Mjafton te shkosh ne asus.com edhe ke download. Seleziono la motherbord qe ke. Hidhi nje sy ketij link ose edhe me motore di ricerka gjen
http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us
Mjafton te shkosh ne asus.com edhe ke download. Seleziono la motherbord qe ke. Hidhi nje sy ketij link ose edhe me motore di ricerka gjen
http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Ne fillim e kam pasur PC me nje karte zeri. E kam pasur me Realtek. Tani i kam shtuar dhe nje karte te dyte zeri dmth e kam bere me dy karta. Kam shtuar dhe C-media Wave Device. Si mund ta bej konfigurimin e te dyja kartave? Sepse me pare mi njihte te dyja ndersa tani vetem C-Media Wave Device. Nuk me nxjerr Realtek. Me pare kur shkoja tek Sounds & Audio Devices properties, tek Sound Playback Default Device: Mi nxirrte te dyja edhe Realtek edhe C-Media Wave Device dhe qe mund te zgjidhje njeren prej tyre. Mund te me ndihmoje dikush se si mund ta bej konfigurimin e Realtek. Realtek kam karten e zerit qe ka vete motherboardi kurse C-Media Wave Device eshte karta e zerit qe I kam vene shtese.
po shkruaj nga pda e nuk e lexoj dot mire error qe te jep gjate instalimit po shifi ne device manager a I ke atje apo jo nese nuk e ke shif ne bios edhe shko ne on board configuration edhe shif nese onboard audio eshte enable. Gjithashtu provo te riinstalosh driverat e realtekut ne shumicen e rasteve kur ke karta zeri te ndryshme krijojne konflikte
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Realtekun nuk e ke karte e ke chip ne madherbord.Chipi audio ne madherbord nuk quhet karte eshte chip audio,cope e vogel drejtkendeshe e zeze e salduar ne madherbord.
Te duhet te futesh ne bios dhe te caktivizosh realtekun(disable realtek).Me vone ristart kompjuterin dhe instalon drajvera dhe programin audio qe ke ne disk per C Media.Pas instalimit,ristart perseri kompjuterin dhe C media do njihet si mekanizmi i vetem per zerin,pra karta e zerit c-media do punoje per zerin,kurse realtek nuk do punoje.Nuk ke pse mban dy pajisje zeri.Chipsat audio ne madherbord jane cilesi e dobet.Kur ke karte zeri te instaluar perdor gjithmone karten qe ka me shume cilesi ne ze dhe volum.Kur instalon nje karte zeri nga CD-ja,karta e zerit del gjithmone e para,kurse chipsi i zerit ose del i dyti ose caktivizohet.Te figura qe ke vene pastro katrorin nga shenja e v-se ku thote"Use only default devices"
Kjo mund te rishfaqe realtekun nqs nuk ngaterrohesh me biosin.
Te figura blu ke nje problem serioz,,nuk te instalohet drajveri i realtekut.Nqs drajveri deshton te instalohet,atehere nuk ka sesi te te shfaqet si emer ne menune e dritares se dyte.Te dritarja blu qe ke vene duhet te instalosh drajverin e mikrosoftit ne fillim,pastaj instalon drajverin realtek.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 31-07-2008 mė 19:18
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Nuk mund te instaloj dot Driverat e Realtek. Ne momentin qe e kam vene karten ishte ne rregull dhe me Virtualin kam punuar me te dyja kartat. Por nga energjia elektrike mu dogj Power Suplai dhe mbase kur ka bere konfigurimin e Power Suplay ka lene unable karten e onboard. Shume flm. Do ta provoj edhe nje here me udhezimet qe me keni dhene. Shume flm.
Ardi rrofsh vella. Tani e kam ne rregull. Gjithe te mirat.
Nuk e kuptoj ku mund te jet nje problem i till,
Sound driver jan te gjitha ne rregull me cdo program qe e hap mund te degjoj muzik, por psh per keto qe jan me buffering si psh Youtube, etc.. nuk me punon zeri, si esht e mundur? ku mund ta rregulloj ket gje ?
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Me siguri te mungone Flash Player se ato viedeot ne Yotube jane te formatiti sw.
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Provoji njehere bokset e tua me nje kompjuter tjeter nqs. punojne atehere e ka vendi ku ti fut fishen e boksit... mund te kete shkeputje... dhe kjo rregullohet ne nje servis kompjuterash!
Krijoni Kontakt