Kjo teme eshte qesharake per mendimin tim.Ashtu cfare eshte,Adelina Ismaili qendron me sukses tash e 20 vite ne skene.Por ekziston nje taktike e deshtakeve tek ne shqipetaret (pa dallimin Kosove Shqiperi).Sfido ne cfaredo menyre nje njeri te madh,dhe do te behesh i popullarizuar.Nuk eshte e rendesishme menyra,me rendesi qe do permendesh qe ke bere dicka kunder atij personi VIP.Por,a ka ardhmeri te ndritshmekjo menyre?Po shihet nga "sukseset" e fundit te kesaj Gentianes.Tash me kur nuk po vjedh kenge,nga 5 kenge te publikuara per festat e Vitit te Ri,asnjera nuk arriti te behet hit.Kurse per Adelina Ismailin ende askush nuk ka mundur te deshmoje se ka kenge te vjedhur?Mendoni se nuk kane dashur ti hyjne asaj pune?Jo,jam i pari qe kam investguar kete pune,sepse jam gazetar dhe nje artikull ku do ta akuzoja Adelina Ismailin qe ka vjedhur kenge do te me siguronte honorar shtese.Por jo...Deri sot,e deshem apo nuk e deshem,ajo mbetet e vetmja kengetare qe mbush sallen ku kendon.Dhe nuk do ta cmoja sikur te mos e degjoja Ardit Gjebrean ne emision se cka tha per 20 vite suksese te Adelina Ismailit,duke e permbyllur me fjaline "Ne kemi fatin qe kemi nje Adeline Ismaili".
S'kam c'te shtoj me.
(a thua vertete kete pergjigje ta kete shkruar nje gazetar?)
Kush me thote kush jane aty dy te tjerat ne foto me adelinen? Njera prej tyre edhe vetullen e ka prere qe ti duket vetja si adelina. Pra adelina imitohet prej pothuaj te gjithave kengeterave te reja. Packa se mua nuk me duket ndonje kengetare kushedi se cfare!
Krijoni Kontakt