Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga selina_21
    lol sissy SeXxXy_EDANA_04.. une me thene te drejten kam qe kurr kam ik nga Usa dhe gjer me sot '' mbaj mend vetem nje here kam ngrene '' dhe vetem me fruta' sallat ' pije jetoj se jo per gje por te gjitha ushqimet jane kot fare ...nuk e di ndoshta jam une ajo ... para dy vjet qe erdha ne Tirona jam semur per gati dy muaj dhe kam shume frike te madhe te ha keto lloj ushqime...
    amon mi lal ca thoni ,,ntirone te knoqet shpirti ....ju paskeni ankesa dhe per ushqimin ,une nuk e di se ku keni honger juve lal ,po te shkosh neper restorante ose pizzeria te ndryshme ka konkurence te modhe njoni me i mire se tjetri eshte fantastike fare ,ushqim i shkelqyer + sherbim i shkelqyer ne krahasim me evropen perendimore qe te vje pjata me shume bosh sesa plot (mash potatos and gravy ) ose e perditcmja fish and chips qe na hapen barkun .......

Une jom me i mendim me juve vetem per i dicka, jeta ne tirone osht shume e shtrenjte ne krahasim me pagat mujore qe morin atje !!! per gjona tjera eshte tamom vendi qe te besh nje jete normale pa e vra trunin shume ,,jo sic e kena ne knej jo duhet pagu shkolla ,po edhe do punosh (part time) se duhet me u pagu (renti) ku fle ,po jo billet e shpise ,e plot gjona tjera qe ta bojne trunin dhalle ne fund te mujit kur shef balancen eshte 0.00 ja ca fitojme ,,,nejse une po jap nje opinion tani dikujt mund ti pelqej dikujt jo ........JA KALOFSHI MIRE
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 01-09-2004 mė 19:21

rezistenca nuk vdes Maska e ju flet Tirana
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    ne kafenene e preferuar
    Postime
    99

hajde Tirona

Citim Postuar mė parė nga princess
    Moj Selina e di qe ke te drejte ti, ket vere vajta me te fejuarin tim ne tirane, dhe sa here dilnim ne lokale do kishte ndonje qe ngacmonte te fejuarin tim, njera pinte cigare dhe e shifte mu ne kokerr te syrit , tjetra i shkelte syrin, tjetra me minifund hapte shalet.....ēo bo keshtu mor amani.
    Ishalla se lexo e fejuara ime kte mesazh se do e anulloje udhetimin per Tirone vitin tjeter.
    Qenkan kthyer gjerat permbys ne Tirone? gjukan femrat tashti? hajde emancipim hajde.
    Po nuk i be faj te gjorave se me kte emigracion te llahtarshme qe ka pa Tirona edhe Shqipria kushedi sa ka vajte raporti femer/mashkull
    Bushspeak: War is Peace

Kohė me ty Maska e Pog17
    Anėtarėsuar
    30-08-2004
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga ju flet Tirana
    Ishalla se lexo e fejuara ime kte mesazh se do e anulloje udhetimin per Tirone vitin tjeter.
    Qenkan kthyer gjerat permbys ne Tirone? gjukan femrat tashti? hajde emancipim hajde.
    Po nuk i be faj te gjorave se me kte emigracion te llahtarshme qe ka pa Tirona edhe Shqipria kushedi sa ka vajte raporti femer/mashkull
    Raporti femer/mashkull ne shqiperi eshte 3 femra 1 mashkull (lol). Kane te drejte shoket e mi qe me thone kemi nga 3 dashnore. Kurse ketu ne amerik te gjithe cunat ilegale luftojne per te marre nje goce qe i ka dokumentet e rregullta.
    To repeat what others have said, requires education; to challenge it, requires brains.

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Thumbs down Ps

Citim Postuar mė parė nga selina_21
    C'eshte e verteta Jeta ne Tiron ka ndryshu shume. Sot qe po bej nje vizit ne Tiran ' me thene te drejten ka bere shume # nga te gjitha anet. Mgjt me vjen keq qe perseri jetojme pa drita per disa ore...is ok do kaloj.
    Mua me vjen shume mire qe Tirana po ecen nga dita ne dite....por dicka eshte bere shume e keqe < Femrat > jane bere me keq se cunat''' nuk del dote me nje shoke apo kushuri sepse do ta rrembejne nga duart . ... kot nuk eshte ajo kenga < ej zemer ej se keshtu e paska jeta fal Dashurin dhe ne fund ta merka jeta >Te theme te drejten une jetoj ne USA ''' dhe po bej afersisht 9 vjet ne USA' dhe po krahasoi jeten qe bejme ne ne Usa me jeten qe jetohet ne kete moment ne Tiron ... eshte nje ndryshim teper i madh... brovo Tirona njerez keni arritur shume para..te dua Tironaaaaaa....por une nuk dua te jetoj atje....me vjen keq, kjo jam une....zoti i bekofte gjithe shqiptaret..

