Close
Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 123
    EPO E PASHE KET TEM DHE U INKUADROVA
    kjo teme nuk esht e pershtatshme sepse te krahasosh adelinen me karriere te bujshme (ka kenduar si femij)me gentianen ma as nje vit karrier e me nje album gati te terin te vjedhur esht si miu e ariu
    ky esht mendimi im

*SILENT^HILL* Maska e SaD_BuT_TruE
    Anėtarėsuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    33
    Po ta marresh nga ana profesionale Adelina qendron shum me siper, ndersa ne aparence gentiana eshte me terheqese.
    Lost in a dream
    Nothing is what it seems
    Searching my head
    For the words that you said

Tears filled my eyes
    As we said our last goodbyes
    This sad scene replays
    Of you walking away

Zemra Kumanoves Maska e Kumanovarja
    Anėtarėsuar
    20-08-2004
    Vendndodhja
    Kam shetitur ane e mbane qe nga Shkodra ne Sarande ,Te gjitha vendet i kalova me e bukur KUMANOVA
    Postime
    142
    Per mua asnjera kot jane ...akoma kendojne tekste (serbisht) si pers hembull(Largohu nga (frajeri)im si skane turp zot runa ...Leunora dhe edona jane em te mira ....sepse Adelin adhe Gentjana mundohen te bohen te fanshme me striptis...
    Ismet Jasharri yll epoke,
    Rreze drite vepra jote,
    Si vigan nė shekuj rritesh,
    I pavdekshėm n'zemėr t'Shqipes

Te dyjat e di kush jane, dhe mua me pelqen me teper Adelina Ismajli sepse e meriton per gjethcka. Eshte nje kengetare e cila krijon vete, kurse Genta merr kenge nga kengetare te tjera, per tekste nuk kujdeset vete aspak dhe thjeshte nuk me pelqen. Duhet qe ta cmojm me shume mencurin e ketyre dy kengetareve sesa mundin e tjeter kujt qe e humbin.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Mua asnjera nuk me duken kengetare profesioniste. Adelina ka fame dhe bukuri, por sipas mendimit tim as "fama" dhe as "bukuria" nuk te bejne dot profesioniste. (sado lakuriq te kendosh)!
    (gentiana ka ballkone me te medha se adelina , po kurresesi bukurine dhe feminitetin e adelines nuk e ka).
    A e imitojne shalegjata te tjera Adelinen dhe qe e quajne veten yje te muzikes shqiptare ? Sigurisht qe e imitojne.... duke filluar me Bleona Qerretin e deri me Gentainen. (po kush i thote e kush e shijon Bleonen si kengetare?).
    Shumica e kengetareve te ketij kalibri jane biba krejt.
    Ndersa Gentiana, edhe si imituese eshte shume e dobet. Kengetare shume me pak se adelina qe nuk eshte edhe pse kaq e njohur.
    Si uck-iste me duket kjo Gentiana mua, perndryshe si kale karroce.

Kengetare femra nga kosova eshte vetem nje ; nexhmie pagarusha.
    Edhe kengetare meshkuj jane te rralle; nga te cilet une numeroj Naim Krasniqin, dhe Sabri Fejzullahun. Te tjeret ose imitojne kenge sllave , amerikane, arabe (kineze) dhe ndonje shqiptare qe gjate imitimit i percudojne fare.
    Duhet thene se imituesit me te mire , ose ndryshe interpretuesit me te mire , jane "Elita 5". (dhe sidomos interpretues dhe perkthyes te kengeve te vjetra amerikane)!
    Pershendetje.............
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Pse ti po don me thene se kengetaren dhe grupet kosovare jane me te dobte se ato te shqipnise

ec me kohen , se baza e muzikes shqiptare eshte ne Kosove , edhe pse jemi gjithe shqiptar sduhet me bo dallime , ama antari i me siper beri dallime.

Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Edhe sa per kengetar kosovar nuk po i njifshe fare , legjendat e gjalle si ke permend dmth aq po e njihshe muziken shqiptare (kosovare) , une si dush ta qes listen e kengetareve edhe e sheh a jone te rralle a te shumte

Golden, macia_blu e ka mire, edhe une jam nga Kosova por kur eshte nje send i vertete nuk ben qe ta mbrojm vetem pse jemi nga ai vend. Nuk dmth tash pse une jam nga Kosova dhe nese dikush e shan une duhet ta mbroj, shit-in duhet me largu besa edhe me e mbyt! Problemi me i madhe ne Kosove eshte se te gjithe jane drejtuar kah muzika dhe deshirojn qe te kendojn, por kurfare lidhje me muzike nuk i kane. Spotet jane katastrofe, te gjitha te njejta, kurfare mesazhe nuk i kane ne kenge etj. Plus gjeja qe me bezdis me se shumti eshte qe te gjithe jane duke provuar te popullarizohen me ndihme te seksit dhe zhveshjes. I vetmi grup te cilin e cmoj prej Kosoves jane Humus, gjithashtu me pelqen edhe Adelina Ismajli sepse i ka hije dhe eshte nje kengetare e vjeter, sado qe te zhveshet ajo e ka ndonje mezash ne kengen e saje dhe e meriton lavdaten.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    Golden, pa pretenduar se e njoh fare mire muziken e kosoves, aspak nuk ben keq nese ma sjell listen e legjendave. (une jam shprehur per kaq sa e njoh....vec mos me sill nje liste te mbushur me adelina , gentiana, zamfina ( e krejt fisin ismajlaj) apo leonora, edona e te tjere te ketij niveli).
    Ndersa ate dallimin midis muzikes shqiptare te kosoves me muziken shqiptare te shqiperise, nuk e di si e ke vene re ti, pa e shkruar une.
    Po te beja kete dallim nuk do rrjeshtoja Bleona Qerretin e cila me sa di une nuk eshte nga gjilani por eshte nga elbasani. Meqe tema ishte e hapur per dy bukuroshe aspak kengetare si adelina me gentianen (njera shume e njohur per lakuriqesine dhe bukurine me shume se sa per bukurine , dhe tjetra e sapo dale ne arenen konkursi i shaleve pa telent) une nuk e perfshiva edhe opinjonin tim pothuaj aspak me te mire qe mund te kem per muziken shqiptare te shqiperise (cka edhe pse mund te lendohesh, ose nuk do ta besosh , dhe cka nuk eshte ndonje pozitivitet i madh) eshte shume me lart se muzika shqipe qe behet ne kosove. Ose me sakte numeron kengetare profesionist me shume se , ashtu sic numeron po shume kengetare allagabelqe, amatore , majmun imitues me shume se ne kosove.
    Nga gjithe muzike shqiptare ne shqiperi , une numeroj gjithesej 7 ose 8 kengetare profesionist. Te tjeret jane te tipit " mos u habit" si adelina , gentiana, sinan hoxha, bleona qerreti, e plot zhaba te tjera qe edhte ata kane te drejten te kendojne si ka edhe bilbili, por qe nuk kam si ti quaj bilbile kur jane zhaba.
    Nejse ti je bere nervoz,,,, dhe ke marre kot.... kur te qetesohesh po me solle listen e legjendave ( te opinjonit tend) , te falenderoj.
    macia
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    maica Blue dhe Satrik (nejse vetem po diskutojm , nuk jam fare nervoz) , ata kengetaret qe i reshtove si leonoren a dikent tjeter une nuk i ndegjoj e as se kom pas fjalen per ta , Kosove ka shume kengetar , bile une studioj ne Tirane edhe e di shume mire dallimin.

Po ka ta beni dallimin ndesh RAP ndesh ne ROCK ne Kosove jemi superior kete gje vet e pranojn shqipatert nga Shqiperia .

E shume kengetar mduket se nuk po i njeh si legjenden e gjalle Ismet Peja , Ilir Shaqiri , Xeni , Merita Halili , Dani, Sinan Vllasaliu , Minatori ETJ mos tehi ma thelle.

Vetem ta perkujtova qe kta jane kengetar te vertete , ti tha vetem 2 kengetar jane ne Kosove (Sabri F. dhe N.krasniqi) duke shmang te tjeter.

Po diskutojm nuk kam kuufare inati

Faqja 4 prej 13 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili (II)
    Nga Bl3ri nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 468
    Postimi i Fundit: 06-06-2019, 06:46
  2. Adelina Ismaili
    Nga The Dardha nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 1208
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 02:06
  3. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •