Close
Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 161
    _____________ Maska e ornament
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    872
    O anton, te bera nje pyetje, pse dredhon dhe sipas zakonit fillon dhe mbush flete me s'dihet ēfare. Ato gjera te gjithe i dime. Pyetja eshte:
    1) A ishte pushtim ai gjerman ndaj austrise, ne luften e dyte boterore.
    2) A eshte pushtim ai francez ndaj korseve (korsikaneve).
    3) A ishte pushtim ai serb ne kosove, mbas themelimit te jugosllavise.
    Pergjigjet duhet te jene te shkurtera, (pa qindra fjale), dhe do te ndihmojne qe diskutuesit (qe me sa duket s'e kane te qarte ē'do te thote pushtim) te arrijne ne konkluzione me te sakta, por kryesore te kalohet kjo "pike e vdekur" ku secili kamp ngelet me bindjet e veta. Ndryshe une s'kuptoj pse pyesni dhe pse pergjigjeni, versionin zyrtar te gjithe e dime.

ps, Me ata qe ironizojne duke quajtur "turk", kundershtaret ne pikpamje, une do t'ju lutesha ta postojne nga nje foto ne forum. " Turqit" shqiptare i njeh nga ēehrja (figura) dhe ka shume gjasa te jene vete qe perngjasojne me ta. Turk (perzierje arabo - aziatike) nuk te ben feja, por fytyra (raca). Personalisht, bullgaret me duken me ezmer (te zi) se turqit vete, sidomos nga pjesa e Bosforit qe eshte dhe turqia " e paster".

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    mrmbrm!

Osmanlijt paskan shkaterue prosperitetin e qyteterimit ne europen mesjetare, hajt me dert hajt!

Si e quanin ate familjen e madhe, Golemaj?, "cisto" shiftar paskan qen, metvertet, shiftar te paster.

Cuna e cupeza, ne mesjet eshte luftuar per territor, lidhjet fisnore kane qene e vetmja mundesi politike per tu mbrojtur nga fuqia e nje familje tjeter, keshtu qe ka ardhe rasti qe per hire te fese se njejte te perzihen edhe gjaknat. A u martu nje shqiptar me nje malazez SLLAV, a me nje shqiptar tjeter, ishte e njejta gje. vetem se fuqia dhe pasuria territoriale e tij te ish e siguruar. Nji veze e vogel sic ish shqiperia, arriti te mbaj marredhenie fisnore me ato plehrat e vendit qe erdhen andej karpateve, kurse ne europen e gjere po luheshi ne pak dimenzione me te medhaja. Skenderbeu ish i pari qe filloj te lidh fise me gjere, perse?, ndoshta kish mesuar ne oborin e sulltanit politiken europjane, kush e di?, a eshte parashtruar pyetja ketu ndonjehere se cfare Planifikonte skenderi?, ai me se miri e ka ditur se nuk mposhtet ushtria osmane, cfare ishin qellimet e skenderit?

Sidoqoft shiptarhane, me tregoni se ku ne historine e njerezimit eshte hapur nje perandori ne menyre ME njerezore se ajo islame, ose ne rastin tone ajo osmane?

Ose, me tregoni ndryshe, se ne cfare menyre perhapet influenca e nje shteti te forte?, pa lufte?, me lufte?, shiptarhane, CKA mendoni ju per sankcionet qe vendosin shtetet moderne, psh. rrasti i shteteve ne orient, rasti i serbise ne dekaden e fundit etj...

Valle, pse ne nuk u mbrohjtem VET e e thirem ameriken e BE-ne ne kosove?, pse ne tash nuk ecim rruges ne veshjen tone shiptare por mbajm jeans e veshje tjera qe mbahen kudo ne hapesiren e afert?, pse ne tash hame hamburgera e jo xhize e domate me kryp?, e pse ne te kosoves e maqedonise nuk ecim me gomare (ju andej sharrit nuk keni rruge e makina) por me vetura, edhe ate PERENDIMORE.

Shiptarhane, rrasti i shqiperise ne mesjete mund te argumentohet dhe shpjegohet nga pikepamja politike, e jo nga ndjenjat e lukthit. Toni je i ftuar te sjellish ketu argumente PSE shqiperia te mos kish qene vend INTERESANT per osmanlijt, dhe PSE popullata nuk kundershtoj ne kollektiv kunder ketij shteti por vetem disa fise e disa grupacione. A ishin shqiptaret metevertet te LIRE sic mendon ty, a ishin ato familje madheshtore qe permende te lira, e frigoheshin te humbin fuqine e pasurine, dhe keshtu mobolizonin fshataret per interesat e tyre?, per cfare luftonin, PER ATDHE, a per DHE?, edhe sot e kesaj dite ke familje shqiptare qe permbajn ne mbiemrin e tyre nje "VIC".

Mendoj se jane krenar ata qe mbajn nje "VIC" ne mbiemrin familjar, se po i verteton se jane SHQIPTAR te paster, une do te thojsha, ata jan mbeturina te mesjetes, tek e cila sic duket duan disa ketu te kthehen prap. Me enveragen mendoj se bete nje hap te mire PRAPA, shihet shume mire edhe ketu ne forum.

Ose jane keta fjalet e mia krejt te kota e vetem se u lodhin, pasiqe ata te asaj kohe nuk kane qene NJEREZ sic jemi ne, ata kan qene ndryshe, dhe kane patur interesa tjera, apo?

flm
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e alumni
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Postime
    203
    Ftoj publikisht moderatorin perkates e administratorin te fshijne postimet e Hunit ose si i thote vetes ai Nuhmusa, jo per nndonji gja, por ky nuk eshte forum sllavesh, grekesh, turqish, a kinezesh.

More Hu, shko ku te duash, ketu mos na shpenzo kohen. Mjaft.

Edhe sikur te mos fshihen postimet e tua, per mua ato jane antivlere, dhe nuk kane pike interesi, ndaj te premtoj se jo vetem nuk do te merrem ma me ty, po as nuk kam per te lexu.
    alumni,

gjithmone nxenes

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    mrmbrm!

Ckas eshte shoki, ste pelqejn pyetjet e mia?, te duken si pa rruge?, ty je ai qe "gjithmon nxen", pra lexo e mbushu me gjera ME VLERE, se paske nevoje per me u mbush.

Cka don shoku komunist?, don cenzure ketu?, kush te lejon ty ne boten e civilizuar te therasesh qe te fshihen postimet e mia?, a je ne kete bote o jahu?, shko ne shqiperi, atje diku ne malet e veriut, e endero ate bote mesjetare, te them qe nuk je vete, se mu keta mendime i kane edhe sllavet e greket, edhe ata po enderojn ate bote mesjetare ne te cilin sundonin me grusht e disa princa shqiptare, e per hire te nje fuqie primitive po shiten gjakun. Une kam te drejt te plote ne kete kohe te theras publikisht se cfare ishin qellimet e VERTETA te skenderbeut, dhe nje gje te te jete e qarte, AI qendronte MBI ata ish princat e mbreterit shqiptare te asaj kohe, pasiqe posedonte njohuri POLITIKE DHE ISH NJERI I ARSIMUAR, pasiqe nuk kish studjuar ne vatikan (Afganistani i sotem i mesjtetes), por ne oborrin mbreterore te perandorise me te madhe te asaj kohe (Amerikas e sotme).

JU shoke mendoni se jeni atdhetare te medhenj, pa mos ditun fare se jeni vetem PAPAGAJ qe perserisin mendimet e te huajve.

PO PYES EDHE NJE HERE, cfare qellime kish skenderbeu?

Shoki, frigohesh nga dicka?, pse po i merrni pyetjet e mia si provokime?, a jeni ne gjendje tu pergjigjeni seriozisht?, nese jo atehere heshtni, e mos na ben ketu potere e mos thir qe te fshihen postet e mia.

Mesohuni njehere te jeni konstruktiv dhe te pranoni edhe KRITIKA, por edhe te jeni VETKRITIK, e pastaj provonjaq te ngjiteni me mua.

Nuk eshte aspak cudi per mua se politikanet tuaj nuk jane ne gjendje te drejtojn shtetin, pasiqe dukshen nuk keni EDUKIM te duhur, edukim bashkkokhore, sic duket keni ngele diku mes lufterave me mesimet staliniste.

Ty djalosh po kerkon qe te fshihen postet e mia, si na cudite e na bene hor. Ty baci po te tregoj nje gje, aftesia jote u tregua te posti i parafundit ku me plot goje vendos ne kllapa pyetjen se a jame une VASHE. Baci, ofendime te tilla primitive tregojn persona qe e ndiejn vehten ne defensive, me vjen keq qe me konsideroni ketu si konkurent.

Dhe nje gje te ju jete e qarte, ne PATJETER duhet te diskutojm per slleverit e greket, se rubrika eshte e tille, ne te cilen mundohena ti sqarojm problemet tona kombetare. DHE, nese shqiptaret ndermet vehte kane luftuar, dhe nese shqiptaret kane lidhur gjakun me sllave e greke dhe jane bashkuar kunder shqiptareve, DHE nese shqiptaret po i leshojn votrat e tyre e strehohen te nje tjeter i cili nga DISA konsiderohet si pushtuesi me i EGERE e me SHKATERUES, e bese faktet historike e filozofike nuk jane ASPAK te qarta, PSE MOR SHOK, atehere te mos ngrej une ketu pyetje te cilat ndoshta cesen pakez drite mbi te kaluaren???

A mund thjesht te me tregosh problemin qe ke?, tash kemi vitin 2002, dhe njeriu gjate kohe ka qe ka shkele edhe ne hene!!!, sic duket ende nuk e dinke se ne shqiperi ka ra komunizmi, edhe kete po te tregoj. Nese don ende njihuri bashkkohore te lutem pyet, jam gati te te ndihmoj qe sa me shume te "NXESH".

Flm
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Si cdo pushtues kudo edhe turqit lane pas ne Shqiperi pasardhesit e tyre!

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    sa te drejt ke more djal, edhe komunistet i kane lan kelishat e tyre. Por ma e keqja eshte se ata se pari u kane lare trurin, gje qe i ben VEGLA pa vullnet te tyre. Skllever te idese perverze komuniste, se krejt bota esh kunder jush. Fatkeqesisht ne shqiptaret jemi zemermire, dhe nuk na bie ndermend se JOSHQIPTARI ne cfare situate te jete, cdohere e mban si alternative, ose si opcion te dyte KURTHIN. E ne, kur japim besen, dhe TOPI nuk e luan, kurse JOSHQIPTARIT nuk i intereson dot kjo gje. Mbas shpine shqiptare, luajn ata qe nder sy ua japin dorren. KETE nuk e bene osmanlijt, dhe shqiptaret prosperuan, ashtu sic e kane tradit, ME DREJTESI.

Jo djali, jo, ketu do te ballafaqohesh me tabu qe nuk ti ka mare mendja se edhe ekzistojn. Te pengon pyetja ime?, CFARE QELLIMESH KISH SKENDERBEU?, mendon se ai nuk e ka ditur se SKA FUQI qe mund ti perballohet ushtrise osmane, ne te cilen ka patur edhe shqiptare, edhe ate vet nga familja e skenderbeut ?

Per mua do te kete vemendje turqia deri sa nga atje nuk eshte kthżer edhe shqiptari i fundit. Deri sa nuk jane zhduk kontroverzat FAKTIVE e FILOZOFIKE. Deri atehere do t6e ket interesin tim. E ju, nese keni deshire te jetoni ende ne ERRESIRE, me se miri, ne ERRESIREN mesjetare, atehre gjeni rrubrike te pershtatshme, ketu diskutohet per pushtimin osman. U kisha propozuar edhe titullin e temes "JETA NE PARAJSEN SLLAVO GREKO SHQIPTARE".

Jeni fiksu ne nje liber qe edhe autoktoniteti nuk i eshte i qarte, dhe merrni cdo fjale si te shejte, dinja se barleti ka qene i krishtere, dinja se shqiptaret jane musliman, dinja se nuk ka burrim tjeter, dhe dinja se skenderbeu eshte ngritur nga rilindasit, per te forcuar vetedijen shqiptareve, dhe per tu dhane nje shtylle te forte ne kohen me te veshtire te kohes se re, ne kaosin e nacionalizmit te shekullit te kaluar, nje kohe qe solli tmerin me te madh ne mbare boten.

SOT, jetojm te lire, edhe ne shprehjen e mendimeve tona, dhe me PLOT goje them se kemi te drejte te parashtrojm edhe pyetje qe ndoshta jane tronditese. Me e keqja eshte te jetosj me RRENA.

Me tregoni bre burra pse fqinjet tane duhen ndedrmjet veti, e n uk na duan neve shqiptareve?, PERSE?, a nuk ju pengon ki fakt?, JOOOOO ASPAK jo, ne e dijm se turqit nuk i duam, se na kane lane prapa, JOOO ata na lane vet dhe shiquan te shpetojn KOKEN e tyre. Kurse armiqet tane, qe jane pansllavistet dhe ortodokset fundamentalist, dhe sa fundamentalist jane ata mjafton te lexosh gazetat e ke mundesi te gjejsh tekste te ndryshme qe tregojn mllefin e tyre ndaj joortodoksve, kofshin ata te krishtere, kofshin ata musliman, e kofshin ata pagan, JOOO keta armiq edhe sot e kesaj dite po i mprefin dhembet e po presin shancen tjeter ne rradhe per te debuar shqiptaret musliman, per te faros faren tone, per te konvertuar ne ortodoks, e me se fundi per te assimiluar. Ndoshta gjuhen nuk na prekin, por do te mbetemi ne kater murret e shtepive, sic kane mbetur vllehet, dhe do te na mbajne si force pune per tu ndertuar qytete e tyre, per te punuar arat e tyre, e per te pastruar nevojtoret e tyre. Shiptarhane andej sharrit, ne kete shkalle na rrezuan ne pseudosllavi. HESHTNI; DHE KERKONI TE VERTETN MBI POPULLIN TONE.

Ne kete menyre si ja keni filluar ju ASNJEHERE nuk do te gjeni bashkim, por fatmiresisht jeni nje pakice e vogel.

TONI, cka mendon ty, se shkronjat latine na sollen dic te mire neve?, cfare do te na sillnin shkronjat arabe?, dic te keqe?, jo bre baci, ne sot do te zoteronim nje shkrim me teper, ky do te ish rrezulltati. ASGJE tjeter.

Flm
    albanish by nature

I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    O Nuh,

me lexo me vemendje.

As une, as shkodra13, as Agim Doci as ne anderr nuk kemi qene komuniste perkundrazi.

Qe te jesh i qarte ti e gjith bota.

As me sllave as me greke mos nga ngaterro.

Une jam katolik dhe tash 2000 vjet ne toke time.

Po ashtu dhe Agim Doci.

Mos e ngaterro fene me kete mes sepse fjala ishte per pushtimin.

Tani po te pyes e dua nje pergjigje te sinqerte:

Gjergj Kastriotin e quan ti Heroi tone Kombetar apo shkaterruesin tone Kombetar?

Anton

PS

Sa per shkronjat po te bej nje pyetje tjeter:

Po te cohet dikush e te doje te fusi ato ciriliket cfare do i besh ti ?

Me kupton sa kot ja ke fut.
    Por sot, Shqypni, pa m'thuej si je?

i/e regjistruar Maska e Agim Doēi
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, Ministria e Mbrojtjes
    Postime
    2,799
    Anton!
    A nuk ke punė tjetėr qė don m,e shprazė kryet me NUH KLLUFIN!?
    flm QĖ MA KE FSHIRĖ MESAZHIN QĖ AI MERITON!
    Ju ruejt Zoti tė tanve!
    Agimi

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    mrmbrm!

Hė bre bac, cka u preki tash?, pse mor tregoni sa i vogėl nė tė vėrtet jeni?, a kam ofenduar unė njeri kėtu?, JO, e ju nuk keni gje tjeter te kundershtoni, vecse te keshilloni te dytet per te tretet, KUSH U LEJON JUVE TE BENI KETE?, dhe SA PJEKURI TREGONI ME KETE?, baci, pse me beni qejfin e me mundesoni te ju vras me armet e tua?, keni dicka ne lidhje me temen, atehere urdheroni, nese jo, atehere mos harxhoni kohen, dhe nje pyetje baci, nga CKA te na (ose ju?) rruaj zoti?

Edhe nje here, pyetjet e mia jane te qarta, dhe edhe une e kuptoj se per shkak te rrethanave kohore, dhe qindervjeteshit te kaluar, qe ka mbjelle nje cfare mendimi KOLLEKTIV tek shqiptaret, duken dyqish provokative, por une deshiroj ketu PA PARAGJYKIME DHE HAPTAZI te diskutohen edhe keto gjera, dhe jane SHUME me rendesi per te shpjeguar pyetjen qe eshte parashtruar ketu. Ne deshirojm te gjithe qe mos te przijm fene ketu, sepse kemi frige diku ne ndergjegjjen tone te mos shkaktojm percarje kombetare, sepse koha eshte e veshtire (ne numer te paket, e te rrethekuar nga armiq), dhe per nder te shqiptarise te mbahemi mes veti, por une ju garantoj, se MUSLIMANET do te jene te fundit qe de tradhtojn gjakun, kete e deshmon e kaluara, por nuk me le rehat fakti, pse greket ortodoks te kene kaq ndikim ne shqiperi, mos luan ketu edhe nacionalizmi fetar krahas shkaqeve ekonomike dhe atyre territoriale nje rol te fshehur?, me ndihmoni o shqiptare!

Toni, sa per komunist nuk e pata me ty, por me MENYREN e alumnit si vepron ne boten e civilizuar, ai akt eshte thjesht i tipit komunist apo atij diktatorial. Jane fjale te renda keto, por konkluzion tjeter nuk lejojn.

Dhe une nuk ju ngateroj as me grek, e as me turk e as me askend tjeter, dhe ME BESO, askujt nuk ja mare reagimet per kusure, dije se kame vec eksperience nje vjecare kunder serbeve e gjithe keqdashesve tane ne rrjet, kete mundi te ta provoj me fakte, dhe te te tregoj se sa shqiptare jam une. POR nje gje nuk do ta le per hire te se KALUARES tone, deri ne frymemarjen e fundit do te pyes per qellimet e skenderbeut!!!, mua nuk me le rehat fakti i kundershtimeve faktive dhe filozofike. Dikush i iken realitetit dhe nderton myte, por ne nuk jemi sllave te jugut e fundamentalist ortodoks, dhe fale trimerise dhe burrerise tone nuk kemi nevoje te ndertojm myte, JO, ne jemi shqiptare dhe ruheni te mos ndertoni te perbashketa me ate popull te prapambetun, diku ne vitin 1389.

Une e quaj skenderbeun historik si nje luftetare te dalluar te kohes se vet, dhe sa i perket artit te luftes, vizionar qe ka qene para kohes. Por nuk duhet te harojm se ai ka qene njeri i arsimuar!, ndoshta kjo tregon se sa i perparuar ish sistemi shoqerore ne trojet osmane. Dhe kjo mu me shtyn ne mendime dhe mendpj se legjitimon pyetjen time se cfare qellimesh kish ai.
    Por sa i perket pyetjes tende konkrete, edhe sa i madh te kish qene skenderbeu, efekt afatgjate nuk pati lufta e tij. Dhe sa i perket figures bashkkohore te skenderbeut, mund lirirsht ta krahasosh me figura tjera europjane ne CDO popull. Ai ishte, eshte dhe do te mbetet indikatori per te motivuar luftetaret, per te motivuar per punen e bashkimit, dhe thash edhe me larte.

Nga kjo pikpamje skenderbeu nuk mund assesi te jete shkaterrimtare, PSE?, cfare demi kemi per shembull ne muslimanet?, asgje, e cfare dobie keni ju katoliket?, asgje.

Toni, rilindasit kane ditur cka kane punuar!, figura e skenderbeut sic e njohim ne sot, eshte krejt nje figure me atribute POZITIVe te cilat ia ka venduar puna e rilindaseve. Si cdo popull i madh kemi edhe ne HEROIN tone, dhe une nuk mund ta quaj shkaterimtare, pasiqe historikisht nuk kame baza!

Derisa osmanlijt po i mbytim me paushallizime qe na kane imponuar tjeret nuk do te kemi mundesi te sqarojm pyetjen, ky eshte fakt, dhe kjo ska gje te beje me koken time, jane gjera qe i shohin syte.

Vec per informacion, une di te shkruaj edhe me ato te mjerat qirilica (se paku te lexoj, se i kam haruar gati), por une nuk do ti pranoja, pasiqe nuk EKZISTON shqiptare qe i pelqen ato, dhe nuk ka NEVOJE, por per shkronjat arabe ka patur NEVOJE pjesa dermuese e shqiptareve, te kujtohet ai tregimi mbi nenen Plak timen?, a mendon se ndryshimi i shkrimit eshte nje nder faktet qe kane ndikuar ne budallaizmin, si pershembull pervertimet shoqerore qe kane dale ne shesh, une mendoj se PO, dije se ne pseudosllavi prej vitit 1944 deri ne vitin 1974 shqiptaret kane qene ne nje stagnacion MENDOR dhe TRUPOR, nuk kane patur as materiale mendore, e as materiale trupore, te varfun si magjupi ne te dy aspektet. Mendon se gjysma e shqiptareve ne bote ka patur dobi nga ndryshimi ne shkronja latine?, jo bre Toni, jo.

Vala e modes se atehershme ish shkaktari i ndryshimi te shkrimit, e jo NEVOJA e madhe qe paten shqiptaret, dhe pa dyshim nje akt POLITIK, pse pati nevoje Turqia te ndryshoje shkrimin e jo psh. Afghanistani i atehershem qe ish pjese e commonwealthit!

Flm

PS: Baci, cfare eshte mor ajo fjalla "Klluf", a mund nje veper te vogel te leshoni e ta hedhni e perdredhni pak, hajt ju lutem.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nuh Musa : 23-07-2002 mė 17:36
    albanish by nature

I Djathtė
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    713
    E para:

Gjergj Kastrioti eshte Heroi yne Kombetar

Skenderbe eshte emri qe i vune turqit pasi e moren peng femije dhe e bene jenicer. Cudi sa i poshter ata e mbajten me buke e bene komandant e bene mysliman e nderune , por i poshtri i luftoi 25 vjet!

Kunder kujt luftoi Heroi yne Kombetar?

Kunder turqve.

Keto jane faktet e jo varianti zyrtar.

Tani o jane te mire turqit o Heroi kombetar?

A po me kupton?

Shnet

Anton

PS sa per katoliket si pjese e Kombit nuk me takon mua te flas

Ndersa per germat prape ma drodhe:

Ne rast se une kerkoj te vendosen germat cirilike cfare do me besh?

analogjija eshte aq e qarte sa eshte e kote ta mohosh

Por e di si mendoj:

Te propozoj ti shkruash Akademise se Shkencave te RSH te Kosoves dhe rektorit te universitetit te Tetoves dhe te bejne te pamunduren e te korrigjone gabimin e Gjergj Fishtes dhe Rilindasve e te fillojne studimet per te futur ne Gjuhen Shqipe ( te pasardhesve te Gjergj Kastriotit) germat ARABABE.
    Por sot, Shqypni, pa m'thuej si je?

Faqja 11 prej 17 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Barack Obama fiton zgjedhjet
    Nga flag nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 356
    Postimi i Fundit: 18-09-2009, 12:14
  2. Shqiptaret qe bene emer ne kulturen osmane, duhen respektuar?
    Nga ILMGAP nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 253
    Postimi i Fundit: 30-07-2009, 15:42
  3. Ku ishe deri dje Edi Rama?
    Nga DYDRINAS nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 05:52
  4. Tifozėt e Super Kampiones Tirana
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 22:05
  5. Kronika nga Historia e Futbollit Shqiptar
    Nga BlueBaron nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-01-2006, 12:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •