Mire se vjen Edana,shpresoj te kalosh sa me mire ketu.
Cdo te mire
Mire se vjen Edana,shpresoj te kalosh sa me mire ketu.
Cdo te mire
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Edana Mire Se Erdhe Ne Kete Forum.....
Befsh Qejf....![]()
Degjo ktu ti leri prallat edhe thuaj mos je gje spiun i albos timirse erdhe edhe mirse na gjete te uroj tja kalosh shume bukur me ne edhe do tja kalosh sa jam une ktu ok se kta te tjeret jane kot
, shaka bej ok se na bejne ndonje akill lol, ajde edhe kalofsh bukur lali muaqqqq muaqqq...<me shume respekt bingo-bot>
![]()
Mirese na gjete ne forum shpresoj qe ta kalojme bukur dhe me ty se antare e forumitte pershendes nga gurupi InF ~ve
![]()
{RiChMoNd}
SeXxXy_EDANA_04 Mire se erdhe. uroj te kalosh sa me mire ne kete Forum Shum seksi. fat dhe lumturi ne jet. Mbase qenke 19 vjet besoj se nuk e ke gjet ende burrin.. me trego. mua ku e ke adresen te vi te marrr sepse edhe un jam 19 po Single Pa Martu apo e ke gjete :P Mpuqqqqqqqqqqqqqqq Edhe pse spo te njoh
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
Postuar mė parė nga Gjilanasi_csi
PS: edanaaaaaaa ...do kesh fat te madh qike sepse gjelon e kemi the most sexy boy..ke albasoul...ai i peqen shume sexy girl..like uuuuuuuuu....ajde urimeeeeeeeeeeeeeeee....te pakten na dergoni ndonje ftese ne dasmen tuaj...muahqqqqqqqqqqq edana...mos harro ..nese ke kunat ma be muuuuu ciao
ama sa here qe hyn ndonjona me emrin Sexy+"""""" i mbushet prezantimi plot
srri njeri pa shkrujt looooooool
sorry edana qe dola jasht teme![]()
domini sumus
sumus servi
ubicumque
nusquamque
SeXxXy_EDANA_04 mire se erdhe, dhe pac caste te mire...
pac miresi e mbaresi ne jete...
pershendetje - MPUC
bajko
Mire se na vjen e embla SeXxXy_EDANA_04...
paj na dergo nje foto te te shoh per se afermi - kshu ti fus syt ne monitor...bej shaka...
Kalofsh mire ne forum dhe gjitha te mirat qe i do...
KISSES
mir se na gjete
klejzi vetlla vet
Krijoni Kontakt