Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688

Perralle nga e Kaluara!

Kur hedh e shkruaj kete radhe, kane kaluar kohe nga ajo ndodhi.
    Ndose jo shume larg, gjithcka me hidhet para syve si sot. Po!! Po!!
    Thone qe gjerat e bukura jeta i fsheh shpejt nga kujtesa, por nuk besoj shume tek kjo, per arsyen e thjeshte se mbresat e vecanta i kam quajtur kurdohere (ekstreme). Fshesa e jetes nuk mund te fshije cdo gje..

Nje dite zbrita ne jug tek nje miku im. Ishte gusht dhe gjithcka shkonte drejt nje lodhje e merzitje te gjithanshme. Trishtimi si efekt i pashmangshem kishte amortizuar ditet. Nje pasdite kthehesha nga plazhi.
    Po ngjisja shkallet duke fershellyer nje melodi qe se hiqja nga buza, dhe pa u ndier ne ate lagje qyteti province, kur....Perballe meje qendronte nje vajze jo me pak se 17-8 vjece, me nje pamje si rreze drite. Kishte nje buzqeqeshje qe s`mund ta imitonte askush. Dy sy si pike qielli, me terhoqen ne boten time.
    Krejtesisht perballe te dy dhe une perfundimisht mbeta i goditur.
    U ngjita lart dhe nga lodhja e plazhit nuk hengra dreke dhe si kompesim ia futa gjumit, pa harruar vajzen qe me ishte shfaqur para disa minutash.

Kur u zgjova veten e ndjeva me ndryshe, me lirshem. U kujtova per ate moment ne ate rruge dhe nxitova per te dale me qellimin ndoshta, ndoshta per tu ballafaquar perseri me te. Mu duk e pabesueshme kur ne menyre te mrekullueshme u shfaq serisht buzeqeshja tipik:

O Perendi!-thashe me vete - Mos godit!
    Mendova ti flisja dhe ne cast i fola:- Goce, me fal, pse qeshni, ka ndonje arsye, pak e cuditshme por ju s`me njihni?!!
    Qeshi edhe me fort!
    -Te paska lene kujtesa shpejt.
    O Drilon!! Foli per here te pare dhe u mbeshtet pas avllise. Per fate ne ato momente ne ate rruge s`kishte levizje. U mundova ta kujtoja ate por mbase me duhej pak kohe, te me terhiqte kujtimet.
    -Me kujto pak moj goce- I kerkova
    -Ja c`te kujton Roberta.
    -Roberta!! Oooo! ..thashe neper buze. Po Roberta ka qene nje vajze e vogel, teper e brishte, me ca sy te bukur dhe nje fustan te verdhe. Ate-here mbi ate fustan kishte nje macok te punuar me shtiza...! Humba ne kujtime! Ktheva koken nga vajza dhe i hutuar ngula syte ne te sajat. Ajo gugaste buzet ne ciltersi.
    Une isha i shtangur i teri. Syte e saj, o Zot tama si te Robertes, por jo shtati, fetyra me trrulloste. E veshtrova dhe nje here ate bukuroshe dhe per here te pare ne ate moment mjegullues e njoha.

-Ti Roberta! Ti Roberta? Hapa fort gojen me shpirt te dritheruar, dhe ajo u shkeput nga muri dhe fluturoi ne krahet e mi. Kurre s`kam per ta harruar ate moment ne jeten time. Kurre! Me puthi faqet permes lotesh dhe une njoha nje shpirt, nje njeri, njoha nje zemer.

