Close
Faqja 29 prej 103 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 1021
    I ♥ Tetova Maska e Albanian^Boy
    Anėtarėsuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Tetovė/Iliridė
    Postime
    501
    ju falenderoj te gjithve per ndihmesen tuaj ........ dhe shume falemenderit juve z.benseven11 per gjith keto informacione.... me ne fund gjeta nje cd te nje shokut qe i kish njelloj driverat si te kompjuterit tim PCI DEVICE te zerit........... dhe kryva pun rrofsh djalo per ndihmen tende
    El Real Madrid, campeón de Liga 2007/08.

i/e regjistruar Maska e Blearti007
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Spanje, Barcelon
    Postime
    38

SONY VAIO VGN-C2S__Probleme me sound triber

Kam nje lop top SONY VAIO VGN-C2S dhe jam jo i knaqur me windows vista ....kam provu te shti disa her XP...po problemi qendron tek Sound Treiber te cillin nuk e gjej dot. Kam provu shum, por pa ndonje zgjidhje. Kam lexu ne shum forume por diqa te qart qe me ndihmon nuk gjej. Nese ndokush nga ju din se si e ku ta gjej ju lutem me ndihmoni e do te jem mirenjohes.

Faleminderit per mirkuptimin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 29-03-2008 mė 09:42

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    Kjo eshte faqe zyrtare ku mund te shkarkosh drajverat per kompjuterat VAIO: http://www.vaio-link.com/downloads/u...voe_en_GB_cons .

Vetem zgjidh modelin e sakte te kompjuterit tend dhe shiko drajverat e mundshem qe mund te instalosh. Duhet te kete edhe per audion. Me sa mesova, kompjuteri yt perdor drajverat Realtek, ndaj edhe kjo mund te te ndihmoje. Gjithsesi, shiko faqen me siper.

edit: Edhe kjo duket se eshte nje menyre, sipas dikujt. Shkarko "Original Drivers Package" nga kjo faqe: http://www.vaio-link.com/downloads/p...s=VGN-C&m=2409 . Pasi ta shkarkosh paketen, nxirre ne nje dosje (extract).

Qe te instalosh drajverin e audios Realtek High Definition, ne fillim duhet te instalosh 'hotfix'-in KB835221 nga Microsoft, dhe pastaj drajverat e audios Realtek. 'Hotfix'-i i MS gjendet ne dosjen Drivers > Audio > UAA High Definition Audio Class driver..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 29-03-2008 mė 08:54

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Si tė instaloj 2 kartela tė zėrit?

Modeli
    Creative Sound Blaster Live 5.1 digital PCI Karte

Kam blere nje sound card ne ebay por pa CD te Dreiverave dhe gjera tjera , por problemi qe kam tani eshte se nuk e instaloj dot ne kompjuter, Pasi kompjuteri qe un perdor ka nje sounc card ne te por ajo eshte e vjeter dhe e ngjitur per plake te kompjuterit dhe nuk hiqet dot . Eshte mundesia me i instalu te dy apo jo , pasi kjo e dyta me duhet per Radio Online te bej , se me at kartelen e vjeter nuk e bej dot , pasi zerin e muzikes nuk e njeh pa ja ofruar mic.. afer boox. apo ndoshta ka ndonje program qe e ben kete gje .. me mire?

Si eshte e mundur qe ta instaloj edhe kete cartel te dyt pasi un provova te marr dreiver nga interneti por nuk me pranon te install!

Error.

Windows 2000.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Per ta deaktivizuar soundin qe e ki ne Pllaken Ame duhet qe gjate startimit te PC te hysh ne bios dhe aty te gjejsh sound onboard dhe ta deaktivizosh.
    E me pastaj mundesh ta instalosh Krten tjeter, sa per Drivera te ndihmon Google gjithmone.
    Ja nje link ku mundesh ti gjesh driverat per sound blaster

http://www.treiberupdate.de/treiber-...51Digital.html
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    A mund te me tregosh pak me sakt ne cilen pjes te BIOS te futem? Apo si shkruan aty qe ta bej unaktiv?

Ju falm.. per ndihmen dardan

niemand
    Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Nuk mund ta njohe windowsi karten e zerit pa pasur drajverat.Prandaj te del ai mesazh gabimi.I shkarkon drajverat ne kete faqe.http://drivers.softpedia.com/get/SOU...291-WHQL.shtml
    Pasi shkarkon,ben instalim fik dhe ndez kompjuterin dhe karta do diktohet nga windowsi"new hardware device detected".Klik te balloni ne cep te ekranit dhe lejo windowsin te njohe dhe integroje drajverin ne sistem.Kjo do te thote qe drajveri sound blaster te listohet te manaxheri i pajisjeve(device manager).Pastaj shkon ne start/kontroll panel.Klik ne sound,speech audio devices.Ne dritaren tjeter klik ne butonin audio.Aty nen default device klik te shenja e v-se anash dhe zgjedh ne menu SB.. Kete e ben per te treja qe sheh aty,sound playback,sound recording dhe me poshte te midi music playback.Pas ndryshimeve klikohet poshte ne apliko dhe ok.
    Kompjuteri jot ka nje karte zeri sound blaster.Nuk quhet karte zeri ajo copa qe eshte e ngjitur ne madherbord per zerin.Quhet audio chip.

Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Ju falemnderit per ndihmen , mbraova pun tani Cound Karta eshte on.. dhe punon mire..

niemand
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nice_Boy : 29-03-2008 mė 14:34

i/e regjistruar Maska e Blearti007
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Spanje, Barcelon
    Postime
    38
    Faliminderit per pergjigjen i nderuari BHGod...kam vizituar ket webfaqe,,,eshte shum e mir,,,po ti humb dreiver te vistes,,,mbasi qe driver aty jan vetem per vist,me sa kam kuptuar....por nuk i pranon per XP..me sa kam lexuar ne disa formume ky eshte problemi me i madh qe kan shum njerz qe posedojn SONY VAIO...mbasi qe nuk pranon driverin e sound,,,,po ket do provoj si ke cek me lart te instaloj “Hotfix“ me par ,pastaj audio driver,,,ndoshta do ja dal,,,,faliminderit shum i nderuar

i/e regjistruar Maska e BHGod
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    447
    E shikoj! Qenka e vertete qe seria C2S paska vetem drajverat e Vista-s. Shpresoj ta gjesh zgjidhjen tek metoda e dyte me siper.

Faqja 29 prej 103 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  3. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  4. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  5. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •