Close
Faqja 30 prej 103 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 1021
    i/e regjistruar Maska e Blearti007
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Spanje, Barcelon
    Postime
    38
    BHGod ....Kam qe dy dit qe merrem me pc,,po sja dal dot si kam lexu ne shum forume evropiane jan shum te pakt ata qe kan arrit tja dalin mbasi qe te gjith serit e VAIO kan nje sistem te till qe nuk i prano,,ajo qe kan arrit disa jan qe kan ba prov me sistmet te vjetra, te sony realtek HD,,,por me seri tjera sony vaio,vgn apo vgz,etj,, dhe disi ju ben po me probleme tjera prap,,qe nuk shkon ne rregull,,,po HOT FIX,,pa tjeter duhet futur para si me ke then,,,por ai tek vaio qe marra linkun nuk ben,HOT FIX,,eshte defekt,,nxorra nje tjeter nga rapidshare,,,,por nuk ben jan shum detaje qe mungoj e qe duhet ber nderlidhje shum specifike,,,por edhe aq shum koh te merrem vetem me pc skam ,,,,por vista ste le gje te besh kjo me shqetson eshte me ngadlshme ben shum korgjime,,,,me duhet te qendroj tek vista pa deshir ,per deri sa te del diqa ma e re ne sken..kshtu qe te falimenderoj

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Me vjen keq qe nuk i dhe fund problemit tend, por ne te njejten kohe duhet pranuar se derisa kompjuteri yt vjen i parainstaluar me Windows Vista atehere eshte e kote qe te shkosh tek nje sistem operativ me i vjeter. Brenda ketij muaji, me sa di, do te dali nje pakete e Vista-s e cila thuhet se ka shume permiresime ndaj asaj aktuales qe eshte shperndare kudo, dhe do te jete per t'u shkarkuar falas nga te gjithe perdoruesit e ketij sistemi. Uroj qe eskperienca jote te ndryshoje pas kesaj. Ia kalofsh mire...

i/e regjistruar Maska e Blearti007
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Spanje, Barcelon
    Postime
    38
    Po se di skam lexu ndonje gje te re qe dal tani...per veq se Vista service pack 1 ,,,ket e kam instalu....rezultati 0 nuk shof asnje ndryshim me te vogel qe diqa me ka ndihmu,,,siq shifet qart tek XP...tek XP ndimhon shum ne punim ma stabil ma kompakt,,,dhe ma me pak gabime,,,,

Por ket se kam ber me duket qe eshte palidhje po i njef sony vaio,,,ka disa tol te veta e webwaqe,te cilat bejn edhe ubdate,qe me par kur kam ble i ka pasur te instalume por nga qe jam kurioz i kam hjek,,,,mu duken gjera te kota ,,,ose perfitime personala..perndrsyhe publicitet,per sony vaio....pershendet

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Per Xp drajverat e zerit i ke ketu.
    ftp://202.65.194.212/pc/audio/WDM_A404.exe

MilanFan Forever Maska e Pajtim123
    Anėtarėsuar
    15-09-2007
    Vendndodhja
    Republic of Kosova
    Postime
    148
    Kompjuteri im nuk nxjerr zė pas formatimit
    Kartela ime me duket se eshte MPU-401 Compatible MIDI Device a mund te me ndihmoj dikush sepse eshte urgjente dhe nuk pata koh qe te shfletoj ne forum dhe te shoh nese dikush e ka dhene zgjidhjen e ketij problemi.

i/e regjistruar Maska e Barlet23
    Anėtarėsuar
    31-10-2005
    Vendndodhja
    ke Ura Tabakve
    Postime
    214

Zėri i laptopit nuk punon nga faqet e internetit

Audio normalish me punon por kur hyj ne internet psh. youtube ose ndonje faqe tjeter me video, audio nuk punon. Ju lutem me ndihmoni.

Falimderit

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    i nderum, tek une kur klikoj aty posht tek ora tek Zeri, kam nje list te programeve qe kam hapur, dhe per secilen mund te perdor zerin. nga a ty mund te ndal zerin e faqeve te internetit, te VOIP, te msn apo edhe te media plyer. ja me posht shikoje foton se si e kam dhe shiko, mos aty e ki te ndalur zerin dhe ti.

shiq e she ketu lart te FIREFOX, e kam ndalur zerin, dhe smun te degjoj youtube. e media player mund te degjoj apo dicka tjeter.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 10-05-2008 mė 17:26
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Lap Top - it , PAckard Bell ia instalova windows Xp gjeta disi te gjitha driverat vetem driverat e zeriit s'arrij dot ti gjej , a mundet dikush te me ndihmoj ( Lap Topi eshte i licensuar per windows vist , kurse mu me nevoitet driveri i zerit per windows XP )

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2006
    Postime
    32

Si ti instaloj audio drivers ne pc?

E kam formatizuar kompjuterin, dhe kam probleme me instalimin e audio driverave. A keni ndonje link per te ma dhene, ose ndonje ndihme?

i/e regjistruar Maska e manny
    Anėtarėsuar
    27-07-2006
    Postime
    9

driver-at e pėrshtatshėm pėr Kartelen e zėrit

Pėrshendetje
    Nese mund tė me tregoj dikush se ku mund ti gjej driver-at e pėrshtatshėm pėr kėtė Pllakė Amė pėrkatėsisht Kartelen e zėrit. Kam shikuar ne shume faqe pėr driver-a mirėpo nuk kam mundur ti siguroj 'free'. Do i isha mirėnjohės dhe falenderues nese me kishte ndimuar dikush ne lidhje ne kėtė problem.

Lloji i PC ėshtė HP
    Pllaka Amė : Hewlett-Packard HP d530 CMT(DC577AV)
    Kartela e zėrit: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3]

Faqja 30 prej 103 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  3. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  4. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  5. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •