Close
Faqja 20 prej 103 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 1021
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Neve per ta pare problemin na nevojitet foto origjinale, por si nga paneli qe ka derguar Gjilanasi ger11. Pra nga ky panel qe shihet ne foto.

[procedura e kopjimit te pamjes shkon si vijon: e hape panelin sipas asaj procedures qe kisha pershkruar (e zvogelon sipas nevojes vetem sa te shihen keto te grupit "multimedia"), ndrydh tastet "ALT + Print Scren", e hape editorin per fotografi dhe ia ben paste, kete e ruan si "jpg" ose si "gif" dhe na e poston]
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Citim Postuar mė parė nga granithasani

Baptist e sheh ket foton tek unė keto opcionet qe shkruan Creative sound blaster pci jan te hijezuara jan deaktive te gjitha .un ket foto e mora ne internet nuk esht nga PC im.
    Nje problem si i joti kam pas edhe une nje here me "sound blasterin",volumi i kontrollit ishte gri,i caktivizuar.Ne device manaxher drajveri i zerit ishte pa shenje ? ,! te verdhe.Ri instalova drajverin e kartes se zerit nga CD-ja dhe u rregullua.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Gjilani
    Anėtarėsuar
    23-11-2004
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    18
    Citim Postuar mė parė nga Baptist
    Na e drego tipin e motherBoardit, cfare pllake ke? Sepse sipas error mesazhit ke hardware error me dyshim te madh se e ke gabuar llojin e "driverit" per ze. Por nese te ka punuar mire deri vone dhe nuk ke bere ndonje ndryshim (Reinstalim te windowsit apo ke shtuar ndonje paisje te re ne kompjuter), nuk eshte faji te "driveri" por te konflikti "harwearik". Para se gjithash nese kete "shuplake error" ta dha winampi, -de-instalo ate berllog! Nese ke shtuar ndonje pasije te re nderroja portin dhe shih a po pajtohet me sistemin.
    Me falni mua por un prap bera ReInstall Windowsin por prap sme beri?

ASUS

P4PE2-X Motherboard.

X Series
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Spo ma nin..

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Prandaj une te kisha thene:
    "Por nese te ka punuar mire deri vone dhe nuk ke bere ndonje ndryshim (Reinstalim te windowsit apo ke shtuar ndonje paisje te re ne kompjuter), nuk eshte faji te "driveri" por te konflikti "harwearik". "
    Kurse ti, sic marr vesh une tani, vec ia paske bere nje reinstalim windowsit para ketij te fundit dmth 2 deri me tani. Andaj i ke humbur keta drivera.

1. Nese e ke CD e MotherBoard-it, fut ate CD ne komp.
    2. Selekto Audiocontroller fur Multi...[ate ne foto], ndrydh "Delete" tastin (demek fshije).
    3. kliko ate ikonen e "monitorit me llupen" siper (si ne foton tende), [ose ndrydh tastin F5].
    4 prit derisa te del dritarja dicka si "...gefunden...", edhe dicka si "installierung" -vajta tash.

Percjell sygjerimet dhe kur te arrine te tabela qe thote pyet ku te kerkoje skedaret e nevojshme per perfundimin e instalimit, check CD opcionin dhe "unceck" tjerat, pastaj vajta.
    Nje ristartim eshte ndaoshta i nevojshem por zerin do ta degjosh sigurisht edhe para ristaritmit.

E sa per Kameren qe te paska mbetur disfunksionale nuk kam c'te bej.

[Nese nuk e ke CD-ne e duhur: shkarko, se jam i sigurt qe ky eshte driveri i sakte per MB tend, por qe i cili t'i prishe nervat duke e kerkuar neper internet deri sa ta gjesh, ndodhe edhe te mos e gjesh fare pa mbushur muajin duke e kerkuar]

Hajde Sukses. :')
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 05-12-2006 mė 21:38
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Windowsi nuk ka drajver soundblaster,as drajver soundmax.Drajveri i zerit onbord qe ke eshte soundmax,windowsi nuk e ka ate.Te duhet ta instalosh nga disku qe ka madherbordi.Pasi instalove windowsin duhet instalosh drajverin e Sound blasterit nga CD-ja jo e windowsit por cd-ja qe ka pas karta kur e ke blere.
    Disku ka emrin Creative..Sound blaster.Kur te instalosh drajverin nga kjo cd aty ke edhe nje program audio Creative audio.
    Te duhet te shkosh ne bios dhe caktivizosh sound maxin(tek advanced,periferals)
    onbord audio e ndryshon ne caktivizo(disable).Te duhet te lesh si drajver audio aktiv ate te sound blasterit dhe jo te dyja,sound blaster dhe soundmax.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Kisha dy pyetje :
    A mund ta shkarkoj revisten Pcworld ne format pdf ose ne ndonje format tjeter?
    A ka ndonje program i cili ti beje nje skanim kompjuterit per hardware qe i mungojne driverat dhe te zbuloj modelin e hardwarit?

Luli "Bucki.Net"
    Anėtarėsuar
    06-10-2006
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    18

Unhappy Kėrkoj Dreivera

Qe disa ditė kėrkoj Driver tė Sound Card dhe nuk mund te gjej nese din dikush naj Web-Sajt mir kishte qet te me lajmroni, emri i drivera oshte
    "OPTI EV1935ECTIVA" ... MachOne AudioAdapter

i/e regjistruar Maska e fatua01
    Anėtarėsuar
    09-12-2006
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    55

Problem me mousin dhe karten e zerit

Kam dy probleme per te cilet ju kisha lutur shume sa me shpejte te me ndihmoni.
    1.Nuk funksionon karta e zerit edhe pse e kam instaluar drejtuesin,driverin,dmth nuk nxjerr ze fare.
    2.Ky eshte problem me i madh me duket ky i dyti,mousi levize ne menyre te pakontrolluar,nganjhere leviz shume ngadal,nganjhere leviz teper shpejte,nuk eshte stabil,i bera format PC-se sepse dyshoja ne ndonje virus,por prape e njejta gje,kam provuar edhe te konfigurimi i mousit ku ir rritet dhe i zvoglohet shpejtesia e operimit,por nuk funksionon as kjo.
    JU KISHA LUTUR QE SA ME SHPEJTE TE KENI MUNDESI TE ME ORJENTONI CFARE MUND TE BEJ DHE SI MUND TI ZGJIDH KETO DY PROBLEME SIDOMOS PER TE DYTIN.

AssHole
    Anėtarėsuar
    27-01-2007
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    4
    bej update driverit se kartes se zerit edhe besoj se do e kesh OK por duhet ti gjesh emrin e sakte te kartes dhe merr versionin e fundit te driverit nqs se ka.

i/e regjistruar Maska e fatua01
    Anėtarėsuar
    09-12-2006
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    55
    Flm per ndihem une e zgjidha problemin,e gjeta modelin e kartes se zerit ne bios dhe e gjeta driverin e saj,kurse mousin e ndrrova,mora nje te ri dhe po funksionon shume mire.

Faqja 20 prej 103 FillimFillim ... 1018192021223070 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kompjuteri ėshtė ngadalėsuar dukshėm
    Nga Berni nė forumin Pyetni ekspertėt
    Pėrgjigje: 368
    Postimi i Fundit: 01-04-2012, 21:52
  2. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  3. Ēfarė ėshtė BIOS dhe si ta pėdor atė?
    Nga isak100 nė forumin Trajnim & leksione
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-12-2006, 19:30
  4. Kompjuteri Personal: Ditėlindja e 25-tė
    Nga Davius nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-08-2006, 11:52
  5. Lutje pėr Muslimanėt
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-03-2006, 10:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •