Close
Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 155
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ai nuk eshte vetem pikacuk, por dhe nje mistrec i keq qe nuk e ka shokun.

Mos u kapni me llafe kot me kot, po flisni per futboll djema. Vjosa pingpongistin mos ma ngacmoni se mezi e kom. Sa te filloj kampionati... dhe ket vit ne derby do i shpartallojme.

Nuk e di cpati cannavaro, por me duket dicka shume e cuditshme, Juventusi per mua do jete pika numer 1 ket vit me keto 2-3 blerjet e forta te fundit. Milani nuk e besoj te jete ne gjendje te bej dicka, per vete faktin se torta u nda vjet sic u nda. Ket vit Juventusi eshte ekipi qe duhet ti kemi friken.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    E Vertete Juvja Esht Bo Per Ti Patur Friken ....edhe I Mbrojts Te Hajrit Qe Kishim E Moren Plehrat ...............nejse Kismet Te Shofim Ca Do Bojme I Here Me Chievon ..........forza Nerrazurri

Hajt Shnet E Pare

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    o piterista pse u djegin ato qe them une apo jae te verteta e skinicfar te thoni???ahahhahhaaaaaa

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Ti spo thu asgje !!! Ngele duke thene traplleqe ...Ca pergjigje do ti ....Ja fillove prap me shkrime 1-2 rreshta ...
    Ik futi ndonje tasqebap andej nga bilani ik ....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

i/e regjistruar Maska e ballack
    Anėtarėsuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    267
    Citim Postuar mė parė nga Cyclotomic
    . Milani nuk e besoj te jete ne gjendje te bej dicka, per vete faktin se torta u nda vjet sic u nda. Ket vit Juventusi eshte ekipi qe duhet ti kemi friken.
    Si u nda torta vjet me -36 pike nga vendi i pare??///Milani sivjet do lozi me me spektakel se vjet,se vjet u mundonin te mbronin edhe mesfushoret,sivjet s'ja kemi nevojen mesfushoreve,4 arusha ne mbrojtje,plus gattuzo!!!jo ibrahimovic,jo vieri,po edhe zoterinjte agnelli bashke me "bab" MOrattin e Prisco te cohen nga varri s'ka bir me i trem!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga StormAngel : 02-09-2004 mė 12:12
    Ale;-"Ti piace il calcio?"
    Franz;-"Si!"
    Ale;-"Che squadra tifi?"
    Franz;-"Inter!"
    Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    GEZUAR VITIN E RI !
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    ''La gioia pił grande? Scontata. Il Milan in B. E per ben due volte: una... a pagamento e una... gratis. Sono dell'idea che una retrocessione cancelli almeno cinque scudetti conquistati e che la vittoria di una Mitropa Cup elimini i residui.''

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga ballack
    Si u nda torta vjet me -36 pike nga vendi i pare??///Milani sivjet do lozi me me spektakel se vjet,se vjet u mundonin te mbronin edhe mesfushoret,sivjet s'ja kemi nevojen mesfushoreve,4 arusha ne mbrojtje,plus gattuzo!!!jo ibrahimovic,jo vieri,po edhe zoterinjte agnelli bashke me "bab" MOrattin e Prisco te cohen nga varri s'ka bir me i trem!!!
    Milani vjet e tregoi fytyren perballe ekipit supermodest Deportivo La Coruna. Mos na rrokanisni kot nervat ketu sepse Milani eshte nje ekip qe eshte i favorizuar dhe kete ti e pranon ne heshtje e vjen e na beni sikur jeni ekipi me i modh ne bote. Keni qene i her i kohe, sic kemi qene dhe ne, dhe shume te tjera. Kampionati Italian eshte ne krize, futbolli Italian eshte ne krize gjithashtu.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    MORATI sot ne APPIANO :

''Cannavaro non ha avuto altre offerte che quella della Juventus, č lģ che doveva andare, a noi č valso un risultato di bilancio molto importante.Quest'Inter č una squadra molto forte.''

'' Abbiamo preso Burdisso, un difensore giovane, che ha gią vinto tanto e offre ampie garanzie.''

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-07-2004
    Postime
    31
    Citim Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Milani vjet e tregoi fytyren perballe ekipit supermodest Deportivo La Coruna. Mos na rrokanisni kot nervat ketu sepse Milani eshte nje ekip qe eshte i favorizuar dhe kete ti e pranon ne heshtje e vjen e na beni sikur jeni ekipi me i modh ne bote. Keni qene i her i kohe, sic kemi qene dhe ne, dhe shume te tjera. Kampionati Italian eshte ne krize, futbolli Italian eshte ne krize gjithashtu.
    Si shume permendet ky rezultat po mos harro qe edhe ne ne san siro 4 gola shenuam edhe lojtaret ishin paksa te lodhur ne ate kohe , po ashtu nje vit me pare po ne stadionin e tyre(nuk me kujtohet emri tani) i mposhtem 4:0 lol keshtu qe mos u besoni qe do ndodh perseri ajo

Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •