pe U.S.![]()
U:S
ushtria sovjetike?
jo, ajo e Rusveltit (lol)
ps. kush je ti se po me cudit? une kam pese vjet ketu edhe njemije e peseqind postime, ndersa ti vetem pese muaj dhe ke me shume.![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Me ndjese qe fus hundet, por me kete akt do ta denoje veten vullnetarisht, qe ta shkosh tere jeten me fjalor ne dore!Postuar mė parė nga goldian
Kam degjuar se norvegjezet jane populli qe lexon me teper se cdo popull evropian dhe, sic kam fituar pershtypjen une, cka jane norvegjezet per evrope, korcaret jane per shqiperine!
![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Kombesine skam se si e ndryshoj sepse jam SHQIPTAR dhe do mbetem i tille, por shtetesine do te pranoja 2 shtetesi edhe ate te Suedise.
Proud to be Albanian
Barca
kujt i thon shtetesi ?Postuar mė parė nga jimmychrist
se kan nga ata qe kane 2 -3 shtetesi ?
not proud to be albanian .
proud to be shqiptaro amerikan :![]()
Shtetesi i thojne te qenit shtetas i nje shteti, qe do te thot dicka permes ligjit.Postuar mė parė nga alnosa
Ti mund te jesh shtetase amerikane e kombesise shqiptare.
Kombi ka te beje me kulturen, traditen, adetet, doket.
Shteti ka te beje me popullsine, territorin, sovranitetin.
Barca
kete kombesin ke te drejte ta nderrosh .?Postuar mė parė nga jimmychrist
se me sa di une sme ka pyt njeri deri tani ,e don me e nderruar kombesin apo jo ?
emrin e dija ,mbiemrin e dija po kombesin , jo .se po te nderroheshe do e nderroja cte keqe ka ketu ...prap shqiptare jam se kam traditat ,zakonet .flas edhe shqip .
Prandaj ste pyet kush sepse nese e ke kuptuar kjo nuk ka nevoje te nderrohet ne menyre legale pra permes dokumentave. Por nese ti nuk e ndjen veten shqiptare ateher mund te thuash qe je shtetase amerikane me kombesi greke apo sllavePostuar mė parė nga alnosa
Barca
Nuk Po Flas Ketu Se Cfar Ndjehem Une ....
Po Te Thash Qe Mund Te Behet Nderrimi I Kombesis Ne Menyre Legale .?jo Se Cfar Them Une Se Une Mund Te Them Dhe Jam Franceze Apo Angleze Se Me Pelqen ,po A Mundem Legalisht Ta Nderroj Kombesin
Se Vertet Nuk E Kam Ditur Qe Nderrohet Kombesia ...
Krijoni Kontakt