awww sa teme e bukur edhe kur tani qe jam zhytur une thelle ne detin e dashurisePostuar mė parė nga StormAngel
ah...me duket sikur kam qene ne koma per nja 20 vjet e po me zgjojne puthjet e tij
![]()
awww sa teme e bukur edhe kur tani qe jam zhytur une thelle ne detin e dashurisePostuar mė parė nga StormAngel
ah...me duket sikur kam qene ne koma per nja 20 vjet e po me zgjojne puthjet e tij
![]()
no coment nuk i besosh shume dashurise![]()
Ismet Jasharri yll epoke,
Rreze drite vepra jote,
Si vigan nė shekuj rritesh,
I pavdekshėm n'zemėr t'Shqipes
uh te hengetr dashuria ishallah , po une per dashurine qe kam do le gjithcka moj cupe , do le te dashurat , do le punen e ndalume qe me sjell mjaft fitime , do me duhet te punoj si medites , do le shoqerine , do le djalerine , do le udhetimet e mia , do le gjithcka dhe do vete ta martoj ate vajze qe e dua kaq shume . dhe ti me thua qe si beson dashurise , ah moj kumoanovare te te kisha ketu , te mund te tregoja ceshte ne te vertete dashuria , pasioni , besa , dhe burnia dhe cdo te thote te dashurosh nje vajze shqiptare a kosovare a kumanovare sic je ti ,Postuar mė parė nga Kumanovarja
![]()
e dashurume e keq biles,,,,,,,,,,,,,xixa mbajne syt,,,,,,,,zemra ter kohes.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
lol car teme lezetshme ....cdo njeri besoj se o i dashuruar sot....
LeNNoN
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bunny : 20-10-2004 mė 06:42 Arsyeja: ofendime
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Me me kujdes ne shkrimet tuaja,mos kaloni JASHTE TEME!!
Shpirt Njeriu
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 28-11-2004 mė 12:38
Kushtim : Atyre qe me dhane pak dashuri me gjith shpirtin e tyre dhe atyre qe mezi priten me ma marre.
Une per veten time mendoj se jam e re , megjithese thone se dashuria nuk njeh moshe . Ndoshta ende nuk e kam takuar personin e destinuar per tu dashusuar ne te ! Nuk e di vetem se bezdisem nganjeher kur shoqet ma bejne kete pyetje !
ArsGothicė
Mos mosssssssss se eshte gjynahedhe kjo me duhet dashuria dhe pastaj nje gure ne qafe edhe nga ura poshte. me vjen ndermend nje thenie e te madhit Nietzsche: Kush jetoi beqar rrojti si princ e vdiq si qen, Kush jetoi i martuar rrojti si qen e vdiq si mbret. E qe thoni ju dajes po i pelqen versioni pare ajo puna e princit
Dito.
nese me lejohet ti pergjigjem shkurt do them joooooooo
If I could rearrange the alphabet i'd put 'u' & 'I' together
Krijoni Kontakt