Hahaahahhaaaaa lėre se na demoralizove me monologjet e tua lol. Je qė je, m'i bėj tė fala atyre tė stafit![]()
Hahaahahhaaaaa lėre se na demoralizove me monologjet e tua lol. Je qė je, m'i bėj tė fala atyre tė stafit![]()
Zemėr ku e sheh mllefin ? Po pėrvėlimin ? LOL LOL...
Unė jam duke ta kthyer me tė mirė, ndėrsa ti hyn nė forum vetėm tek klikimi "Gjej mė shumė postime nga Yes*" dhe fillon e mė fyen, ndėrsa unė nuk ta kthej me fyerje fare, por ta marr me sportivitet.
Ato qė t'i kam thėnė qė nė fillim e kam pasur pėr tė mirėn tėnde, sepse njė vajzė nė moshėn tėnde nuk ėshtė mirė tė shohė telenovela, por nė vend tė tyre shumė mirė mund tė shohėsh emisione, seriale, apo dokumentare qė mund tė tė shėrbejnė pėr moshėn tėnde, sepse je nė njė moshė tė atillė qė nuk tė shkojnė veprime tė tilla. Unė shumė mirė mund tė tė kisha injoruar, por ta kam thėnė pėr tė mirėn tėnde, dhe prap ta them me qėllim tė mirė.
Vetė deshe tė marrėsh ters, sa tani hyn nė forum vetėm qė tė mė fyesh, dhe me kėtė dėmton vetem veten tėnde.
Mua nuk mė bėn asgjė, thjesht ul veten tėnde po vazhdove kėshtu, aq mė tepėr qė janė edhe duke tė tė pėrdorur.
Ti vazhdo si tė duash, ta dhashė si kėshillė..
lexuesi flm per fotot u kenaqa
keshtu i pafsha te gjitha femrat shqiptare
JO SEKS PARA MARTESE
KLikim 'Gjej me shume postime nga Yes' eshte hera e pare qe degjoj, sepse une nuk paskam qene ne dijeni te ekzistences se tij, sepse nuk kam kerkuar askend!
Me ka lene tej mase pershtypje menyra se si ti ke reaguar si nje femije i coroditur qe te kam quajtur provinciale, pastaj me vihesh pas ne cdo teme time me ate ironine tende te varfer!
Kete nuk e them vetem per shkak te ironise tuaj ndaj meje, por kur kam pare dhe disa postime tua me anetare te tjere e kam pare se shumecka nuk eshte ne rregul me ty! Je teper arrogant me te tjeret per gjera per te cilat nuk ia vlen. Mund te debatosh si njeri por jo edhe te atakosh si person i prapambetur!
E para, mos gėnje
E dyta, kur tė thashė m'i bėj tė fala stafit - ti e di mirė se ku e kam fjalėn, dhe se nuk jam gabim fare
E treta, nuk quhet provinciale njė njeri qė nuk sheh telenovela sepse modernizmi nuk ėshtė tek telenovelat, nėse tė kanė thėnė kėshtu - tė kanė gėnjyer, dhe se mua nuk mė vjen keq fare pėr atė fjalėn pėrderisa nuk jam e tillė. Prap ta them, ato qė tė kam thėnė, i kam pasur pėr tė mirėn tėnde, por deshe vetė ta nisje me fyerje nė vend qė tė dėgjoje kėshillat qė po tė jepja pėr tė mirėn tėnde duke qenė se jam mė e rritur, dhe pėr respekt duhej qė mos tė reagoje ti nė atė mėnyre.
E katėrta, nuk je nė kushte tė mė thuash se atakoj tė tjerėt, kur je ti ajo qė hyn nė forum vetėm me qėllim qė tė mė fyesh, dhe ky ėshtė gjest i ulėt dhe nuk tė shkon.
Unė nuk jam arrogante, thjesht mbaj distancė ndaj njerėzve sepse nė virtualitet nuk i besohet askujt dhe mos afro asnjė njeri, edhe kėtė ta kesh kėshillė prej meje
E fundit fare tani me ty : siē e sheh jam duke harxhuar kohė, duke tė kėshilluar dhe folur me tė mirė, apo jo? Tė ishte njė tjetėr nė vendin tim, jo vetėm qė do tė tė raportonte dhe do pėrjashtoheshe pėr sjellje tė pahijshme pėr tė disatėn herė, por edhe do tė tė fyente. Unė po bėj tė kundėrtėn sonte, dhe po sillem me edukatė ndaj teje, por nėse do vazhdosh akoma me kėto veprime qė nuk tė shkojnė, atėherė mė vjen keq por do zgjedh atė mėnyrėn e raportimet tė fyerjeve.
Ti zgjidh pastaj.
Nga ana ime kaq kisha - tė uroj gjithė tė mirat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 12-12-2011 mė 19:29
Some kid's, needs a REAL LIFE !
Quand le doigt montre le ciel, l' imbécile regarde le doigt.
Krijoni Kontakt