Prandaj une te kisha thene:"Por nese te ka punuar mire deri vone dhe nuk ke bere ndonje ndryshim (Reinstalim te windowsit apo ke shtuar ndonje paisje te re ne kompjuter), nuk eshte faji te "driveri" por te konflikti "harwearik". "
Kurse ti, sic marr vesh une tani, vec ia paske bere nje reinstalim windowsit para ketij te fundit dmth 2 deri me tani. Andaj i ke humbur keta drivera.
1. Nese e ke CD e MotherBoard-it, fut ate CD ne komp.
2. Selekto Audiocontroller fur Multi...[ate ne foto], ndrydh "Delete" tastin (demek fshije).
3. kliko ate ikonen e "monitorit me llupen" siper (si ne foton tende), [ose ndrydh tastin F5].
4 prit derisa te del dritarja dicka si "...gefunden...", edhe dicka si "installierung" -vajta tash.
Percjell sygjerimet dhe kur te arrine te tabela qe thote pyet ku te kerkoje skedaret e nevojshme per perfundimin e instalimit, check CD opcionin dhe "unceck" tjerat, pastaj vajta.
Nje ristartim eshte ndaoshta i nevojshem por zerin do ta degjosh sigurisht edhe para ristaritmit.
E sa per Kameren qe te paska mbetur disfunksionale nuk kam c'te bej.
[Nese nuk e ke CD-ne e duhur: shkarko, se jam i sigurt qe ky eshte driveri i sakte per MB tend, por qe i cili t'i prishe nervat duke e kerkuar neper internet deri sa ta gjesh, ndodhe edhe te mos e gjesh fare pa mbushur muajin duke e kerkuar]
Hajde Sukses. :')
Krijoni Kontakt