Close
Faqja 0 prej 19 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 188
    i/e larguar Maska e selina_21
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099

A do ta ndryshonit ndonjehere shtetesine tuaj ?

Do ju bej nje pyetje juve qe jetoni jashte shtetit . A Do ta ndryshonit ndonjehere kombesine tuaj dmth ate Shqiptare .. Nese po pse ??

E hap kete teme pasi po shikoi shume Shqiptar qe vdesin te behen < american' Greek ' Italian ' Anglez' Gjerman apo Indian>

Une as nuk do guxoja ta beja nje gje te tille . E dua shume Shqiperine dhe nuk do ta nderroj me asnje tjeter!! Jam krenare qe kam gjak Shqiptare '' pavarsishte qe jetoj ne nje vend tjeter por perseri nuk e harroi Shqiperin.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga selina_21 : 28-08-2004 mė 15:53

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar mė parė nga selina_21
    E hap kete teme pasi po shikoi shume Shqiptar qe vdesin te behen < american' Greek ' Italian ' Anglez' Gjerman apo Indian>
    aahahhahaha me ket indianin nfunnn mke dek tuj qesh :P

sa per temen
    tu thaft gojaaaaaaaaaaaa
    si lej un iher me u bo gjona ttjera pse kshuu pfffffff

ai/ajo qe se qu veten shqiptar ta qisi icik koken se ja trregoj unn
    pst me ket rast po ju pershendes me kongen 100% shqiptarrr keni nevoj me e nigju :P

klejzi vetlla vet

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Kurrė...!!!
    My silence doesn't mean I am gone!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Me llafe ?! ...me llafe ndertojme kala ne mer jahu!
    Ama, cfare tregon realiteti? Ky qe shof me sy une dhe jam ne kontakt te perditshem me te?!
    Apapapapa, komplet e kunderta...

Mos te me beje kush dengla dhe ti mohoje keto fjale!
    Sapo ta ndjeje pak bithen ngusht shqipoja, edhe kinez behet...
    Tjeter pune per ato qe i kane kushtet rehat dhe i shkon tymi drejte...
    Shqiptari o rrace e qelbet mer daj...(perfshi veten)
    E qelbet! oj...lexoje kte fjale dhe ngulite ne koke!

Kam pa, njoft, e bredhur mjaftushem!
    I kam njoft shqipot e cdo krahine, cdo ngjyre dhe i kam pa ne cdo situate...
    Nuk them qe te gjithe jane njelloj...por shumica ....Bahhhh!

Hajt shnetja juj!

Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    ≈ღ≈United States!ωho thє Hєll ωants to livє Hєяє Foяєvєя!!=Iм α cгαzу вαву...Hαte IT OR LOVE IT.ღ
    Postime
    1,099
    [QUOTE=MiLaNiStE][FONT=Verdana][SIZE=1]aahahhahaha me ket indianin nfunnn mke dek tuj qesh :P

sa per temen
    tu thaft gojaaaaaaaaaaaa

Zemla une jetoi ne usa dhe shof disa shqiptare qe desin per cunat indian.. dhe e pyeta nje here kete goce.. po te martonesh me te si do ja besh ti je prej Shqipenie ..me tha I don't care i hate gjak Shqiptari ... nejse nuk fola me une te zihesha me te......Sa per temen e hapa me shume sepse po shikoi shume njerez qe desin te behen american apo greek ...dhe me thene te drejten me vjen inat pseeeeee jena Shqiptare dhe do vdesim keshtu si kemi lere dhe pse jetojme jashte atdheut nuk kemi pse ta nderojme kombesine tone....some people in greece' america .. they doo that toooo vetem e vetem qe te marrin dokumenta apo te kene nje pune .

Me respekt Selinaaaaa

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anėtarėsuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    ONLY ONE WORD !!!

JAM KRENAR QE JAM SHQIPTAR

Gjasme un gjoja nji llaf po kshu shkoi .. looooool !

Shnetttttttt

sado qe mund te kesh nje pasaporte gjermane, zvicrane, amerikane etj, prape se prap edhe pse ndoshta dikujt i dhemb shqiptare mbetemi, dhe une per vete jam i lumtur qe jam shqiptar,

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    [QUOTE=selina_21]
    Citim Postuar mė parė nga MiLaNiStE
    aahahhahaha me ket indianin nfunnn mke dek tuj qesh :P

sa per temen
    tu thaft gojaaaaaaaaaaaa

Zemla une jetoi ne usa dhe shof disa shqiptare qe desin per cunat indian.. dhe e pyeta nje here kete goce.. po te martonesh me te si do ja besh ti je prej Shqipenie ..me tha I don't care i hate gjak Shqiptari ... nejse nuk fola me une te zihesha me te......Sa per temen e hapa me shume sepse po shikoi shume njerez qe desin te behen american apo greek ...dhe me thene te drejten me vjen inat pseeeeee jena Shqiptare dhe do vdesim keshtu si kemi lere dhe pse jetojme jashte atdheut nuk kemi pse ta nderojme kombesine tone....some people in greece' america .. they doo that toooo vetem e vetem qe te marrin dokumenta apo te kene nje pune .

Me respekt Selinaaaaa

selina osht ndrryshe kur e mohojn qe jan shqiptar per tsiguru i jet mo tmir nven tjeter perderisa skan bo gjo nshqipri, se ne sosht se kena noi fam tmodhe packa se gjonat kan ndrryshu tashi po imagjino qe ne sna ka pas dasht njerii

sa per ato punet e indianve o urrej ato rob o s'urrej rrac tjeter rob mo tshpif nuk gje dhe mhypin kacabunjatt kur i shof kshu mo si bosa e kshu te vje me i myt po ja ca me bo qe perfunum ene ne knej me u ballafaqu me kto

klejzi vetlla vet

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga selina_21
    Do ju bej nje pyetje juve qe jetoni jashte shtetit . A Do ta ndryshonit ndonjehere kombesine tuaj dmth ate Shqiptare .. Nese po pse ??

Une as nuk do guxoja ta beja nje gje te tille . E dua shume Shqiperine dhe nuk do ta nderroj me asnje tjeter!! Jam krenare qe kam gjak Shqiptare '' pavarsishte qe jetoj ne nje vend tjeter por perseri nuk e harroi Shqiperin.
    Mire kto italjon ,gjermon ,anglez ,po indjan kush dreqin do me u bo,, ah po ndofta jevgjit e tirones nysberish nejse

Une them mo mire ka lezet SHQIPE !!!

hajt shnet e pare
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 28-08-2004 mė 19:40

Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    Postime
    1,099
    [QUOTE=titi_ali_demsi][B]Mire kto italjon ,gjermon ,anglez ,po indjan kush dreqin do me u bo,, ah po ndofta jevgjit e tirones nysberish nejse

PS:hahahahhahahha sa kam qesh

Well ashtu ka rastisur qe kam fol me disa goca...kane pasur te dashurin e vet Indian

Faqja 0 prej 19 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Te kam thene ndonjehere...
    Nga Mina nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 12-03-2024, 08:16
  2. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  3. Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 19-02-2007, 18:16
  4. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16
  5. Sikur tja ndryshonit emrin...
    Nga benseven11 nė forumin Bukuri dhe estetikė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 06-11-2003, 08:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •