po keta e kam valdet edhe qdo dit ja bej se e kom ccleneri qe nja 2 jav e kam marr
po keta e kam valdet edhe qdo dit ja bej se e kom ccleneri qe nja 2 jav e kam marr
po prap spo me ben msn qka mundet me pas a mundesh me di a po sben msn 8.5 veq me mic ?
Ki problem edhe me rrjet sigurt , pastroj nga nje here edhe fajllat e pėrkohshėm ne Start-Run-%temp%-ok dhe te gjitha i selekton dhe delete.
Me respekt,
Valdet Shala
po ja kam, be po krejt spo me heken jo bre rrjeti shum i mir eshte qe te qoj qitash nej foot kur te bej qata ne run ok
nese e ke desktop istalao Realtek AC97 audio driver mbase te ndihmone dhe cistalo dhe nji here driverat audio ne te kundert dhe istalo po beji update pasi te futesh cd e driverave nga atje ku te dalin pykepytjet e verdha kur kontrollon driverat dmth te my computer device menager etj
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Mirė thotė MaDaBer, fillimisht duhet tė gjesh emrin e saktė tė kartės sė zėrit nėpėrmjet SIW - System Information for Windows http://www.gtopala.com/download/siw-setup.exe (ose me njė program tjetėr tė ngjashėm si Everest, AIDA32 etj.) si edhe tė sjellėsh edhe njė pamje tė tillė ku tė duket pjesa e zgjeruar "Sound, video and game controllers"
Pastaj duhet kėrkuar pėr drejtuesin e duhur pėr tė.
?????????!!!!!!!!!!!!!
windows xp profesinal" is not genuine" edhe te tjera gjera thoteuve keni rene pre.... si i behet per ta bere valid?????
Krijoni Kontakt