Shkruani ne shqip
    Bej nje udhetim ne tir dhe shikoje me mire !!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AuGuSt_ : 02-09-2004 mė 22:50 Arsyeja: .....

Citim Postuar mė parė nga La_Lune
    Ca ka Tirana keshtu?Ja une jetoj ne Tr dhe po te dish te organizohesh ja kalon shume shume mire ...
    Ju mort e mira ju ne Usa qe keni rruget e shtrume apo drita 24 or kur rini ter diten ne pune e me dilni nje her ne jave pffffffff
    Nese do te kenaqesh duhet te dite organizosh diten tende
    Pastaj ju po flisni per Tiranen e kohes se xhaxhit enver se spo e marr vesh jo skishte buke jo fruta pfffffffff lereni se eshte turp !!!!!!

Nje nga evenimentet me te bukura qe kam qene kete vit ne tirane ka qene Robi riviera tek akuadromi sa bukur

hajde tung e mos flisni kot kur nuk jetoni ne Tr
    Mos u lodh me fol ma Lorush!

- me mire akoma do behet gjithesi!

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Mbreme Tirana ka jetuar vertet diten me te bukur. Mijera shqiptare dhe rruget qe kuqelonin nga veshjet dhe flamuret. Te tere dore per dore qe vallezonin nen ritmet e valleve dhe kengeve. Feste me plot kuptimin e fjales. Qofshin te bekuar djemte e futbollit! Atmosfera eshte ende e gjalle...
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    jeta ne tirane
    no coment

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,061
    jeta ne tirane eshte lufte per ekzistence

I-L-M Maska e indrit gjoni
    Anėtarėsuar
    25-09-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    35
    Me kto gjona qč thoni na boni mos vim mč nč Tiranč,
    me verte osht kaq keq. na e bot si iraku.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    une isha vjet ne tirane. U kenaqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Sigurisht ndoshta ngaqe isha me pushime . Mbasditet , me te bukura se ne tirane nuk jane ne asnje vend tjeter te botes.(them mbasditet, sepse duhet pretenduar se paraditet duhet te jene te zena, me pune. Pra duke shtuar punesimin, dritat, ujin dhe jeten politike ndryshe prej kesaj qe eshte ne tirane, dhe shqiperi
    per mua tirana eshte vendi qe nuk e nderroj as me parajsen.)
    Mos u trembni ju qe nuk keni shkuar. Sigurisht ushqimet jane disi ndryshe , jo se ndoshta kane cilesi te keqe, po ku ta di une pse ditet e para , nuk shijojne ose edhe te semurin. Po megjitheate , kalon edhe problemi ite ushqyerit , per dy tre dite. Ajo qe me cmend , eshte pluhuuuuuuuuuuuuuuri deri ne pafundesi. Trafiku tmerrsisht i ngarkuar (sidomos me femra gjysem lakuriq) . Megjitheate , sa te ngopen edhe me lakuriqesi, me mode e ku e di une , do shtrohen e do dalin me atlete , me xhinse e me bluza pambuku.... (se vetem ne tirane sheh femra te veshura ne xhiro, ose duke shkruar per ne pune , a diku per nje pune , me veshje Party e me taka nje gjys metre te lart.
    Ku e lame?
    ke tirana.... dhe jeta atje....
    eshte e bukur megjitheate!!!!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Polifonia Popullore
    Nga Eni nė forumin Folklori shqiptar
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 23-05-2023, 16:43
  2. Lista e 813 personave nė kėrkim nga Interpoli
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 29-12-2014, 10:16
  3. Libra te rinj
    Nga dodoni nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 89
    Postimi i Fundit: 11-01-2012, 21:14
  4. Kishat, Famullite dhe Misionet... ne Shqiperi, Kosove etj.
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 11-04-2006, 18:11
  5. Kishat dhe Misionet e Veprimit Katolik ne Shqiperi
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 16:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •