Muzika autoktone shqipe apo bullgare?
Interpretim me emocion apo energjik?
Bukuria fine apo e vrazhde?
Butesia apo agresiviteti?
Votoni se cka do te donit te shihnit ne skenen tone te re muzikore.
Zanfina
Genta
Muzika autoktone shqipe apo bullgare?
Interpretim me emocion apo energjik?
Bukuria fine apo e vrazhde?
Butesia apo agresiviteti?
Votoni se cka do te donit te shihnit ne skenen tone te re muzikore.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LOVE_ANGEL : 20-08-2004 mė 21:02
E valla ktu jam per GENTEN edhe pse genten e njoh personalisht eshte vajz e mire edhe kendon me mire se Zanfina edhe kshtu eshte me sexy se Zanfina edhe jam per Gentennnnnn
GJILANI KA QIKA TE MIRA
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Me pelqen menyra e krahasimit e njeres dhe tjetres.
Thjeshte fare,te dyja jane vetem per nje gje te etshme...Reputacion!
Muzika e mirefillte "autoktone shqiptare sic e quan ti" mbaroi qe shume kohe,dhe vetem ca cope te saj po shofim ne ditet e sotme.
Pra as Genta e as Zanfina.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Pa dyshim,Zanfina. Posaqerisht kenga "Lufte apo paqe".
Nuk kam degjuar asnjeren prej tyre. A mund te thote ndonjeri dicka me shume per to. Cilat jane kenget e tyre me te njohura? Cfare lloj muzike kendojne?.....etj
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
http://www.albanianmusic.com/artist....ic&artistid=55Postuar mė parė nga shigjeta
Kjo sa i takon Zanfines.
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Gentaaa eshte me e mire
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 21-08-2004 mė 13:31
My silence doesn't mean I am gone!
Ja kjo eshte Genta Ismajli Gjilanasjaaa !!
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Genta apo Zanfina
Patjeter qe Genta eshte me e mire...e kemi dhe nga qyteti i Gjilanit...sa bukur apo jo gjelo
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 22-08-2004 mė 03:33 Arsyeja: Shkruani ne shqip
Une mendoj se Zanfina eshte me e mire ne te gjitha aspekte, edhe pse jam gjilanas (me qene se edhe Genta eshte gjilanase), valla hiq sum pelqejn kenget e saj, Zanfina Ismaili eshte dukshem me o forte se Genta, edhe Zanfina ka nje te ardhme shume te mire..................do tju afrohet sado pak motres se saj te famshme Adelina Ismaili................
Krijoni Kontakt