Hi Ppl. Pershndetje nje her per te gjith qe jeni ktuuu . Dhe keshtu deshta me bo nje prezentim te vogel un ktu se shum njerz po kan deshir ta din se kush jam e po pritoj me i tregu ne chat (haha) . Keshtu qe. shkojm pak si me rend.
- Emrin? Arton , - Ku banoni? Gjilani -Sa vjeqar? Jam 19 vjeqar -Ku keni lindur? Kam lind ne Ramnabuq\Bujanovac\YU , -Gjendja juaj ( I Lire - Free (haha) - I Pa Martum ) ,-Cfare shkolle po beni apo keni mbaruar ? N`shkoll kam shku. po me kan perjashtu valla. se bona shum mUngesa (125) edhe mqiten perjashta kam qen Teknik i makineris , - Cfare profesioni kini? Kamarier tash merrem vetem me Internet , Cfare hobe dhe interesa kini?Sport\Muzik Ahh Futboll tan diten\naten me pase shikoj.. po tash spo ka po rri ne NET edhe Boksi , Sa per muzik Nigjom ma shum Rep - Cili Kengetar\Grup Ju Pelqen? Me Pelqen Tingulli 3 Hija Jetes Etno Engjujt Adelina Ismajli Edona Llalloshi Edhe tjeret por kta ma shum . -Deshirat dhe enderrat tuaja? Woo deshira kam shum po zdi sa me plotesohen se ondrra dite per dite po shoh u knaqa ( Se un naten rri diten tati ) ,- Cfare ju pelqen te vizitoni ne kete forum? Me pelqen.. shum sepse. eshte nje nder Forume-t me te mdhaj Shqiptar. Dhe po ka shum cika te mira ktu edhe po te shtyn ato me Vizitu se sa per djem skisha hy hicKontak? Po mundesh Nese don Gjilanasi@AlbaSoul.Com skam tjeter MSN - Cilin do te kishit deshire te pershendetnit? Me Pershndet kam shum Por shkurt po i bi T`Gjith Stafin E Irc.AlbaSoul.Com Dhe Kanalin #Shqiperia Ne Krie me Albo-n Dhe nje Pershndetje me Speciale shkon per White_Angel ( Sweet_Angel ) Njeriu me i mire ne CHAT\FORUM. !!
Keshtu Qe Ky Ishte Prezentimi Im.
Ishalla Kaloj Mire Me Juve !
Tung
@+GjIlAnAsI_cSi
Krijoni Kontakt