Neeeeeeeein ... Never....Ne Anche Da Morto... :P
Shqiptar hesapi me lale cer do mo shum ka jeta :P
Neeeeeeeein ... Never....Ne Anche Da Morto... :P
Shqiptar hesapi me lale cer do mo shum ka jeta :P
NoOne is Perfekt.... My Name Is NoOne.....
Un per vete kurr sa te jet jeta nuk do ta nderroja kombesin time, shqiptare. Jam krenar qe jam shqiptar. Qe me ben krenar te jem shqiptar esht historia e shqiptarve dhe kultura.
Kam degjuar se disa shqiptar duan te behen me kombesi Greke dhe ne shtepit e tyre flasin Greqisht ne vend te shqipes. Ky esht mkati me i mall qe nje njeri mund te bej.
Milaniste qte duhet ajo buk goje kur ti je duke
e mohuar gjuhen qe te ka msu prindi-duke ja shku mundin dem nenes qe te ka dhen me pij e te ka rrit--...
Nqose ti qe ke lind ne Shqipri dhe nuk e don atdheun e nuk i del zot ather kush do ta doj e ti dale zot tjeter memdheut?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Djal_Lacjan : 28-08-2004 mė 21:10
Asnjehere dhe ne asnje menyre,pa marre parasysh se c`me ofrohet.
Kjo nuk do ndodhi asnjehere,shqiptar kam lindur dhe si i tille do vdes.Sot e 1000 vjet.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Shum Shqiptar e Ndrrojn.. Swiss\Deuch\Aust, ktu zoti e di sa shqiptar jan bo .. Banot te Ketyre Shteteve kto nuk ben me i leju me ardhe hic ktu ne Kosov\Shqiperi me jau ndalu por te them te drejten edhe ne familje. agji im eshte bere Banor edhe ka ndrru u bo Zvicrran cka me i bo atij.. ske cka i bon.
Un per vete sdi. nje her sepse mendja ndryshon shpejt. vetem. per Momentin. Mire jam Zbesoj si sillen punet. me von nejse. ky ishte mendimi im. kam deshir te tregoj drejt jo si do thojn as nje her po nejse. Jetes nuk i dihet o popull.. mos u nguteni.. se sdihet si te behet puna. qe pa tjeter se ke qare.
Bye
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Kombėsia ėshtė njė gjė qė nuk ndėrrohet edhe me konventa ndėrkombėtare. Shumė nga ne jetojnė nė Amerikė, por kėta janė shqiptaro-amerikanė, kemi breza tė tretė e tė katėrt e ndonjėherė edhe tė pestė kėtu nė Amerikė, por ata e dijnė se janė shqiptaro-amerikanė dhe e mbajnė veten tė tillė. Puna nė Amerikė ėshtė se nuk ka komb amerikanė, prandaj edhe gjithė grupet etnike quhen anglo-amerikan, native-american, italo-amerikan etj.
Po kėshtu edhe nė pėrėndim, ka me miliona shqiptarė nė pėrėndim qė i kanė tė gjitha tė drejtat kombėtare edhe pse janė shtetas tė vendeve pėrėndimore, dhe tė gjithė e dijnė fare mirė dhe janė shumė krenar qė janė shqiptar.
Pyll pa derra nuk ka, kėshtu edhe tek ne do tė ketė ndonjė papak qė mund ta bėj njė gjė tė tillė, por shumica absolute jo, shumica absolute jemi shumė krenar qė jemi shqiptar sepse edhe meritojmė dhe na takon tė jemi krenar qė i pėrkasim kėtij kombi me kėto vlera madhėshtore botėrore dhe me kėtė gjuhė, nėnė tė gjuhėve tė botės.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dodoni : 01-09-2004 mė 23:44
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Kur thua "kombesine" , se mos e ke fjalen per shtetesine ? Nese po , termin "dy shtetesi" do e pranoja me gjithe qef , kurse kombesia si u nderroka ? vec nese i behet ndonje nderrim gjaku se ai qe ka lind dhe eshte rrit ne Shqiperi , dhe qe nuk e shet shpirtin per nji cope buke , nuk do e mohonte kurre kombesine e vet... !Postuar mė parė nga selina_21
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AgainstAllOdds : 02-09-2004 mė 00:16
...
Uau AAO hera e pare qe mi more fjalet nga goja.
Kush eshte ai Shqiptar qe do vej ne Amerik dhe sdo pranoj te ket kombesi Amerikane nga momenti qe shteti do ja japi kete te drejt?... jo se po te ket ndo nje te na i thot qe te qeshim pak!
Nuk besoj se rethanat qe jan tani ne Shqipri na lejojn neve qe sjemi ne Shqipri te bejm dicka te till...ne fund te fundit po te ishim aq krenar, sakrifikonim dhe nuk e linim shtetit tone qe duam kaq shume dhe bla bla bla..
Me fjal te gjith jemi krenar ne, po ceshtja eshte ca bejm, ca do benim po te mundeshim, dhe jo ca themi!
qe mos te ket keqkuptime theksoj qe po beja fjal vetem per nderimin e kombesis te Shqiptarit ne letra.
ps. AAO me pelqevi si e mbylle shkrimin tend.
Shtetesine Amerikane po te ma ofronin nuk do e refuzojaKurse kombesine nuk kam si ta ndryshoj. Shqiptar kam per te mbetur perjete. Jemi ushqyer me buke e gjize qe ne femijeri apo jo... Sikur e kemi te shkruar ne balle qe jemi shqiptare, nuk genjejme dot. Edhe nuk kam pse te genjej, jam krenar qe jam Shqiptar...
Jam shume dakord me fjalet e tua. Sa here e kane nderruar fene, dhe emrin Shqiptaret qe kur njihen ne histori?Postuar mė parė nga DeuS
![]()
Sa njerez ke sot qe ne vend te shqipes perdorin shqipanglegrekqishten![]()
Sa per kombesine, nuk ka nevoje njeri te thote qe eshte shqiptar, sepse mjaft qe te kete bere nje nga gjerat e mesiperme, dhe ka marre fund biseda.
Une per vete, jam shqiptaro-greke. Nuk lejoj asnjeren as tjetren pale te shaje kedo, sepse te dy popujt jane kunguj qe i dua jashte mase shume.![]()
Pershendetje
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 02-09-2004 mė 08:52
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
Krijoni Kontakt