FORZAINTER
FORZAINTER
ooooo edhe kanavaro ju la edhe iku. Iiku truri te interi e pa qe smerte asnje gje edhe mbushej ne gola vendosi edhe iku kjo tregon qe shume lojtare qe duan te marin kupa nuk rine te interi juaj se e dine qe smarrin asnje gje.prandaj mire e kini gamaren .tani ti interisti pse e shan kanavaron edhe ate evgjitin ronaldon nuk e shan?appo evgjiti eshte lojtari jot i dashur.o babush pranoje qe skuadra juaj eshte kot edhe te gjithe lojataret e mire ju lene ne balte.
Ku merr vesh nga futbolli ti o pikacuk....
Ti gerr verr di vetem ...A nuk ishit ju bilanistat qe na gerricet veshet ne europian ...
Canavaro eshte kot ..kot...kot...thoshit....Kurse tani na e bete me te mirin e botes....Hajde ciliminj hajde ..te pakten mos ktheni pllaken kaq shpejt se late nam....
Canavaro eshte mbrojtes i mire , por ka qene dhe eshte akoma i demtuar ...te shofim ca do japi tek xhuve....
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
kujdes fjalorin interisto, okey...se nese ka fjale ofenduese ndaj anetareve, ato shkrimet do te shlyhen, ty mund te debatosh ose kundershosh mendimin e tij ose asaj por jo edhe te prekesh aty ku cenohet liria e te shprehurit...Postuar mė parė nga inter_forever
ps: pra kujdes...
My silence doesn't mean I am gone!
O Davius ! Hap fjalorin dhe lexoje cdo te thote pikacuk ...pastaj fol...
Nuk eshte ofeze ...Pikacuku eshte fotua qe ka vene Vjosa tek avantari ...okey
Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !
ate tha ty dikush se nuk e dije se cka eshte pikacuk....Postuar mė parė nga inter_forever
pra kujdes, ofendimeve si: Ku merr vesh nga futbolli se shkrimet do te shlyhen...dhe ma i kujdesshem me fjalorin...
OKEY!!!!
My silence doesn't mean I am gone!
o davius lere ineristi se ska cfar te thote edhe na inati i kthen ato pergjigje
''Ku merr vesh nga futbolli '' ....Qenka ofendim ?
Atehere duhet te fshish 50 % te postimeve , se ne shumicen raste kemi replikuar me keto fjale .....Kur te tjeret me jane drejtuar me keto fjale nuk kam pare tju jete terhequr vemendje...
Me ty pikacuk s'kam inat fare .. Ti aq di , aq shkruan ... hahahahaha...
Po Ti O Babauc Tre Gjera Di Inter Roaldo , Brazil .per Te Tjerat Di Me Mire Nje Femi I Klases Se Pare.bye Edhe Sepse Jam Me I Vogel Se Ti Edhe Ne Shqiperi Kam Bere 4 Klase Te Tjerat I Kam Bere Ketu Ne Greqi Mundem Te Llogjikoj Me Mire Se Ti Sepse Une Pranoj Edhe Te Keqiat E Skuadres Sime Edhe E Mirat Kurse Ti Edhe Kur Humbet Skuadra Jote E Nxjer Nje Preteks Koti
Vazhdo beji qefin vetes ti mik ..
Vetem nje gje kam ..mundohu ta heqesh abonimin nga tema e Interit , se me shume postime ke ti ketu , sesa interistat ...Lere qe postimet e tua jane vetem 2 rreshta duke share e duke u tall me Interin...Ik futu fol me bilanistat andej nga tema e Bilanit...
Krijoni Kontakt