o akil po ca po flet mor, ti shane shqiptaret kosovar dhe vjen ketu dhe thua qe je shqiptar? ata te pakten te neshtruar nga serbi kaq vite e mbajten gjuhen kurse ju ne greqi e mohoni.
o akil po ca po flet mor, ti shane shqiptaret kosovar dhe vjen ketu dhe thua qe je shqiptar? ata te pakten te neshtruar nga serbi kaq vite e mbajten gjuhen kurse ju ne greqi e mohoni.
Lyco Jay
1-Ke pare ndonje shqiptare ketu ne forum ta flasi shqipen me paster se une???????Postuar mė parė nga J-X
2-Po meqe kane ruajtur gjuhen duhet te bie dakort me pikpamjet e tyre per temen??????????
sa per ceshtje e temes e keni mare gabim, nuk ka mundesi te ndrosh kombesine, kombesia do jete ajo nga ke origjinen te cilen do apo nuk do nuk e ndryshon dot. nenshtetesin mund te ndrosh, dmth i mbrojtur nga nje shtet tjeter te cilin shqiptareve u nevojitet sepse shteti shqiptar nuk i mbron me asgje.
Lyco Jay
Kombesia nuk shkruhet fare ne shumicen e shteteve europiane......Postuar mė parė nga J-X
vetem ne amerike e angli e ndoshta ne ndonje shtet te harruar.....
ne kushtetuten e re europiane eshte parashikuar qe asnje shtet te mos lejoj te shkruhet kombesia,por vetem nenshtetesia.....
po kujt i behet vone mo se ca shkruhet ne dokument te thash kombesia eshte nga e ke familjen, origjinen e familjes dhe kjo nuk ndryshon me asnje gje. te thash shtetesia ndryshon.
Lyco Jay
Postuar mė parė nga Akili-A
nuk po thot njeri ta biesh dakord por ama mos ofendo se sa je ti shqiptar jane edhe te tjeret.
Lyco Jay
po ku eshte problemi atehere???????????Postuar mė parė nga J-X
Kurre! Une kam lind dhe do vdes SHQIPTAR
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Ndoshta nuk e kuptova temen, une kam dy pashaporta por kombesia mbetet gjithnje
njoh njerez qe kane edhe tre pashaporta por e para eshte ajo qe e preardhjes.![]()
kete po them edhe un, shtetesin do ta ndryshoja per ceshtje bisnesi dhe lehtesive qe do me jepte por ama se si ndihem dhe nga e kam prejardhjen nuk ma ndryshon dot birr k***e ne kete bot, do mbetem gjithmon shqiptar, ne gjak dhe ne zemer dhe kur nuk do ta mohoj.
Lyco Jay
Krijoni Kontakt