Close
Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 188
    me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Sigurisht qe e permende.....the se shqiptaret kane kontrata te pashkruara...
    Varet se si e kupton ti kėtė, sepse t'a pėrmenda se i ke borxh prindėrve e sė paku nėnės qė tė ka mbajtur nė bark, por ti qė je lindė e je rritė kopil nuk tė pėrfshijnė kėto zakone.

Realiteti ne shqiperi sot flet vete se sa i kane dashur femijet prinderit shqiptare (nuk po flas per fjale te bukura se ato nuk na kane munguar) por per jeten ne pergjithesi.....per trashgimine qe na kane lene...(me te prapambeturit ne europe)....
    Duhet tė flasėsh pėr vete zotrote, se dhe unė kam ndenjur njė qind mijė herė me shqiptarė nga Shqipėria, por asnjėherė nuk pashė ndonjė neandertall vetėm sa ishte e bukur ndeja dhe biseda me shqiptar nga Shqipėria, i vetmi neandertall je ti kėtu.

Te gjithe keshtu kane thene por iu ka dale ndryshe ne realitet.......
    Je shume i vogel te thuash fjale kaq te medha.....
    Edhe kjo ėshtė diēka personale,
    ti nuk mė njeh mua kėshtuqė mundohu t'a pėrmirėsosh fjalorin tėnd nė forum.

I kemi pare edhe ne kosove se si jetojne....edhe te gjithe telavizionet e huaja e thoshin.....qe jetoni nga 30 veta ne nje familje e me hierarki patriarkale.(si ne mesjete)...
    Ty s'tu duk mjaft qė e shave familjen tėnde dhe timen, e tash po e shan edhe Shqipėrinė e Kosovėn.
    Tė paktėn ne jemi tė kėnaqur me mėnyrėn tonė tė jetesės, dikush ka vetėm 2 anėtarė dikush ka 30, kjo varet nga dėshirat e seciės familje se si do tė jetojė.
    Dhe asnjė familje nuk ėshtė kompleksive pse qifti yt i quan tė prapambetur apo mesjetarė, megjithėse familje me 30 anėtarė ka pak kėtu, por edhe ato qė janė madje maje bjeshke nė jetofshin e kanė internetin nė shtėpi, kanė kafe barin midis fshati, hehe nuk ke qenė ti nė kosovė kurrė.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Pnp............................

Citim Postuar mė parė nga Humdinger
    ...dhe ēfarė na qenkan kėto 3 kombėsi qė ke ti??!!
    Ke ndėrruar shtetėsi dhe jo kombėsi... ja lexoje mirė atje ku thotė... KOMBĖSIA - Shqiptare... SHTETĖSIA-USA-ITALY-FRANCE etj etj.
    As mos e ēo ndėrmend kurrė qė tė ka ndryshuar njeri kombėsinė.

Ja shqiptari sbika ne binar gjall mbot O shoku hapi syt A do ta ndryshonit ndonjehere kombesine tuaj ?

Baba: ju bergjigj Pyetjes ok Dhe kombesi shtetesi pothujse e njejta gja a lale
    aje shnet

kombesit e Mia ,Jan Shqiptar rumune greke it etj,,,,

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Jo ASnjeher Nuk Mendoj Te Nderroj Perkatesin Kombetare Kam Qene shqiptar jam dhe do te jem deri ne vdekje

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Pnp............................

Citim Postuar mė parė nga RapSoul
    Jo ASnjeher Nuk Mendoj Te Nderroj Perkatesin Kombetare Kam Qene shqiptar jam dhe do te jem deri ne vdekje

ja biri im foli paster pa gabime OOOOOOOOOO biro po shqiptar do ngelesh jo ti po te gjtih ato qe kan lindur ne Trrojet Shqipetare Dhe ato qe kan Gjak Shqiptari

PS: Por Shumica e Shqipertareve per nevoj Personale Jo shtetesi ndrron po Cdo gja qe tjet ma e mira per ate ok biro ajde shnet

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar mė parė nga BaLLaKumi
    Ja shqiptari sbika ne binar gjall mbot O shoku hapi syt A do ta ndryshonit ndonjehere kombesine tuaj ?

Baba: ju bergjigj Pyetjes ok Dhe kombesi shtetesi pothujse e njejta gja a lale
    aje shnet

kombesit e Mia ,Jan Shqiptar rumune greke it etj,,,,
    Po tė ishin tė njėjta kombėsia me shtetėsinė, nuk do shkruheshin ndryshe.

i/e regjistruar Maska e ScarFace_23
    Anėtarėsuar
    11-12-2006
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    66
    Une nukjetoj jashte shtetit,por kombesine time sdo e shisja edhe me arin e gjithe botes.Sa do qe neve na bejne te keqinj,une kurre sdo e hidhja origjinen time.Jam shqiptar dhe SHQIPTAR DO VDES

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga Akili-A
    Per mua nuk eshte as turp dhe as nder te jesh shqiptar......
    .....ka nga ata prinder (si prinderit e tu) qe duan gjithe jeten te jesh skllav i tyre.....por ka edhe te tjere qe duan ti shikojne femijet e tyre te forte dhe te lire,duke mos u bere bare ne jeten e tyre.....
    Po po, te gjith e kemi kuptur se ku qendron problemi tek disa nga ju qe po degradoheni nga Shqiptar ne Grek dhe jeni njerz qe i beni te gjitha e nuk keni kurrfar turpi se pari nga Familia e juaj (Baba, nene, vllezer, motra etj.) e pastaj nga Kombi, problemi qendron pikerisht tek edukata e manget nga prinderit e juaj. Sikur ajo vajza qe e therret babain e vet ne telefon dhe i thot "Babi une arrita ne Pescara" e ky prindi i vet ia kthen "Ti bija ime shko edhe ne dhjet..., vetem me dergo Lek mua".

ose

"Babi une u bera Grek"
    "Ti biri im behu edhe Homo vetem me dergo Lek mua"

I kemi pare edhe ne kosove se si jetojne....edhe te gjithe telavizionet e huaja e thoshin.....qe jetoni nga 30 veta ne nje familje e me hierarki patriarkale.(si ne mesjete)...
    Citim Postuar mė parė nga posta
    Dhe asnjė familje nuk ėshtė kompleksive pse qifti yt i quan tė prapambetur apo mesjetarė, megjithėse familje me 30 anėtarė ka pak kėtu, por edhe ato qė janė madje maje bjeshke nė jetofshin e kanė internetin nė shtėpi, kanė kafe barin midis fshati, hehe nuk ke qenė ti nė kosovė kurrė.
    Normal qe jo, po shihet shume kjart ne shkrimet e tije se si eshte puna.

Ky kalaveshi ia ka ndi veq zanin Kosoves, e "Kosovarit" ia ka pa hundet me lesh.

Po iu tregoi dy gjera per neve Shqiptaret e Kosoves qe jetojme ne kete vendin ku gjendem une dhe per vendasit qe jan nje nder popujt me te pasur dhe me te civilizuar ne bote. (varet se ēka kupton njeriu nga fjala civilizim)

1. Ketu ne qytetin e Zyrihut (Zürich) ku jetoj une, eshte nje familie zvicerane qe i kan rrumbullak 9 fėmije, edhe gjat nje diskutimi qe kisha une me ta, me thonin ata mua qe do te lindinin aq fėmije sa te iu fale Zoti. Kjo eshte me t'vertet per t'ia pas lakmi, dhe siē e din e gjith bota edhe zviceranet jan te prapambetur dhe jetojne ne mesjete, apo jo.

2. Ketu ne kete vend, keta vendasit ia kan shume inat Shqiptarve te Kosoves dhe te Maqedonise, dhe hane shume m*t kunder tyre. Arsyeja eshte qe keta vendasit jan shume agresiv dhe ishin mesuar me ata emgrantet e me hershem (Italianet, Turqit, Jugosllavet etj.) te luajn me ta sikur maca me miun, t'iu bertasin sikur nje fėmiu, bile edhe ti rrahin nganjehere, e kur erdhen Shqiptaret ketu, iu dolen diēka tjeter, iu dolen hundlesha qe nuk mundeshin te shtyhen me ta as me pune, as me shkathetesi, as me menquri, as me kokefortesi dhe as me te fort ose me te keq, pra pasiqe nuk munden te shtyhen me shqiptar ne asnje aspekt, dhe ia kan friken Shqiptarve, llapitin kunder tyre me thash e theme neper ndeja (Restaurante) dhe neper disa media te tyre, dhe gjithmone mirren me thash e theme dhe flasin keq kunder Shqiptarve ata zviceran (por edhe njrz te te tjerave Kombe) qe iu ka dal ndonje Shqiptar hundlesh e i ka dhan atije ate qe e ka lype.
    Shume prejt tyre thone qe puntoret me te mire ne Zvicer jan Shqiptaret, vetemse jan shume te rrezikshem po nuk pate kujdes ne sjellje dhe po nuk i mate fjalet kur ke pune me ta.

Keshtu diēka eshte edhe puna e disa "Shqiptarve" dhe forumistave ketu qe po llapitin kunder Shqiptarve te Kosoves.

Une po iu them veten nje gje ketyre qe ia kan inat Shqiptarve te Kosoves: Don't cry baby !

ose njo shqip

Kush ma ka inati inshalla plase.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 17-12-2006 mė 12:52

Hakuna Mattatta Maska e AngryAngel
    Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Disa pune ti si zgjedh dot por ato te zgjedhin ty, apo i zgjedh nje njeri i tret per ty. Ka pune qe ne se kemi ate force ti ndryshojm por disa pune kan force te na ndryshojn neve.
    KOMBESIA DEFINITIVISHT NUK NDRYSHOHET NGA NE. Nuk na duhet asnjefar kontrate per te ditur ate cka jemi. Asjnefar kontrate ska fuqine te na beje neve ate cka nuk jemi.
    Askush nuk mund ta zgjedh prinderin, femijen, KOMBESIN. Pa mare parasysh a jemi te kenaqur me ate cka jemi e cka kemi.
    Fatkeqesisht ketu ka ca njerez te cilet deklarojn (ne dosjen e tyre) se jane antar te klubeve leterare, mirpo dukshem ata degjojn vetem peralla qe gjyshja jua lexon ne mbremje, ndonje Zoki Poki, apo Kesulkuqa. Te till njerez duhet qoft ne Greqi, apo ne ambasad te Greqis duke pritur per nje lemoshe- mendoj vize, duhet te kerkojn ndonje psikolog per te pastruar dyshimet dhe ta kaloj krizen e identitetit ne te cilen ndodhen. Ai qe eshte i pakenaqur me veteveten asnjeher nuk do ta gjeje ate qetesine ne vete. Vazdimisht do te kerkoj te provoj dicka te re, vetem per ti hikur vetevetes. Nje dite do behet grek, te nesermen anglez, me vone do behet rus e me vone do mbetet njeri pa identitet (ashtu si ne te vertet ka qene qe ne fillim). Edhe per njerezit per te cilet ti takosh nje kombi (kombit qe ne te vertet je) nuk esht as nder as turp, le ta dijn se as vet kombi nuk e ka per nder qe fatkeqesisht njeri pa emer te ket qene ndonjeher (formalisht) pjese e atij kombi.Nuk eshte guxim te thuash qe se do vetveten (KOMBIN), por eshte turp qe e ke jeten e humbur.
    Do perfundoja me nje mendim te nje politikani amerikan, qe per mua eshte njeri i lart, por do e ndryshoj pakes:"Mos pyet cka ka bere kombi per ty, pyete veten se cka ke bere TI per kombin", KJO VLEN VETEM PER NJEREZ TE CILET KAN KOMB-NORMALISHT, NDERSA PER CA DUKSHEM NUK VLEN.

Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Sigurisht qe kjo shprehje nuk vlen per tipa si ty dhe keta ketu.....qe jeni lypsa te vlerave......qe nuk i keni dhene kombit asgje..por vetem barbarizem......dhe mundoheni te te fshiheni pas nacionalizmit,duke kujtuar se do fitoni automatikisht dhe pa asnje mundim vlera......ju jeni ata qe doni te ruani zakonet me barbare te ketij kombi,ngaqe nuk keni as intelekt dhe as force per te dale nga gjendja mesjetare ku ndodheni.....dhe perfundoni si ata fshataret krutane (te vargjet e Nolit) qe ta shisni faren per grure.....d.m.th nacionalizmin per evolucion................
    Me fal po ti kush qenke-aq i mencur te me tregosh mua a kam intelekt apo jo????? Edhe prej nga shpike ate mendim se une fshiheshkem mbas nacionalizmit. Ne te vertet une nuk jam aspak nacionaliste, po mjerisht koka jote ka nje paragjykim se cdo njeri i cili don kombin dhe te miren e kombit qenka nacionalist. Une aspak nuk jam per ruajtjen e zakoneve te cilat nuk jane te logjikshem (nuk do e perdor termin barbar), por jam per nje perparim te vertet e jo me fjale boshe sic bejne tipa si ti. Eshte e vertet se une nuk i kam sjell dicka ekstra popullit meqnse jam ne mosh te re, po me mish e me shpirt do mundohem per kete popull, per ta pare te drejten e ta njohin veten.

Anėtarėsuar
    19-09-2006
    Vendndodhja
    Askund
    Postime
    263
    Fatkeqesisht apo fatmiresisht ti Akili-A nuk je aj faktor i cili ka ate te drejt te me thuash ta mbylli gojen apo jo. Ne te vertet askush se ka ate te drejt.Ti gjate gjith kohes aktroje se je per civilizm apo masalla te atij lloi, e ne fund tregove se deri ku ka aritur "civilizimi" jot. Une nuk gjykova askend, po mesiguri ti ke gjykuar veteveten e me ke ra ne qafe mua. Edhe mjaft je duke bere spam-e ne forum.
    Fundja une nuk FOLA me TY, por vetem kam SHKRUAR ne kete teme.

Faqja 8 prej 19 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Te kam thene ndonjehere...
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 12-03-2024, 08:16
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 19-02-2007, 18:16
  4. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16
  5. Sikur tja ndryshonit emrin...
    Nga benseven11 nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-11-2003, 08:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •