Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 68
    <-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Si ka mundesi ti bejne ushtaret amerikane keto lloj krimesh ..? Po ata sikur jane pellumbat e paqes , te pakten neper filma ne dalin heronjte e njerezimit...!
    Ma do mendja se do kene te njejtin justifikim si ky vermja me lart per te bere te tilla krime qe deri tash jemi mesuar ti degjojme te kryera vetem nga serbet ! Po ja qe paskan shoke qe i bashkoka i njejti ideal..poshterimi me te gjitha menyrat i atyre qe i perkasin fese islame !
    Normalisht qe Departamenti i Shtetit do dali dhe do thoje qe jane fallco ose ne pamundesi per ti shpetuar ketij turpi , do thoje se ka edhe te tille elemente ne rradhet e ushtrise amerikane qe si per cudi po na dalin pak si shume kshu egersirash !
    Cuditem se nuk paskan vene edhe ndonje pankarte aty ndersa po perdhunonin kto irakenet e shkreta me slogan " Proud to be an American"
    Lufte turpi qe po thellohet cdo dite me "herozimat" e amerikanve !
    ...

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    Nuk e kuptoj pse pergjendroni vemendjen ne keto 2 fotografi, ku disa debila gjoja ushtar i marrin gjerat vet ne dor. Edhe keta qe eben i futen ne burg, ne cilin vend tjeter ne bot futet ushtari ne burg se demtoi armikun?
    Krime ka kudo apo mos kujtoni se aty ku jetoni keto gjera nuk ndodhin.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Demtoi armikun ?
    Grupo , edhe lufta ka ligjet e veta dhe perdhunimin nuk e justifikon apo mbron asnje lloj ligji ne bote ( pervec atij te xhungles )
    Keto quhen krime lufte dhe mos mendo se ushtaret amerikane bene si ti doje koka...ato per te bere veprime te caktuara sigurisht qe kane autorizimin e atyre qe jane me lart se ato !
    Eshte fare kollaj te perdhunosh , te rrahesh etj etj , nje rob lufte i cili sipas konventave nderkombetare ( te cilet kto amerikanet na trumbetojne sikur i zbatojne me perpikmeri ) nuk duhet ta torturosh apo vrasesh..!
    Masandej si njerez te civilizuar qe jane keto amerikanet ne nje vend qe synojne tja diktojne civilizimin...veprime te tilla sikur po vertetojne te kunderten e qellimit te tyre !
    Keto krime jane ne radhe te pare anti-humane dhe ne radhe te dyte mjaft domethenese per qellimet e tyre "civilizuese" qe kane marre persiper te perhapin ne ate vend !
    ...

Citim Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
    Cuditem se nuk paskan vene edhe ndonje pankarte aty ndersa po perdhunonin kto irakenet e shkreta me slogan " Proud to be an American"
    Lufte turpi qe po thellohet cdo dite me "herozimat" e amerikanve !
    Ty nuk te takon te flasesh keshtu i dashur...se jam e sigurte kur vjen puna flamurin amerikan mund ta kesh aty prapa makines! Kur je kaq i revoltuar me amerikanet dhe me paturpesite e tyre neper bote pse rri akoma ne NY?! Ik qe nga kjo toke e nemur e "maskarenjve te shekullit"...Ah, po buken do t'ua hash edhe nga prapa pastaj t'i kepusesh edhe nje kokerr plumbi! apo te vjellesh vrer. Nuk pertypet kjo gje!

Kjo bote eshte e mbushur me abuzime dhe mashtrime. Nga ta di une qe ata rrjepacuke nuk jane amerikane fare...por kushedi cfare jane. As une, as ai qe boton keto foto, as ti nuk ishe atje ti mbaje pishen e ti shikoje kush jane ne te vertete, cfare duan, si po manipulojne.

Turp per ata kafshe qe bejne foto te tilla! Turp! I kane bere njerezit te mos dine ku te besojne me ...dhe ujku (po ai ujku i vertete ama okkkk?), ohh, ai mjegull do. Mendje te ngaterruara, te korruptuara, te mbushura me urrejtje. Dhe ne kete bote te poshter dhe te QELBUR, ai qe nuk ben asgje lan dhe mbart mbi kurriz gjynahet e nje dynjaje te tere.

Hiqini more keto foto, gjasme iu hap barku juve per femrat irakiene! Ju s'doni t'ia dini per femrat tuaja, me te parin kundershtim qe iu bejne ia ktheni sandrac...po na mbushni mendjen tani qe iu vika keq per keto mjerane te manipuluara. Hiqini keto foto te neveritshme se na hapet barkun, sidomos me mendimin qe jeni duke NA ZBARDHUR TE VERTETEN! Turp! Cfare paradoksesh te turpshme!

greenflower

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga greenflower111
    Ty nuk te takon te flasesh keshtu i dashur...se jam e sigurte kur vjen puna flamurin amerikan mund ta kesh aty prapa makines! Kur je kaq i revoltuar me amerikanet dhe me paturpesite e tyre neper bote pse rri akoma ne NY?! Ik qe nga kjo toke e nemur e "maskarenjve te shekullit"...Ah, po buken do t'ua hash edhe nga prapa pastaj t'i kepusesh edhe nje kokerr plumbi! apo te vjellesh vrer. Nuk pertypet kjo gje!
    Flamurin amerikan as se kam ne makine dhe as ne zemer ..merr vesh greeno ?!
    Un ketu i kam shitur amerikaneve krahun e punes por jo shpirtin !
    Fakti qe jetoj ne Usa nuk do te thote qe jam bere amerikan me zemer si disa ketu qe per nji cope buke nderrojne edhe gjakun !!!
    E di thote nje fjale...te rrijme shtrember dhe te flasim drejte !
    Tregoja keto foto ndonje amerikani te "shtreses se mesme" (nga ato qe ke te besh cdo dite ti ) dhe nese eshte sadopak njeri , do shaje ne te njejten menyre keto barbarizma !
    Mos harro se ushtria del nga populli pasi nuk i moren hua ne Meksike keto ushtare dhe ma do mendja qe secili prej ketyre qe kane bere keto masakra , i bejne te dehur nga zelli i madh dhe arroganca qe i karakterizon per ti sherbyer Amerikes ne cdo menyre per "zhdukjen e terrorizmit"..!
    ...

Ti nga del kaq i mireinformuar per anen e zeze te cfare po ndodh vertet ne Iraq? Nuk shitet zemra e paster per nje cope buke i dashur. Po toka qe te mban mbi supe dhe po te trajton mire, nuk peshtyhet se eshte turp. Tregon qe ia ke shitur shpirtin djallit. Me mire merr rripin e pantallonave dhe kafshoje dhe keshtu ekstremist, negativist, per gjera qe nuk i di mire ose nuk i di fare, por thjesht nga pasione negative per kushedi cfare do ky apo ai te imponoje ty, mos fol. Se nuk te takon me degjon dhe ti mua tani apo jo?

Plus qe sa here qe hapim gojen ne shqiptaret kunder amerikes nuk na vjen nga drejtesia mor vlla jo. Edhe si mund te flasesh drejt kur na rrike shtrembur? Absurde! Filloni te qendoni drejt dhe ta shifni qe do filloni te flisni ndryshe! Ne shqiptaret jemi mosmirenjohes nuk na vijne keto mendime nga pavaresia e mendimit joooo! Do te doja shume te ishte kjo e dyta por nuk eshte! Oh, sa shume do vujame nga c'na u mboll ne koke per 50 vjet. Jam shume koshiente per kete. Te pakten te mos shkoj si gjenetike shpresoj une tek e fundit.

Une bullshite te tilla nuk i ve ne konsiderate fare sepse jane thjesht manipulime nga bastarde te felliqur qe duan kushedi c'duan. Eh, ne ate kurth nuk kam as deshiren me te vogel te bie aq kollaj.

i/e larguar Maska e Tirana
    Anėtarėsuar
    29-06-2004
    Postime
    211
    Ti nga del kaq i mireinformuar per anen e zeze te cfare po ndodh vertet ne Iraq? Nuk shitet zemra e paster per nje cope buke i dashur. Po toka qe te mban mbi supe dhe po te trajton mire, nuk peshtyhet se eshte turp. Tregon qe ia ke shitur shpirtin djallit. Me mire merr rripin e pantallonave dhe kafshoje dhe keshtu ekstremist, negativist, per gjera qe nuk i di mire ose nuk i di fare, por thjesht nga pasione negative per kushedi cfare do ky apo ai te imponoje ty, mos fol. Se nuk te takon me degjon dhe ti mua tani apo jo?

Plus qe sa here qe hapim gojen ne shqiptaret kunder amerikes nuk na vjen nga drejtesia mor vlla jo. Edhe si mund te flasesh drejt kur na rrike shtrembur? Absurde! Filloni te qendoni drejt dhe ta shifni qe do filloni te flisni ndryshe! Ne shqiptaret jemi mosmirenjohes nuk na vijne keto mendime nga pavaresia e mendimit joooo! Do te doja shume te ishte kjo e dyta por nuk eshte! Oh, sa shume do vujame nga c'na u mboll ne koke per 50 vjet. Jam shume koshiente per kete. Te pakten te mos shkoj si gjenetike shpresoj une tek e fundit.

Une bullshite te tilla nuk i ve ne konsiderate fare sepse jane thjesht manipulime nga bastarde te felliqur qe duan kushedi c'duan. Eh, ne ate kurth nuk kam as deshiren me te vogel te bie aq kollaj.

Po me vjen keq qe paska dhe te tille njerez qe mendojne , qe per nje cope rehati ne Amerike ti beje mashalla ketyre bastardve Amerikane . Po sikur keta te ishin ne Shqiperi dhe te perdhunonin motrat nenat tone si do na vinte . Per mua kjo qe mendon ti eshte nje servilizem absurd i theksuar . Dhe ky servilisem meriton keto rreshta :

Cmenduri njerzish ..
    deri ne bythlepirje ...
    Oh cfare neveri e perditshme
    qe vret te pafajshmit..

Tirana

Tirana,

Ti nuk ke forcen shpirterore dhe mendore te kuptosh se c'po them une...ku e gjen kurajon te me replikosh, dhe te me paragjykosh e te me vesh etikete. Ti nuk ke respekt per mendimin tim, qe tek e fundit rrjedhim nga nje komb, c'me brockullit se sa keq te ardhka per ato fotot e genjeshterta qe sheh. Ne fakt normale eshte se une e njoh mediokritetin e bashkekombasve te mi. Nuk me idhnon as me befason replika jote. Se si jam une i/e dashur do zhgenjeheshe shume sesi mund te dilte rezultati, kur te kisha lene ty tek bishti i urres ne te gjitha aspektet. Me zemren time as mos e merr mundimin qe te krahasohesh se ohh, sa vjet drite larg duket se qenkemi, okkk? Por nqse se ty fantazira per ato brockullat qe keput te bejne te ndihesh me mire, dhe te lumturojne je i/e lutur te vazhdosh.

i/e larguar Maska e Tirana
    Anėtarėsuar
    29-06-2004
    Postime
    211
    Nuk erdha te debatoje ketu me ty se c'je ti e se c'jam une , por u futa per te diskutur temen dhe idet qe jepen per temen . Per mendimin tim idet e tuja mu duken servilizem , po ta perseris prap . Dhe nese une jam gabim te dali nje njeri te gjykoje drejt se kush eshte gabim ti apo ata qe jane kunder ketyre perdhunimeve te vajzave myslymane te pafajshme . Nuk jane
    keto te vetmet foto , besoj e ke pare dhe ne vidio ushtaren Angleze me kompani , e cila keqtrajtonte te burgosurit , mos do te thuash dhe per ate qe eshte abuzim i Irakianve . Cdo gje mund te bejne myslymanet por nderin e vlersojne , dhe kurre nuk eshte e mundur qe mund te jete abuzim i Irakineve keto foto .

Tirana

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985

Si gjithmone ke aftesine qe te kapesh mbas gjerave dytesore ne menyre qe muhabeti ti shkoje qefit tend...!
    Por meqe do kshu , atehere pse nuk paskam un pavaresi mendimit dhe e paske ti ? Pse qenkam un i ndikuar dhe jo ti ?Un mund te them te njejta gjera per ty pasi nuk te le urrejtja qe ka ndaj muslimanve qe ti shohesh gjerat qarte...apo jo greeno ?!
    Ketu po flitet per perdhunimet e ushtarve amerikane dhe jo per dashurite apo ndenjat tona ndaj Amerikes !
    Ti nese je femer ashtu si propogandohesh(!!!) , nuk duhet te kapeshe mbas gjurmve kur ujkun e ke pararysh dhe si femer qe je , duhet te shprehesh protesten tende ndaj ketij krimi qe eshte endrra me e keqe e nje femre !
    Un te zezes nuk i them te bardhe dhe anasjelltas...ashtu si po shaj kete krim te amerikaneve , ashtu kam sha ato ekstremistat islamike kur jane prene koken atij ushtarit te shkrete direkt ne TV ! Po ti sigurisht qe je pak si e qerrouar ti shohesh gjerat ashtu sic duhet pasi tematika ketu dhe nicket e gjate qe bien ne sy (!) , nuk te lejne ta besh kete gje !
    Gjithe te mirat !
    ...

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tė drejtat e gruas nė njė kėndvėshtrim global
    Nga Lioness nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 171
    Postimi i Fundit: 25-03-2013, 09:30
  2. Pėr ‘inferioritetin’ e femrave
    Nga Jimmi_1978 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-04-2007, 09:46
  3. Kriza e botės bashkėkohore
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44
  4. Statusi i femres ne "Perendim".
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 16-10-2004, 16:18
  5. Dhunimi Plagė Qė Vėshtirė Shėrohet
    Nga abdulselam nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-01-2003, 14:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •