Close
Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 188
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    te gjith e ndiejme veten shqiptar .jo vetem ti .
    po me fjal ama ,asgje tjeter .
    se kur vjen puna per te mare pasaporten e vendit tjeter dhe te nderroni nenshtetesin ,ju qajne syte per nje cik pasaport amerikane ,franceze ,angleze etc
    po vemi rim nga 1 jave ne shqiperi dhe ja mbathim me te katerta se ska as gje .

angelfire Maska e ardit 2
    Anėtarėsuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    where I wasn't before
    Postime
    31

kurre

e para punes kombesine se ndrron dot.per sa i perket nenshtetesise puna ndryshon.gjithesecili sipas interesit te vet personal mund ta ndryshoje.por sido qe te jete puna nese ne shtepine tende kudo qe je, flet shqip,mban flamurin shqiptar etj si keto ti prape mbetesh shqiptar qofte edhe sikur pashaporten ta keshe amerikane,greke apo gjermane.eh n.q.s ti keto nuk i ben d.th.m.te vjen turp qe je shqiptar atehere eshte pune tjeter.
    UNE NENSHTETESINE NUK E NDRROJ SIKUR NAMI TE BEHEJ.O SA MIRE QE JAM SHQIPTAR.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-01-2007
    Postime
    46
    une pas shume vitesh vendosa ta nderroj nenshtetesine. prita kaq shume sepse gabimisht me kishin thene qe po te merrja nenshtetesi tjeter humbisja ate shqipetare, ne te vertete nuk eshte keshtu.
    nenshtetesia mund te jete e nevojshme te nderrohet per probleme burokratike. KOMBESINE nuk do ta nderroja kurre edhe po te ishte e mundur!

i/e regjistruar Maska e terili
    Anėtarėsuar
    04-02-2007
    Vendndodhja
    jashte atedheut
    Postime
    39
    Citim Postuar mė parė nga selina_21
    Do ju bej nje pyetje juve qe jetoni jashte shtetit . A Do ta ndryshonit ndonjehere kombesine tuaj dmth ate Shqiptare .. Nese po pse ??

E hap kete teme pasi po shikoi shume Shqiptar qe vdesin te behen < american' Greek ' Italian ' Anglez' Gjerman apo Indian>

Une as nuk do guxoja ta beja nje gje te tille . E dua shume Shqiperine dhe nuk do ta nderroj me asnje tjeter!! Jam krenare qe kam gjak Shqiptare '' pavarsishte qe jetoj ne nje vend tjeter por perseri nuk e harroi Shqiperin.

kombesine e ndryshojne vetem ata qe skan gjak shqiptari. Si hektoras me shoke mirepo ai nuk e di qe ne greqi shqiptar do ta thone gjithe jeten . ai di se c'fare te beje me jeten e tij....... une per vete linda shqiptar u burrerova shqiptar dhe do vdes shqiptar. e kam per nder qe jam pasardhes i ILIREVE dhe e theras me te madhe .....JAAAAM SHQIPTAAAAAAAAR. nderimet e mia zonjushe. terili

greku para se te behej grek ishte ARBER domethene pellazg... grek do te thote ARBER i qytetruar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2007
    Postime
    59
    Shum shqiptar e ndrrojn lekuren per perfitimi materiale sidomos ne greqi dhe ne amerik. Nuk eshte e leht te jesh edhe shqiptar edhe edhe grek ne te njejten koh sidomos ne greqi. Prandaj shum njerez zgjedhin te behen grek.
    Sapo te largohesh nga vendi e ke ber gjysmen e punes per te marr nenshtetsi tjeter. Se ne fund prandaj u largove se nuk te pelqen vendi jot

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga alnosa
    une i kthej krahet nga te me fryi era .......
    fryu djathtas -djathtas kthehem .
    majtas -majtas kthehem .
    sa atdhetar paska po asnjeri spo ben gje ,po pe lene shqiperin ne erresiren e plote ,me keq se ne mesjete ....jeni shqiptar dhe sdoni ta nderroni shtetesin po cfar llojesh jeni ????
    Po mire o mulli i bukur ere,nuk na the,po ne Shqiptaret qe po rropatemi ketu ne Shqiperi ne nje perpjekje te deshperuar per ti risjelle ndricimin e humbur vendit tone c'fare jemi?!...te lutem mos me thuaj qe jemi budallenj!

Manitu Maska e kiniku
    Anėtarėsuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos tė na vijė cudi se cdo frymor nga vete natyra priret tė kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    proud to be shqiptaro amerikan :

clap-clap
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

[Familja] 1po1 [H][P][D] Maska e BLEND1
    Anėtarėsuar
    14-01-2007
    Vendndodhja
    RULET me zemer tek FAMILJARET
    Postime
    70
    Te ndryshosh Shtetesi nuk ka na nje Gja se shpejti po e pres me e nrdyshu po Prap Mbetesh Shqipetar : Dhe Per sa kohe Do te jete shqiperia ne kete Gjendje Kritike Shqipetari Do te Nryshoj Shtetesine .
    )--=> P1JANEC1 <=--(

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku
    Po mire o mulli i bukur ere,nuk na the,po ne Shqiptaret qe po rropatemi ketu ne Shqiperi ne nje perpjekje te deshperuar per ti risjelle ndricimin e humbur vendit tone c'fare jemi?!...te lutem mos me thuaj qe jemi budallenj!
    o kok marrulepo ropatesh per te jetuar per veten tende ,e jo per shqiperin !
    ska te bendryshimi i kombesis me keto qe thua ti .nuk je budalla po i mencur me brir po se morem vesh do e ndryshosh nenshtetesin ti apo jo ?

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    o kok marrulepo ropatesh per te jetuar per veten tende ,e jo per shqiperin !
    ska te bendryshimi i kombesis me keto qe thua ti .nuk je budalla po i mencur me brir po se morem vesh do e ndryshosh nenshtetesin ti apo jo ?
    Per nenshtetesine e kam me dy mendje por per kombesine si bejne ca e ca kurresesi jo.....edhe nese ndodh qe te largohem ndonjehere nuk do te largohem kurre me mendjen per ta braktisur perfundimisht vendin tim!...dhe mos me thuaj mua kok marrule

Faqja 17 prej 19 FillimFillim ... 71516171819 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Te kam thene ndonjehere...
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 12-03-2024, 08:16
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 19-02-2007, 18:16
  4. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16
  5. Sikur tja ndryshonit emrin...
    Nga benseven11 nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-11-2003, 08:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •