Pershendetje Antare!
Te nderuar Antare po hedh ne diskutim nje teme mjaft problematike per shqiptaret dhe me mjaft debat ne brendshmeri!
Konkretisht mua me shqeteson ky problem pasi jam dhe vete Ēam dhe sme vjen mire qe tokat tona te jene prone e nje shteti tjeter cka eshte nje shtet mjaf i ashper kunder shoqerise shqiptare!Jemi te poshteruar nga Racistat Greke !
Por me te poshteruar jemi edhe nga vet Shteti yne qe mendon vetem per Korupsion dhe asnje nderhyrje ne problemet e popullit tone !Shteti yne mesa shof eshte shume i dobet dhe i pafuqishem,dhe kjo bie mbi kurrizin tone sepse vete ata bejne nje jete mjaft te mire ,biles mund te them dhe shume luksoze!Pyetja ime eshte : A mendoni se nje dite Politik Shqiptare do ti referohet me cdo kusht ketij problemi madhor,dhe a do ti merrej ne konsiderate nga Qeveria Greke?!!
Edhe sot e ksaj dite te dhenat e gjendjeve civile te ēamerise ndodhen ne Kadastrat Greke!Kushdo shqiptar camerie mund ti gjej te dhenat e tij familjare!
Mendimi im do ishte qe qeveria Shqiptare te nderrmete nje hap te vrullshem per kete ceshtje pasi me mbylljen me sukses te ketij problemi ,pjesa me e mire Shqiptare do pasurohej masivisht dhe do ulej paksa niveli i varferise qe kohet e fundit po ngrihet ndjeshem!
Nese qeveria Shqiptare do fillonte te zgjidhte kete ceshtje do arrinte ne konkluzionin qe Shqiptaret nga Ēameria do te kishin nje perfitim minimal dhe me nje shume prej jo me pak se 50 mije euro !E shnderroj ne shume pasurine e ēameve pasi kurr Greku nuk do tu kthente tokat e tyre,besoj se ska shume nevoj per koment!!
Po e mbyll ketu kete ceshtje me shpresimin pas se Qeveria jone do te bej dicka rreth ketij problemi!
Ju ftoj te merrni pjese ne kete debat te nxehte !
Me Shume Respekt nga Ēami Montoya.... !!
Krijoni Kontakt