Lufta kete vit eshte mes Juves dhe Inter .
Per Milan do jete viti i deshtimit . Roma besoj se e ka te sigurt vendin e katert .
Per kupe UEFA do jete lufte mes Parmes , Fiorentines dhe Lazios.
Lufta kete vit eshte mes Juves dhe Inter .
Per Milan do jete viti i deshtimit . Roma besoj se e ka te sigurt vendin e katert .
Per kupe UEFA do jete lufte mes Parmes , Fiorentines dhe Lazios.
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Shume mire i thoni ju sendet,kshu sipas juve cdo vit ka qene vit i deshtimit i Milanit,ndersa fundi ka treguar dicka tjeter fare.Postuar mė parė nga inter_forever
![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Ky eshte parashikimi im Stormo !
Hera e pare qe po bej nje parashikim , do shofim do kem te drejte apo jo.![]()
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
Une sinqerisht shpresoj qe do gabosh ne parashikimin qe ben,sidomos per ate te Milanit.Ndoshta Interi dhe Juveja kane perforcime te reja per kete sezon,mirepo ka edhe shume shume deri tek finalja.
Ngelet vetem te shofim e te debatojme ne nderkohe per njeren apo tjetren ekip.
Interi kete vit eshte dyfish me i mire se vjet,ndersa Juveja me perforcimet e fundit qe beri ka shanse te mira per te garuar per titull.
Keto parashikime apo te tilla qe i themi nuk do te thote qe jane te sakta.
Hmmm...mendoj se interisto gabim je, edhe pse ky eshte mendimi yt, dhe duhet te respektohet e drejta e lire e fjales, mendoj se tani ke shkruajtur kunder Milanit apo si i thush ty Bilanit, vetem pse jane me te forte per momentin dhe se i keni shume zili se e dije une se edhe ty nuk mendon keshtu por kete e thuash sa per inat ndaj Milanit...Postuar mė parė nga inter_forever
Sidoqofte une mendoj se Juveja do fiton titullin edhe pse deri para ca diteve thoja Milani, por Juventus me blerjet e fundit me ka bindur se ka nder mend me te vertet te rembeje titullin Milanit, ndersa Milanezet nuk kane bere asnje levizje te madhe....
do jete intersant kete vit ne seria a..
My silence doesn't mean I am gone!
Ekipi qe fiton nuk ndrohet!![]()
Me duket se kete vit Juveja do te detyroj ekipin...se si goxha te forte jane bere kete sezon....Postuar mė parė nga StormAngel
My silence doesn't mean I am gone!
Une parashikimin e kam te mbeshtetur ne disa fakte qe une i konsideroj te rendesishme .
JUVENTUS....Shume vete para se te bente 2 blerjet e fundit , pra Canavaron
dhe Ibrahimovic , te gjithe thoshin qe eshte dobet !!!! Kurse tani u be pretendente !!! CANAVARO eshte mbrojtes i mire , POR mos harroni qe ka qene i demtuar dhe akoma vuan nga demtimi , pra ngelet te shofim si do jete ....sepse po lozi si tek Interi vjet ...aha...atehere i them hallall Moratit qe kurseu 16 mil euro ...Pra te shofim si do jete , se garanci nuk ka ...Pastaj te gjithe e shanin ( sidomos milanistat ) kur lozi ne Europian...kurse tani te gjithe e ben LOJTAR KLAS...
Ibraimovic...nuk do cte them...Nese do pershtatet me lojen e Trezeguet...
POR te gjithe harrojne qe JUVE humbi nje lojtar KLASI ...MICCOLI..Qe per mua eshte shume here me ne forem dhe me i mire se DEL PIERO....
Per MILANIN....
Befasia e Milanit vjet ishte Kaka ...Nuk e njfte askush dhe ai zgjidhi shume ndeshje ...Kete vit nuk ka per ta lene me ekip qe ti afrohet zones e te gjuaje...Do tia gjejne menyren e mbulimit...
Pastaj uroj qe mos te kete gola ne minutat 97 apo penallti qe nuk ekzistonin...
LAZIO...
Ka vdek si skuader ...Uroj qe te kapi UEFA ...Po kam frike se po e kapi vorbulla e skuadrave ne fund te renditjes ...mund te rrezikoje renien ne B...
Keto jane parashikime ...Te shofim ...
Tani une vetem e di qe eshte shume heret per parashikime kampionati eshte i gjate edhe asnjehere nuk i dihet, inter_forever si shpejt na hoqe nga loja lol qe se besoj qe do ndodh ashtu
Ja edhe Dhorasoo
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Black_skull : 02-09-2004 mė 18:40
ore pse ziheni ju interistaa ju e dini qe smerrni kampionat pse thjoni interi????apo u a donte qejfi.e them o babauc milan 99%edhe nje perqind juventusi ju skini a
Krijoni Kontakt