Close
Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 188
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga posta
    JO,
    skllav je ti, se qė hedh plehėra kundėr kombit tėnd,
    Dhe ato qė i ke shkruar mė sipėr janė vetėm sharje personale ku ke fyer edhe familjen time (kjo ėshtė kultura jote e skllavit)
    pėr hajr tė qoftė injoranca jote se s'paska kufi.
    Sklleveri kane frike te thone te verteta te tilla.......keto qe te thashe une vetem njerezit e lire kane guximin ti thone....

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Nuk kam asgje personale me ty........se jeta ime nuk rrezikon as nga ty e as nga njeri tjeter......
    POR KJO ESHTE E VERTETA ME SHUME PRINDER SHQIPTAR...
    NDAC TE VIJE HIDHUR TY APO NDONJE TJETER UNE DUA TE VERTETEN ME SHUME SE NJEREZIT.....
    Nuk e kuptoj pse me mezi e prite rastin qė tė shfrysh inatin qė ke pasur me familjen tėnde?
    Se unė nuk pėrmenda askund se prindi tė kėrkon bukėn,, kėtė e polle nga imagjinata jote.
    Por unė tė them se duhej tė ishe femėr tė shikoje se ēfarė ėshtė tė lindėsh njė fėmijė e pastaj tė shikoje se si ėshtė t'a humbėsh atė fėmijė nė njė komb dhe identitet tjetėr.
    Unė kam ardhė nė kėtė botė me mision tė qartė: T'i shėrbej kombit tim.

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Sklleveri kane frike te thone te verteta te tilla.......keto qe te thashe une vetem njerezit e lire kane guximin ti thone....
    Ēfarė e vėrtete bre depsuz,
    Po ajo ėshtė imagjinatė nga droga,,, ēfarė faji tė ka familja ime ty pse ti imagjinon shumė?
    Komplekset qė ke ti nga fėmijėria unė nuk i kam.
    Se ti vetė e tregove kulturėn familjare dhe vetė e tregove ēfarė kėrkon familja jote nga ti, fatkeqėsia ime nė kėtė forum ėshtė se kam punė me fshatarė si ti qė ende nuk kanė shėruar komplekset e fėmijėrisė.

NGADALE PAK ZOTĖRI, TJETĖR FAMILJA JOTE TJETĖR E IMJA, AJO E VĖRTETA E HIDHUR QĖ E PĖRMEND NUK EKZISTON KĖTU NĖ KOSOVĖ.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alibaba : 17-12-2006 mė 01:15

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-11-2006
    Postime
    103
    Kam pershtypjen qe hapesi i temes jeton ne nje vend anglishtfoles, se ne keto vende barazohet kombesia me nenshtetesine.

Meqe po flasim ne shqip, mund te them qe kombesine s'e ndryshojme dot, edhe sikur te duam.
    Sa per nenshtetesine, une e shoh thjesht si nje teknikalitet, qe te jep mundesi te levizesh i lire dhe te gezosh pak me shume respekt ne vendet ku udheton, gje qe fatkeqesisht nenshtetesia shqiptare s'ta jep.

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar mė parė nga selina_21
    28-08-2004, 21:48
    Do ju bej nje pyetje juve qe jetoni jashte shtetit . A Do ta ndryshonit ndonjehere kombesine tuaj dmth ate Shqiptare .. Nese po pse ??

E hap kete teme pasi po shikoi shume Shqiptar qe vdesin te behen < american' Greek ' Italian ' Anglez' Gjerman apo Indian>

Une as nuk do guxoja ta beja nje gje te tille . E dua shume Shqiperine dhe nuk do ta nderroj me asnje tjeter!! Jam krenare qe kam gjak Shqiptare '' pavarsishte qe jetoj ne nje vend tjeter por perseri nuk e harroi Shqiperin.

po shpresoj se hapsja e temes dej tash ka bo ma mire - se i ka tejkalu problemet me Indian e Indiane ||| si e ka kuptu se duhet mi lon mas pari Shqiptarte me jetu jeten e tyne lerg paragjykimeve ||| si e ka kuptu masnej si nuk bon mi paragjyku edhe tjerte ||| si e ka kuptu si nuk ka t'drejte e edhe nuk munet mi nryshu kerkon ||| si e ka kuptu se nuk din as ajo e asnjo tjeter me caktu kushte si e percaktojne ni njeri sa shume a sa pak osht Shqiptar |||

"Si fueris Romae, Romano vivito more; Si fueris alibi, vivito sicut ibi."

cfare gjuhe e folni n'vene te "< american' Greek ' Italian ' Anglez' Gjerman apo Indian> "-ve? ||| a ju hin ajo gjuhe n'perdorim ma shume se Shqipja? |||

nese bohet pytja se per komb Shqiptar a osht perdhunim ma i madh perpjekja fizike e Shqiptarve e Shqiptareve me t'huj apo osht perdhunim ma i madh nrrimi i gjuhse Shqipe me gjuhe te huja pej Shqiptarve e Shqiptareve? ||| njejt ||| pra mos paragjykoni nese nuk doni me ju paragjyku |
    "Qė t’i ēqitėsh kėta . . . duhet t’u preē jo vetėm duart e kokėn, po edhe kėmbėt e trupin." Fan Noli

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    huh ME MIRE ME VDEK SE SA ME NDERRUAR KOMBESINE
    KOMBESIA HYN PER MUA TEK TE PAKTAT GJERA QE JANE ME TE RENDESISHMET NE JETEN TIME KSHUQE ...............
    ME RESPEKT NIKU
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anėtarėsuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    A do ta ndryshonit ndonjehere kombesine tuaj ?
    E kam Ndrryshuar jam me 3 kombesi !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    nenshtetesin e kam ndryshuar ,kurse kombesin se kam ditur qe u ndryshoka ..
    mir jam me kombesi shqiptare sme sjell ndonje shqetesim ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kombesine ske si e ndryshon?
    NENSHTETEINE PO ME SA DI UNE

................
    Anėtarėsuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar mė parė nga BaLLaKumi
    E kam Ndrryshuar jam me 3 kombesi !!!
    ...dhe ēfarė na qenkan kėto 3 kombėsi qė ke ti??!!
    Ke ndėrruar shtetėsi dhe jo kombėsi... ja lexoje mirė atje ku thotė... KOMBĖSIA - Shqiptare... SHTETĖSIA-USA-ITALY-FRANCE etj etj.
    As mos e ēo ndėrmend kurrė qė tė ka ndryshuar njeri kombėsinė.

Faqja 7 prej 19 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Te kam thene ndonjehere...
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 12-03-2024, 08:16
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 19-02-2007, 18:16
  4. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16
  5. Sikur tja ndryshonit emrin...
    Nga benseven11 nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-11-2003, 08:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •