une desha nje shpjegim per ate postimin pak me lart para se ta di nese e kane driverat apo jo .. mund te me ndihmoni ??
une desha nje shpjegim per ate postimin pak me lart para se ta di nese e kane driverat apo jo .. mund te me ndihmoni ??
hmm ,per ti shikuar a ke problem me driver shkon tek My Computer>klik i djatht >Properties>Hardware>Device Manager hapet dritarja e hardware qe e ke te instaluar dhe duhet te kesh nje pikecuditese perpara nese i mungojne driverat e ndonje hardware
ja nje screenshoot se si duket, une nuk kam pikecuditese/pikepyetje sepse i kam driverat
ndersa per mikrofon kliko tek altoparlanti i vogel tek ora dhe pastaj Options>properties>vendos tickun tek Mic>OK dhe shiko tek Mic mos e ke >mute te zgjedhur apo ngrite lart "scrollbarin" shiko foton
![]()
ju lutem te gjitheve qe kane problema me drivera pas skanimit ne driveragen ne linkin e postuar me larte e kopjoni linkun pas skanimit te kompjuterit tuaj dhe e postoni ketu por perseris LINKUN e POSTONI e jo foton.Pastaj ka ketu qe kane te qelur llogari aty dhe do ju ndihmojme
Me respekt,
Valdet Shala
Pendimi nuk vlen..at'her kur zemra thehet ,
Le kafazin qel..po zogu mo nuk kthehet
qe ku i ke driverat e zerit http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...tem=hd-17950-2
per rrejt gigabit ethernet por e zgjedh se cilin system operativ e ke 32 apo 64: http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga valdetshala : 20-06-2009 mė 09:35
Me respekt,
Valdet Shala
pe nese shkoj tek My Computer>klik i djatht >Properties>Hardware>Device Manager dhe atyme dalin driverat me shenjen qe nuk i kam te instaluar si ti njoh uen ato ose me sakte cfare te dhenash me duhet qe te marr dhe ti postoj ketu .. ku ti gjej se cfare lloj driverash ka zeri dhe cfare lloj laptopi eshte ai .. qe ti postoj ketu neser te dhenat dhe mbase e rregulloj se me cmendi fare ky dreq ...
Shum flm Jau di per nder te gjithve
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga denimsn : 20-06-2009 mė 10:38
Pendimi nuk vlen..at'her kur zemra thehet ,
Le kafazin qel..po zogu mo nuk kthehet
Se pari pas shkarkimit ruaj diku ne te sigurt NE Local DIsc D: nese e ke te ndare nese jo ateher ne USB ose DIskete, per ti instaluar vetem klikon ne Setup qe ke shkarkuar dhe pastaj next e keshtu me radh kurse per sa i perket Erisa ti duhet ta skanosh kompjuterin me driveragent,(linkun e ke te dhen me larte e pas skanimit posto linkun ketu
Me respekt,
Valdet Shala
flm shume per ndihmen !! jeni shume te mire
Nuk e di kur ndeza sot ne mjes kompjuteri me thoshte qe te Instaloj driver PCI Simple Communications Controller, ka ndonjeri ndonje ide pasi CD me drive fatkeqesisht nuk i kam te ketij PC per ta Instalu ?
Krijoni Kontakt