Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572

Frike nga Angazhimet?

dicka qe u ndodh me shpesh meshkujve, por me besoni edhe femrave u ndodh, edhe pse shumica mendojne qe femrat s'duan asgje me shume se sa t'u ofrohet nje lidhje serioze, nje familje apo nje e ardhme e sigurt...
    c'ju tremb valle nga nje angazhim? (eshte pak e veshtire ta perkthesh ne shqip kete fjalen commitment, por eshte dicka e tille si angazhim, zotim serioz ne nje lidhje.)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Dito : 31-10-2004 mė 14:30 Arsyeja: titulli i pa kuptueshem nga anetaret.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga FLOWER
    dicka qe u ndodh me shpesh meshkujve, por me besoni edhe femrave u ndodh, edhe pse shumica mendojne qe femrat s'duan asgje me shume se sa t'u ofrohet nje lidhje serioze, nje familje apo nje e ardhme e sigurt...
    c'ju tremb valle nga nje angazhim? (eshte pak e veshtire ta perkthesh ne shqip kete fjalen commitment, por eshte dicka e tille si angazhim, zotim serioz ne nje lidhje.)
    E para mendoj se gaboheni kur thoni me sigurine e plote qe u ndodh me shume meshkujve, pasi kete skeni si ta dini sepse sjeni mashkull. Normalisht nje lidhje intime une e shoh me destinacionin fejese , martese, Pavarsisht si e mendoj une udha e dashurise eshte disi e e gjate dhe pikerisht ne kete udhe merren dhe kto vendime serioze ose ndarje. Nje mashkull qe ka frike te marre persiper detyren e tij fiziologjike "Familjen" eshte problemi i vetvetes dhe askujt tjeter. Persa i perket femres jam konfuz se cfare kerkojne femrat e sotme!.

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Mgjs mund ta duash nje njeri un skam arritur akoma ne ate pike qe te jetoj vetem dhe vetem per nje njeri. HEll no se e kam jeten perpara. Angazhim serioz tani as qe sme vete ne mendje.
    Imagjinon me t'ardh nje kaēul ne t'me thot BAB , ose gruja tuj tmarr ntel se ka vajt ora 10 ne esh vetem ne shpi lol

Me pelqen ma mir kshu si jam

no angazhime per mua thnx
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

i/e regjistruar Maska e RuSsEl_NeSs
    Anėtarėsuar
    14-08-2004
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    38
    te kesh frike nga nje angazhim sentimental eshte normale......po lind pyetja...a mund te sjell ky mos angazhim nje tjeter lloj frike?...une them se po dhe kjo eshte VETMIA....njeriu pa dallim seksi me shume duhet te kete frike nga vetmia se nga cdo gje tjeter dhe si rrjedhoje duhet ta perballoje nje angazhim sidomos sentimental per tiu shmangur vetmise sidomos ne nje moshe te pjekur

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    me pelqeu pergjigjja jote russel.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anėtarėsuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542

Nuk eshte frika tek fakti i angazhimit por tek detyrimet e angazhimit. Kjo do te thote qe kufizohesh ne sjellje karshi seksit te kundert, dhe kjo kosto eshte shume larte per meshkujt qe natyra i ka programuar te mos jene monogame. Pra ne kerkojme instiktivisht nje 'game te gjere veprimi'

Gjithashtu varet edhe nga mosha. Nuk mund te presesh nje 18 vjecar te angazhohet si nje 28 vjecar. Psh. personalisht, duke qene ne moshe per martese jam ne gjendje te angazhohem nqs gjej dike qe ia vlen angazhimi....Kuptohet te jetosh ne nje qytet te madh sa Shqiperia (ne siperfaqe e popullsi) kjo nuk eshte e lehte...

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anėtarėsuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Une per vete e kam tmerr, po e kam tmerr si pasoje e nje angazhimi te meparshem. Tani nuk jam ne gjendje te shty nje "lidhje" me shume se nje jave. E fus ne thonjeza sepse smund te quhet lidhje.

Tema tė Ngjashme

1. Gjykata Kushtetuese: Deputetet mund te arrestohen, pritet arrestimi i Limaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 391
    Postimi i Fundit: 03-02-2014, 04:58
  2. Vajza e Berishės: Pasuria nga UNMIK, 800 mijė USD
    Nga Cimo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 272
    Postimi i Fundit: 20-05-2010, 04:11
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-10-2005, 08:43
  4. Votėbesohet nė parlament qeveria Berisha
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 28-09-2005, 10:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •