Close
Faqja 34 prej 103 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 1021
    *Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anėtarėsuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Mjafton te shkosh ne asus.com edhe ke download. Seleziono la motherbord qe ke. Hidhi nje sy ketij link ose edhe me motore di ricerka gjen

http://support.asus.com/download/dow...Language=en-us

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300

Problem me konfigurimin e kartave tė zėrit

Ne fillim e kam pasur PC me nje karte zeri. E kam pasur me Realtek. Tani i kam shtuar dhe nje karte te dyte zeri dmth e kam bere me dy karta. Kam shtuar dhe C-media Wave Device. Si mund ta bej konfigurimin e te dyja kartave? Sepse me pare mi njihte te dyja ndersa tani vetem C-Media Wave Device. Nuk me nxjerr Realtek. Me pare kur shkoja tek Sounds & Audio Devices properties, tek Sound Playback  Default Device: Mi nxirrte te dyja edhe Realtek edhe C-Media Wave Device dhe qe mund te zgjidhje njeren prej tyre. Mund te me ndihmoje dikush se si mund ta bej konfigurimin e Realtek. Realtek kam karten e zerit qe ka vete motherboardi kurse C-Media Wave Device eshte karta e zerit qe I kam vene shtese.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    po shkruaj nga pda e nuk e lexoj dot mire error qe te jep gjate instalimit po shifi ne device manager a I ke atje apo jo nese nuk e ke shif ne bios edhe shko ne on board configuration edhe shif nese onboard audio eshte enable. Gjithashtu provo te riinstalosh driverat e realtekut ne shumicen e rasteve kur ke karta zeri te ndryshme krijojne konflikte

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Realtekun nuk e ke karte e ke chip ne madherbord.Chipi audio ne madherbord nuk quhet karte eshte chip audio,cope e vogel drejtkendeshe e zeze e salduar ne madherbord.
    Te duhet te futesh ne bios dhe te caktivizosh realtekun(disable realtek).Me vone ristart kompjuterin dhe instalon drajvera dhe programin audio qe ke ne disk per C Media.Pas instalimit,ristart perseri kompjuterin dhe C media do njihet si mekanizmi i vetem per zerin,pra karta e zerit c-media do punoje per zerin,kurse realtek nuk do punoje.Nuk ke pse mban dy pajisje zeri.Chipsat audio ne madherbord jane cilesi e dobet.Kur ke karte zeri te instaluar perdor gjithmone karten qe ka me shume cilesi ne ze dhe volum.Kur instalon nje karte zeri nga CD-ja,karta e zerit del gjithmone e para,kurse chipsi i zerit ose del i dyti ose caktivizohet.Te figura qe ke vene pastro katrorin nga shenja e v-se ku thote"Use only default devices"
    Kjo mund te rishfaqe realtekun nqs nuk ngaterrohesh me biosin.
    Te figura blu ke nje problem serioz,,nuk te instalohet drajveri i realtekut.Nqs drajveri deshton te instalohet,atehere nuk ka sesi te te shfaqet si emer ne menune e dritares se dyte.Te dritarja blu qe ke vene duhet te instalosh drajverin e mikrosoftit ne fillim,pastaj instalon drajverin realtek.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 31-07-2008 mė 19:18
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Nuk mund te instaloj dot Driverat e Realtek. Ne momentin qe e kam vene karten ishte ne rregull dhe me Virtualin kam punuar me te dyja kartat. Por nga energjia elektrike mu dogj Power Suplai dhe mbase kur ka bere konfigurimin e Power Suplay ka lene unable karten e onboard. Shume flm. Do ta provoj edhe nje here me udhezimet qe me keni dhene. Shume flm.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Ardi rrofsh vella. Tani e kam ne rregull. Gjithe te mirat.

At'qivia Maska e Flori
    Anėtarėsuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranė, Albania
    Postime
    2,551

Question Probleme me zėrin nė faqet si YouTube

Nuk e kuptoj ku mund te jet nje problem i till,

Sound driver jan te gjitha ne rregull me cdo program qe e hap mund te degjoj muzik, por psh per keto qe jan me buffering si psh Youtube, etc.. nuk me punon zeri, si esht e mundur? ku mund ta rregulloj ket gje ?
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Me siguri te mungone Flash Player se ato viedeot ne Yotube jane te formatiti sw.
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Provoji njehere bokset e tua me nje kompjuter tjeter nqs. punojne atehere e ka vendi ku ti fut fishen e boksit... mund te kete shkeputje... dhe kjo rregullohet ne nje servis kompjuterash!

Forza INTER!!! Maska e NBAlbania
    Anėtarėsuar
    10-04-2005
    Vendndodhja
    Ne Toke
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga The Pathfinder Lexo Postimin
    Provoji njehere bokset e tua me nje kompjuter tjeter nqs. punojne atehere e ka vendi ku ti fut fishen e boksit... mund te kete shkeputje... dhe kjo rregullohet ne nje servis kompjuterash!
    Bokset jane ne rregull se Flori thote se mund te degjoje muzike.O Flori shiko njehere se mos volumi te youtube eshte i ulur
    ██████████████████████
    F . C . I n t e r n a z i o n a l e M i l a n o
    ██████████████████████

Faqja 34 prej 103 FillimFillim ... 2432333435364484 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  3. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  4. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  5. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •