Po prezantohem edhe Une
Pershendetje te ngrohta pranoni nga Kosova dhe Une qe ju ndjeke cdo dite dhe mezi pres te lexoj cdo fjale te juajen anetar te respektuar te forumit.
Te gjithe jeni te nderuar nga une, une jetoj ne Kosove dhe me pelqen qe te jem edhe une ne mesin tuaj sepse ndjehem mrekullueshem.
Me pelqen qe ky forum na bashkon te gjitheve ngado qe jemi dhe kudo qe jemi, sepse ne te gjithe jemi Shqipetar kemi nje GJUHE dhe nje FLAMUR, pamarreparasysh dialektet dhe fete
SHQIPETAR TE BASHKUAR NE NJE SHQIPERI TE BASHKUAR
Gjeja me e dashur per mua ishte kur isha ne moshe me te re, qe te mbledhja lulekuqet e memes Shqiperi dhe te thurja kurore me to edhepse per te kaluar kufirin ishte shume veshtire, por une ia arrita, dhe pata thurur nje kurore te bukur qe e mbaja si kujtim, derisa barbaret serbe me dogjen shtepine dhe bashke me te gjitha u dogj edhe kurora ime e dashur, e thurur me lulet e mia te dashura
Por tani une po mbledh lule fjalet e juaja me te bukura te juve anetar te forumit dhe duhet ta dini qe une ju lexoj parreshtur, e me me kenaqesi i lexoj krijimet e anetareve te forumit, dhe me vije keq nga vetja qe mua me jane djegur te gjitha shenimet e mia si ne proze edhe poezi, por do te filloj dhe te krijoj prape duke ju falenderuar juve.
me respekt per te gjithe
MBRETA![]()
Krijoni Kontakt