Poshte Notebook ke serialin nqs sdi ta gjesh shkarko kete programin e vogel nga Fujitsu-Siemens :
Download
Driver audio per download mund ti gjesh tek kjo faqe :
Fujitsu-Siemens Audio Driver
ose
Fujitsu-Siemens #2
Poshte Notebook ke serialin nqs sdi ta gjesh shkarko kete programin e vogel nga Fujitsu-Siemens :
Download
Driver audio per download mund ti gjesh tek kjo faqe :
Fujitsu-Siemens Audio Driver
ose
Fujitsu-Siemens #2
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Sherri : 14-03-2010 mė 21:56
Divide Et Impera
" Yo soy cubano, latinoamericano
y pa todos mis hermanos yo les quiero cantar"
Windows xp gjithmone ka qene me i mire dhe windows 7 ka problemet em drajverat ose e kane formatuar keq...
Per kete ekziston nje HD ADesck eshte software me driver brenda dhe te ndihmon te besh test per te gjithe bokset.
Gjithashtu nga pulti zgjidh butonin inputsel
have a little faith!!!
Data e postimit te fundit 23-02-2009, 01:48 ?????
Me respekt,
Valdet Shala
hahah si gjithmon i vemendshem valdet.
E kam bere disa here kete gabim se bej me ^_^
have a little faith!!!
Fajin e ka ky gerald hackeripp
Keyboard not found .... press any key to continue!
Pershendetje.
Kam nevoj per nje ndihme, per driver web cam si puna e ksaj qe shihni ne foto poshte.
E kam Kameren dhe me mikrofon te itegrum eshte vetem me usb lidhja e zerit dhe e kameres, por nuk kam driver, plz eshte e mundur te me ndihmoni pasi nuk kam shum kohe keto dit per te kerkuar.
Ju Faleminderit.
Je ku po e bashkangjis nje per te gjithe OS thote kjo.
http://rapidshare.com/files/37416040...ll_OS.zip.html
E mira fare do te ishte mos pertoje ta regjistroje te siti zyrtar me serial number edhe te vijne drivers me email kur ja kerkon suportit. Plus sa here ka updates do i marresh me email perseri.
http://www.sweex.com/en/service-supp...t-registration
Kalo mire.
Pershendetje Miku im.
Sinqerisht pertoj ti bi shume gjate, pasi e dua thjesht ta Instaloj dhe te shoh e te flas, se nuk kam kohe per asnje gje keto muaj, pasi duhen bere shume gjera ne nje kohe shume te shpejt.
Duku ndonje her, une jam po aty ku kom qen
![]()
Mbase do hidhem ndonje dite po kur te lirohesh pak se qenke deri ne fyt me duket.
Ishalla po ben pune kjo qe te nisa.
CYA
Krijoni Kontakt