Sadr'City eshte me 2 000 000 banore mor mik dhe nuk "pushtohet" me nje batalion jankish (ata jane trima te hedhin bomba p.sh. ne Falluja apo Najaf) sapo te largohen (dhe u larguan per ne epriferi dje) Ushtria e Mehdiur do te rimarre pozitat!
Dikush ketu ne vend te perdore argumente ne shesh te burrave po me kercenon......
ABNK: une te jap keshillen te "sheshosh thepin" more djale se nje gje ta kesh prej meje: para se te kercenosh dike duhet te dish se me ke ke te besh, mos te te ndodje si Mr. Been qe hiqej si i forte pa pare mire dhe pastaj kur pa se me ke kishte te bente i doli perpara nje kampion keci 220 cmm dhe 250 kg.
Fakti qe Gjermania Lindore ishte me keq se Perendimorja nuk tregon asgje po vetem qe Ruset ishin me keq e me budallenj se amerikanet. Une te bej pyetjen si do te ishte p.sh. Gjermania pa ruse e amerikane ne toke te saj? Kesaj pyetjeje mu pergjigj. Une nuk kam thene gjekundi se socializmi eshte me i mire se kapitalizmi more djale. Per mua jane dy ane te nje medaljeje......
Krijoni Kontakt