-Shkuan kaq kohe. Berta dhe une pothuajse po i harroja disa caste ketu!- fola duke i ndezur me shume mallin. E putha ne balle - Qenke bere Miss! Sa qenke rritur vetem syte te kane mbetur nga atehere.
    - Do rrish shume ketu?- Pyeti.
    - Pas tri ditesh do te iki, shpirti vogel! Kesaj here ajo u trIshtua dhe buzqeshja u tret. Qe t`ja hiqja merzine u mundova serisht ti shfaqja buzeqeshjen.
    -Degjo Berta, A ke mundesi te vish neser ne plazh me mua?
    -Ajo tundi koken embelsisht.
    Te nesermen erdhi. Ishte bashke me nje shoqen e saj me te madhe ne moshe, e quanin Valentina.
    Berta ma prezantoi:
    -Valentina eshte ne vite te dyte dega Histori Gjografi ne Tirane.
    -Shume mire!- i thashe dhe u shtrime te tre mbi rere dhe une ndeza kasetanfonin, dhe zeri i magjishem i Madones mi coi syte nga Valentina, dhe ajo me shkeli syrin.
    Kishte nje trup te bukur e te percelluar mire nga dielli. E cuditshme kjo vajze. Me shikonte ne menyre te dyshimte. Krejt ndryshe nga Berta-krejtesisht femerore ku ende fshihesh pa-djallezia dhe nje zemer teper, teper bujare.

-Berta a shkon tek Rivera dhe na bli Cola si me e vogel qe je!-i tha Valentina qe me shume e urdheroi sesa i tha shoqerisht.

Vazhdon...-!!
    Jam JETUS jo TREGUS!.

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    S`me erdhi mire. Roberta u largua duke veshur fustanin e shkurter, pantollat ndersa syzet e diellit i la mbi rere. U ndie pak e fyer, por une me tundjen e kokes miratova qe te shkonte. Kur ajo u zhduk pertej pllakave, Valentina si e shpenguar foli:

-D..... Shkojme buze pishave, eshte fresket? Mire!- I thashe. ajo u mbeshtet tek une dhe pas pak minutave u gjendem atje. U shtrime. Ajo vendosi koken siper barkut tim. Po toleroja pa vetedije. Kjo vajze, qe vetem para tre oresh po e njihja me ane te Robertes, te cilen e kisha harruar fare ato momente po me cudiste vertet. Ia afrova doren mbi floke dhe luaja me to. Ajo buzeqeshte e kenaqur, por nuk kishte buzqeshjen e Bertes. Jo!

Prane nje bunkeri dy te rinj dolen nudo. E kishin bere ate punen. Valetina vuri duart mbi syte e mi, gjoja mos te shihja.
    -D.... , shkojme atje?!- e kishte fjalen per bunkerin. Me terhoqi fort, pa marre ende pergjigje. U futem brenda. Kur dolem, nga bunkeri, o Zot!! Para nesh Roberta!
    Me ruajti ne sy. Kurre s`me kishte goditur njeri ne ate menyre. S`kam per ta harruar kurre syte e saj qe mu duken si nje thike me dy presa. Pafajsia e Bertes me shkatarroi fare.

E kuptova qe ne fillim largimin e Bertes nga Valentina qe me sa duket i pelqente epshi me shume se plazhi. Roberta perplasi ne toke 3 shishesht dhe ne mes lotesh ja futi vrapit.
    Sa keq me erdhi aq sa nuk e desha veten ne ato caste.
    -Roberta!! Roberta!! Berta!! Prit!! - thirra une, por ajo humbi mes njerzve.
    U ktheva per tek shtepia e mikut dhe duke hecur medova syte e saj. Mendova kur ishim femije dhe luaja me fustanin e saj te verdhe. Kalova te neserem po asaj rruge nuk e di sesa here, por Berten nuk e pashe. U ktheva nga jugu ne shtepi. Kaluan kohe dhe Roberten nuk e ndava me asnjeher nga mendja. Ndoshta s`kam per ta harruar kurre.
    Dikush me tha qe eshte martuar. Ka mundesi. Para 1 muaji shkova perseri ne jug.

Dola edhe nga plazhi. Kur pashe vendin qe ndenjem te tre, mu duk sikur Roberten e pashe atje. Jo shume large. Sa here qe shkruaj Roberta me shfaqet ne vegime.

(Te paska lene kujtesa, o D...)!-me tha Berta atehere kur e kisha harruar qe femi, por qe me pas imazhi i saj zuri vend me shume se cdo gje tjeter. Ne kete rast morali (Me mire vone se kurre) tashme s`hyn me ne pune. Per nje gje jam i sigurte, se dhe ajo s`me ka harruar. Por ce do larg njeri tjeterit, aq larg sa fati yne i perbashket mbeti jetim...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

~*SoMeOne's LiL SuGar*~ Maska e sweet_babe
    Anėtarėsuar
    09-08-2004
    Vendndodhja
    ~*Ne endrrat e Mia dhe te Tuat...*~
    Postime
    503
    OH MY GOD!!! Shume e trishtueshme por shume kuptim plot. "Skam per ta harruar kurre"....fjale qe te prekin shume ne shpirt

ps. Me pelqejne shume shkrimet e tua hon. Keep up the good work!!!!
    ~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    e cuditshme ; si mund te ha soren nderkohe qe kam pulen ? thone ; me mire ha soren sot dhe pulen mot , me falni per krahasimin e pa denje por une nuk mund te tradhtoja kurre IDEN time me vete shoqen e saj ne mes te dites , kam nje vit qe nuk e prek nuk e shoh nuk e puth nuk e nuhas nuk i shoh syte nuk i prek floket dhe nuk e mbaj ne krahe aiden dhe e dine qe eshte e veshtire per cdo kush por mu nuk me ben pershtypje , pasi e dua dhe nuk kam ndermend ta ytradhtoj , duke shkuar me nje tjetere vajze , nuk e di qellimin e veretete te temes , dyshoj dhe jam i bindur qe driloni ka pasur vec simpati per roberten dhe kurre nuk qe nje dashuri e paster , te tilla gjera nuk sjellin dobi dhe jane kalimtare , drilon nuk du te te kritikoj , une te percaktoj , shkroimi qe i bukur po qellimin dhe deshiren e mire per te qene i dashuruar nuk e kuptoj , sidoqofte te uroj gjithe te mirat ,

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Pyes-lotin ,Histori E Lezetcme Edhe Shume E Dhimbshme,,po Ti Plako Ishe Tregu Shume (soft) Me Ket Valentinen( Te Paska Fut Si Dreqin Ne Shishe ) Nejse Adoleshenca Ka Bo Te Veten Ne Ate Kohe .......... Ja Kalofsh Mire Edhe Mos I Hum Shpresat Ca Sbo Vaki Bota Osht E Vogel Ndofta Noi Dite Do Ta Takosh Perseri (roberten)........

Hajt Shnet E Pare

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Shif, shif ca talenti ka patrioti im me shkrujt... s'para i lexoj keto romane ktu po kjo e jotja was very moving kshu qe e lexova deri ne fund...stili yt i te shkruarit me beri te krijoj shum simpati per Roberten...poor girl the innocent always suffer the most...

ama kam vene re qe e ke shijen apo epshin me mire per goca me te medhaja se vetja...Do U like being patronized so badly???

Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Not quiet the case..!..

S`kisha ndonje ndjenje te madhe per Berten, thjesht e simpatizoja ate, dhe me Valentinen jetova momentin, pavarsisht se me vone kuptova qe brenda meje kishte dicka me shume se nje simpati te turbullut..!

Jam JETUS jo TREGUS!.

Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    shpresoj qe te mos e kesh ma mendjen tek ato qe iken sepse iken

dhe ishalla ket rradh e nxorre mesimin qe te perdoresh "koken" tjeter
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anėtarėsuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Mjaft e bukur kjo histori. Ndonjehere duhen kaluar disa prova per te kuptuar ndjenjen e vertet... Por ne disa raste si ceshte edhe ajo e mbishkruajtura nuk mund te ngushellohemi me "me mire vone se kurre". Te kuptosh vone dhe te humbesh gjithcka behen nje.

Macho
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Secili nga ne ka historia te dashurise,ndonje i kujton me mall,ndonje me lot ne sy,ndonje duke qeshur...keshtu e ka jeta,sado qe te jetosh do humbish e do fitosh.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Filmi: Perralle nga e Kaluara
    Nga Albo nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-04-2020, 05:45
  2. A ju intereson e kaluara e personit qė doni?
    Nga ersjada nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 225
    Postimi i Fundit: 25-06-2009, 08:02
  3. E kaluara pėr meshkujt dhe femrat
    Nga Ingenuous nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 53
    Postimi i Fundit: 27-02-2007, 10:42
  4. A mund tė harrohet e kaluara romantike?
    Nga Poeti nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 16:00

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •