Close
Faqja 26 prej 103 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 1021
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shiko 3 figurat.Nqs ikonen e altoparlantit ne cep te ekranit e ke me rreth te vogel te kuq e ke te shurdhuar.Klik i djathte te altoparlanti/"open volume control" dhe pastron gjithe katroret e vegjel nga shenja e v-se.Ngriji shenjusat e volumit ne pozicion deri ne mes,ose me lart ose max.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    

-_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Pershendetje!
    Mi gjen dot ndokush kete driver Ac97intc.sys pasi spo e gjej dot free.
    Po te kete ndonjeri ndonje akaunt(ajo akaunti me driver dhe pass all spunonte) do ti lutesha ta ma merrte pak kete driver.
    Flm

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ai drajver i perket audio kontroller hub qe eshte ne madherbord.
    Te duhet te japesh emrin dhe modelin e sakte te madherbordit,si dhe cfare windowsi perdor xp pro,apo xp home.Te duhet drajver qe i pershtatet modelit te madherbordit qe ke dhe llojit te windowsit te instaluar.

-_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Nuk e di mire ,cfare modeli ka ,por eshte laptop ,i kam vene xp pro
    Ka nje problem me zerin qe nuk po e kuptoj dot.
    Kur e hap laptopin me del zeri,por pas nje fare kohe i iken(ben nje si zhurme te vogel)
    Pastaj duhet ristartuar nja 2 here .
    Edhe kur e heq nga karikimi dhe e ve prape ,pas nje kohe te shkurter i iken zeri.
    Ne fillim atje ne hardware ,sound... e kisha Intel r Ac97....dhe nja dy here me dilte me pikecudites ,nja dy here jo.Pastaj i pashe me nje driverdetective theshte qe ishin driver te vjetra
    Mora nje program driver genius,ja bera update driverat e zeri,por nuk dilte kjo intel rc, ,,, por Crystal WDM Audio Driver. E instalova kete por e njejta gje me behet .Here e merr zerin here jo.
    Spo e kuptoj nga e ka problem.
    Ndersa per ate driver qe postova me pare ,desha ti beja update,dhe mendova se mos qe ajo kryesorja.
    Nejse spara marr vesh mire nga keto pune,po pate ndonje ide nga se e ka fajin, te lutem ma thuaj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632

Probleme tė ndėrlidhur me kartėn e zėrit dhe tė rrjetit

Kam nje problem me PC.

Ne PC time kisha nje sound kartele dhe e largova ja dhash nje mikut tim se nuk me duhej.
    PC ime ka edhe sound onboard, tentova ta aktivizoj sound onboard por windowsi ngrinte nuk startonte.
    Ngrinte aty ku vjen ajo fotoja me logon e windowsit, vetem ne safemodus mund te hyja.
    hyna ne safe modus instalova driverat e sounchipit por prap nuk bente pune.
    I deinstalova ne safe mode dhe instalova soundi punonte, por tani me lindi nje tjeter problem, kur e instalova kartelen e rrjetit nuk bente dhe e figuronte me nje pikcuditse te verdhe.
    Kur e instaloja driverin me thonte se nuk asht i mundur instalimi per arsye se access denied.

Instalova krejt windowsin por e njeta gje me ndodhi prape.
    E deaktivizova soundin windowsi startohej por kartelen e rrjetit prap nuk e njifte, vetem kur e instalova edhe nej kartel tjeter te rrjetit u rregullua provlemi.
    Tash kam qasje ne rrjet por skam sound.
    Mund dikush te me thot se cka eshte ne pyetje.

Flmn
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardani8 : 05-11-2007 mė 13:20
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Nuk ja ka kush iden se Cka eshte ne pyetje ?

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Provoje njer her :

Pasi ta kesh instaluar windowsin , ende pa instaluar ndonje progam tjeter , fut CD per te instalouar kartelen e zerit , gjithashtu edhe karten e rrjetit.

(Pasi te kesh futur CD me drejtues te detikuar per llojin e kompjuterin tend ) Kliko ne Properties te My Computer - it , Hardware , Device Manager .
    Gjeje ( Kartelen e zerit ) qe zakonisht aty figuron me nje pikcuditse te verdhe ( si nje pjes hardwerike e panjohur nga kompjuteri ) Klik mbi at ikon edhe gjeje UpDate DRIVER...
    Zgjedh Yes, this time only ( NEXT ) , Prap NEXT.

Nese kjo menyr nuk eshte efikase , provo me instalim qysh ke vepruar me heret, por tash masi te kesh instaluar , kliko ne Start / run / msconfig / hiq nga StartUp ato programet si p.sh te karteles se zerit , karteles se rrjetit

Ne fund gjej edhe disa drejtues per at lloj karte e zerit , karte e rrjetit ( gjej ne internet )

Nuk di se a te ndihmova sado pak , na trego perseri per rezultatet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Dardanii

Flmn per mundin tend, por te gjitha ato mundesi i kame provuar pa rezultat.
    Mua me intereson te dij se pse po vije tek ky konflikt hardwarik, se kjo eshte per tu par se eshte problem hardware.
    Kam shikuar gjat startimit se systemi ben ndarjen e IRQ Psh: LAN -IRQ10, AUDIO-IRQ11 dhe USB-IRQ 11,
    kjo eshte ne rregull.

Une nuk kam pergjigje per kete fenomen vetem se nese ne motherboard eshte demtuar ndonje rezistor apo element tjeter elektronik qe te shkakton kete dukuri.
    Prisja ndonje pergjigje nga benseven apo edi nese ata kan ndonje ide per kete.

Une nje zgjidhje e kame ta blej prap nje sound Kartel dhe ta instaloj, kjo menyre besoj se do te punoj.
    Po dua ta di arysen se pse nuk punon tani sound on borad kur perpara punonte.

klm

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770

Audio Configuration

Dje me doli problem me Audio Configuration ne kompjuter, dmth nuk kam sound fare nga speaker, i ndrrova dhe provova disa te tjera po e pash qe problemi ishte brenda ne kompjuter. Sdi si ta rregulloj.

HELP
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

EYO provo mos ke humbje driverash te zerit.Mundet qe dhe te jete karta e zerit nje problem te ngjashem si ky kam pasur dhe une dhe mu desh te nderoja karten e zerit.Ca lloje kompjuteri ke?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 20-11-2007 mė 01:33

Faqja 26 prej 103 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  3. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  4. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  5. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •