Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    Kam mese 1 vit qe e perdor nod32, vertet llahtar per te mbajtur nje pc ne gjendje optimale.

serial per nod32 v2.5

kam kerkuar shume her ne google nje username edhe pw per full-version update prej NOD32, por pa suksese, a mundet dikush te me ndihmon, ose te me jap nje faqe ku mund te gjej ketu data??

flm

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Shikoj se shumica e linkeve per shkarkim eshte ne rapidshare. Desha te di se sa eshte mundesia te maresh ndonje virus duke shkarkuar ndonje program apo dicka tjeter.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    [QUOTE=moskos]kam kerkuar shume her ne google nje username edhe pw per full-version update prej NOD32, por pa suksese, a mundet dikush te me ndihmon, ose te me jap nje faqe ku mund te gjej ketu data??

flm
    Duhet te kishe dhene versionin e programit te plote.Klikohet me te djathten e miut te Nod32.exe(skedari qe hap programin).Ne menu klik ne properties(cilesite).Ne dritaren tjeter klikohet ne version.Ne dritaren tjeter do shohesh numrin e versionit te programit te plote qe mund te jete ne formen Nod32
    2.50.25 ose 2,50.17,ose 2.50 build 70 qe perkthehet si version ne 2.50.70, etj.Ke nje skedar ketu per Nod32 2.50.25 Pasi e hap zip file,klik ne reg file.Te dritarja qe del klik ne PO(yes) buton per ta futur ne regjister.Nqs programin e ke version 2.50.25 kjo reg file do e regjistroje automatikisht programin.
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

un perdor nga pak nod32 dhe eshte i mire si antivirus.
    me pare kam perdorur kaspersky pro.kav internet security.i mire numer 1 por te ngadalson pak.

@benseven11: flm shume per info, une kisha v 2.51.30.0 por updates nuk po ben me marr, se e kam installu nje patch, e tash per tash kam 16715600 dite per trial version ^^

po e provoj edhe ket fajl tend e ndoshta bejn updates tani

e tash po punojn edhe updates, shume faleminderit benseven11

ElvisTe Maska e el7
    Anėtarėsuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Vancouver, Canada
    Postime
    164
    Vetem nqs origjinal mund te beje full update , nqs eshte trial ben update vetem si trial, megjithate mire eshte dhe ashtu.Nod32
    LI BE
    "Everything is an Idea"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2005
    Postime
    57

Exclamation Scanim nga interneti?

Shpresoj te mos ju marri shume nga koha juaj !
    A mund te zbresi prog. antivirusi falas nga interneti, psh nod-32 apo ndonje tjeter?
    Nqs nuk kam antivirus ne kom a mund te bej skanin nga interneti?
    Ishim mire atehere kur ishim keq!?

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Verzioni me i ri eshte NOD32 2.70, a mundemi ta gjej dikund me serial apo kod aktivizimi ne gjermanisht dhe ēfar Firewall propozoni qe punon ne harmoni me NOD32 2.7 ???

FLM
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zėu_s : 21-03-2007 mė 18:18

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rezultate Testimi per aftesine e diktimit te programeve me te mire antivirus
    Nga benseven11 nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-06-2003, 23:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •