Qe fajllat e hijack this dhe vlereso vet e ki ne kete link
http://www.sendspace.com/file/5bmdxu
Qe fajllat e hijack this dhe vlereso vet e ki ne kete link
http://www.sendspace.com/file/5bmdxu
flm do te shoh se cfare mundem te kuptojnga e gjithe kjo qe ndodh
sound recorder punon paproblem e kur duhet mic. te perdoret nepermjet internetit kompjuteri restartohet ndoshta ka edhe problem me portat ose ka dicka qe rrit bandwith
mendoj se eshte nje problemshume specifik vetem nje here pasi e formatova perseri pc meparaqiti nje error i cili fillonte me numrin 800.... por me tutje nuk e mbajta mend pasi qe pc u restartua menjehere dhe sa me kujtohet me duket se shkruante dpsound.exe can not open por nuk jam i sigurt
ju flm per mundin qe dhate por si duket edhe ju pak jeni te habitur ose ndoshta une nuk jam i qarte nje eksperti te vertet do ti kisha dhene remote control qe te bindet vete se cka ndodhe
kam filluar te dyshoje edhe ne vete windows xp ndoshta gjate instalimit lene dicka anash dhe ndoshta edhe per ate ndodh ky problem
ju flmper mundit qe dhate te me ndihmoni
Kush me ndihmon me driverin e audios
Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller PCI
Faleminderit
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Do ju kerkoja qe linkun po pati mundesi ma jepni ne rapidashare, pasi spo e shkarkoj dot, ndoshta edhe se shpejtesia e internetit ketu tek une eshte shume e vogel.
Faleminderit
pershendetje
kompjuteri im ka nje problem me zerin.driverat e zerit duken te rregullt,por nuk ka ze fare edhe pse ja ngre zerin deri ne fund.
i kam kontrolluar edhe volumin te task bar, edhe te accessories, edhe te my computer device manager sound duket gjithca ne rregull.
Ē fare problemi mund te kete.
Faleminderit shume
Kete problem e kam pasur dhe une, Fajin e ka programi i zerit. Nuk e ke te sakte.
Me thuaj versionin e kartes te zerit dhe te te gjejme driverat qe te duhen.
Riinstalo driverat e zerat.Kerko ne google sipas modelit te kartes .
Edhe mua me ka ndodhur po i njejti problem dhe kam provuar duke instaluar driver tjeter.
Gjithe te mirat.
Binary System
Cfare PC ke Cfare Chipi e cfare Karakteristika ka ai Kompjuteri yte.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Te njejtin problem kam pas edhe une.Shiko modelin e kartes se zerit dhe riinstalo drajverat e fundit.Une e kam provu kete dhe nuk kam pasur mė problem
Krijoni Kontakt