Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    VOGUE Maska e degnis
    Anėtarėsuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    Tek Vendi I Qenit
    Postime
    100

Sapuni 15 leksh........:)

E di qe sht qesharak kjo, por me ka cudit

Vjen i shok per vizit tek shpija ime por kisha shum koh pa e pare. Ai ka nje moshe rreth 35 vjec, E mir e pyes e i them si ka munci mo vlla i ke floket aq te shpeshta, me tha te gjith ne familje time i kan te rrallta, por vec un i kam keshtu edhe i thashe si ka mundesi.....

Me tha, e laj kaptinen me Sapun 15 leksh ) esht qesharake, por se di a e ka provu ndonje nga ju antaret e forumit qe doni ti keni kujdes floket a e keni lare koken me Sapun 15 leksh dhe a ua ka mbajt flokun e fort??

Kisha qef ta shoh a i mban floket e fort a jo se kto Shampot ku di gjo un po sikur ti shkulin floket

deni
    The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    t'i lash floket me sapun 15 leks eshte njelloj si ta fusesh koken ne cezem e ta nxjerresh. Me mire provoni kete metoden time
    Pa shampo floku i ashper do te rri se nuk i dalin yndyrnat, pislleqet etj..
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Citim Postuar mė parė nga degnis
    Me tha, e laj kaptinen me Sapun 15 leksh ) esht qesharake, por se di a e ka provu ndonje nga ju antaret e forumit qe doni ti keni kujdes floket a e keni lare koken me Sapun 15 leksh dhe a ua ka mbajt flokun e fort??

deni
    haha sapuni 15 leksh ka qene para kohes time
    se kam arrit kshu qe s'ja di efektivitetin
    po ku i dihet nese t'i ban floket ma te shendetshme; brezi vjeter thone edhe e lara me finje i ban floket e shndritshme...

VOGUE Maska e degnis
    Anėtarėsuar
    11-02-2004
    Vendndodhja
    Tek Vendi I Qenit
    Postime
    100
    sweet babe, kshu e kam me te thenme un do e provoj i her ti laj floket me sapu 15 leksh e ishalla mi mban floket e fort

Jo per gjo po i kam floket merak se mjaft i shemtut jam me flok, po pa flok si do dilja ?hhahahah

Rebele, Esht edhe para kohes time sigurisht se kam pasur kenaqesin po them ta ve en flok sapunin 15 leksh, por e cuditeshme se kur kam qen ne Shqiperi para shum vitesh dhe shikoja ca djem nga katuni te gjith ishin me flok kacurrel si dele i kishin lool edhe te gjith e lanin kaptinen me sapun 15 leksh looooool
    The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!

Lady Kad Maska e gurl
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Degnis, si merakli qe dukesh po ta leme ty ne dore proven dhe na ve ne dijeni me vone per mbarvajtjen e punes tek kantieri e flokeve.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-08-2004
    Postime
    14
    Ncncncncnccncn sapuni ti le lesht mdor mer ahahahahaah !
    NoOne is Perfekt.... My Name Is NoOne.....

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Sapuni 15 leksh eshte nostalgji, megjithate me duket se ekziston ende. Ky sapun i bente rrobat drite te bardha per shkak te bazes qe permban dhe baze=finje. Me finje lanin gjyshet tona.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 01-09-2004 mė 15:24
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    3

Angry ncncnc

cna kujtoni sapunin 15 leksh aman se me kujton kohen kur isha e vogel dhe vinte e shtuna per tu lare me lante mami me sapun 15 leksh ma rripte lekuren . Edhe tani kur e kujtoj me dridhen kembet Kot ska shkuar bota perpara edhe ka nxjerre shampo.....
    I know i'm fabulous, but damn,,,,must you stare????

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Cookie une per vete lahesha dite diele se ikja ne shkolle i paster po sa per keshillen degnis ai kush e di ia ka dhen zoti ashu te shpeshta se 15 esht si ta lash koken me ilac rrobash vec po qe se t;kan ron lesht se di un....laje provoje se mase t,rriten..

i/e regjistruar Maska e nursezi
    Anėtarėsuar
    21-06-2003
    Vendndodhja
    boston, MA
    Postime
    339
    Sapuni 15 leksh ka me shume vlere po te perdoret si arme e ftohte se sa per tu lare . Sa here me kujohet me ngrihen qimet e kokes...sapun pa ere dhe qe nuk te pastron mire. Keshilla ime do te ishte te hiqje dore nga ky sapun sa ke akoma floke te koke

Tema tė Ngjashme

1. Anglia dhe tifozet e saj?
    Nga Eni nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 05-06-2004, 02:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •