Close
Faqja 32 prej 103 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1021
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-10-2004
    Postime
    3
    Po si po riniset kompjuteri, me nuk po muj me ndegju as muzik as kurgjo se nuk po bon zani, e kom ndrru kartelen e zerit po nuk po bon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 02-06-2008 mė 20:19

i/e regjistruar Maska e Spy Agent
    Anėtarėsuar
    08-01-2008
    Postime
    36

Cool Pergjigju drejte

Degjo Korrab, me kaq informacion sa na jep ti eshte shume pak per te dhene nje pergjigjie dhe mendja te vete ne njemije probleme por ne rradhe te pare ti duhet te besh keto gjera.

1. Te jesh i sigurt qe drajverat Audio te jene ato te duhurat per karten tende.
    2. Karta Audio te pershtatet me madhenbordin dhe te njihet prej tij ( Ne BIOS )
    3. Te kesh nje sistem Anti-Virus eficent.
    4. Te sigurohesh qe formatimi os e sistemi i ri qe ke hedhur ti ne PC te jete i pershtatshem me karten Audio tenden psh shume karta duan Windows XP ose NT
    5. Sigurohu qe kompjuteri te mos kete sistem Backup te aktivizuar si psh Freez.
    6. Sigurohu qe instalimi i drajvera te behet ne rrugen e duhur kur me pare te fshihen drajverat e vjeter dhe me pas te hidhen te rinjt se mund te ndodh qe te kesh instaluar dhe nje sistem audio te dyte gabimisht qe sapo behet ristart bie ne konflikt me te parin.

Po arite te besh keto pika e ke te siguruar suksesin por me shume mendoj se na duhet me shume informacion dhe pyetjet te jene me specifike qe ti pergjigjemi.

Respekte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Spy Agent : 01-06-2008 mė 12:35

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-10-2004
    Postime
    3
    Shum faliminderit per ndihmen, po provoj me shiku a jon qito qe mi ke cek najnjana prej problemeve. Edhe niher shum flm.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 02-06-2008 mė 20:19

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    300
    Dhe une kam perafersisht te njejtin problem. Kur ndez PC nuk ka shume ze dhe me duhet te klikoj tek ikona e Real Tech per te zgjedhur Headphones dhe ne momentin qe zgjedh headphones (no speakers) ka ze normal. Por kete duhet ta bej cdo dit dmth sa here qe behet Restar ose Shut Down PC. Mund te me ndihmoje ndonje?

Cinstaloji dhe instaloji perseri driverat bashke me programin realtech.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Pasioni pėr shkencėn Maska e rm_renald
    Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Konfigurimi i Mikrofonit

Prsh! Kam blere nje mikrofon per te folur ne web por nuk di si ta konfiguroj. Eshte i tipit me lidhje USB 2.0. Nese ndonjeri di si ta konfiguroje ta postoje ne forum.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-02-2006
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    254
    Citim Postuar mė parė nga rm_renald Lexo Postimin
    Prsh! Kam blere nje mikrofon per te folur ne web por nuk di si ta konfiguroj. Eshte i tipit me lidhje USB 2.0. Nese ndonjeri di si ta konfiguroje ta postoje ne forum.
    Shko tek Control Panel -->Sound and Voice Device-->Voice -->Test hardware.

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzė liqenit
    Postime
    346
    Pershendetje!
    E kam vizituar dhe lexuar shpesh kete rubrike te informatikes me shpres se do gjej ndonje informat per problemin tim ne lidhje me zerin dhe prandaj po e postoj pikerisht ne kete teme pyetjen time per tmos hapur teme ne vete, se sadopak ka te bej me zerin.

Pra, PC-ja ime nuk ka ze ne Youtube (me pare ka pasur) dhe ne shume lojra online nuk del zeri.
    Ne Youtube ngadonjehere del: Youtube error message 'Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest Flash player'.
    kam provuar ta fshi flash player-in me "Flash Player Uninstall program"
    edhe prap ta intasloj por prap i njejti problem.

Si mund te rregullohet kjo?

Ju falenderoj paraprakisht per pergjigjet tuaja

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Ca lloj kompjuteri ke, ca lloj windows perdor, cfare lloj browseri perdor (internet explorer "ca versjoni, e gjen duke hapur internet explorer e duke klikuar ne menyne Help>About" , Mozilla firefox "ca versjoni". Kjo ndodh vetem ne youtube apo edhe kur ben play ndonje muzike nga kompjuteri qe ke. Provo te shkosh ne kete faqe interneti www.adobe.com shko aty edhe kliko ne vendin ku thote adobe flash player lere procesin te mbaroje komplet. Derisa te thote ne ate faqe qe ti ke "the lates version of adobe flash player" pasi te kesh bere kete shko start pastaj controll panel kur te hapet controll panel shko ne internet options edhe shko ne advance ndodhet siper ne te djathten tende ne ate dritaren qe do te te hapet. Aty shko poshte duke klikuar ne ato shigjetat derisa te shikosh "JavaScrips" sigurohu qe cdo gje eshte enable. Nese nuk zgjidhet shkruaj prap me detajet qe te kerkova

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzė liqenit
    Postime
    346
    Pershendetje Ardi,
    te flm pikesepari qe je pergjigjur.

Adobe flash player-in e instaloj por sdi pse nuk kompletohet dmth nuk del: "the lates version of adobe flash player", edhe kur shkoj tek Control panel- advanced - .. nuk del "javascript" por "java (sun).

Lloji i PC: Intel (R), Celeron (R) CPU
    Browser:
    Internet Explorer 7 (e kam instaluar keto dite) se perndryshe browser kryesor e kam Mozilla Firefox version 2.0

Devise manager: Microsoft Corporation Version 1.0

Nqs. duhet dhe te tjera te dhena ne lidhje me PC me trego...
    Ky problem me zerin paraqitet vetem ne Youtube dhe ne lojrat e ndryshme online se kenget qe i kam ne PC i degjoj pa problem edhe CD ose DVD

Faqja 32 prej 103 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  3. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  4. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  5. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •