si fillim doja tju pergezoja qe mgjth pak, ka ca njerez qe flasin per muzike elektronike qofte kjo e zhnarit house, trance apo psy. po kerkoja ne google per dj shqiptare e muzike elektronike dhe hasa ne kete temen tuaj ketu e si perfundim ia ku jam duke shkruar. lexova te gjitha postimet tuaja dhe me u mundova te degjoja mixet e KACAKUT po pa sukses sepse jane nje format qe une si hap dot, po do provoj te downlod ate mid player qe ka vete faqja. Sa per ate faqet qe ke vene ti Storm, me thene te drejten pervec rusishtes dhe ca femrave lakuriq smora gje vesh tjeter![]()
mgjth, do thoja qe mos u mundoni te gjykoni llojet e muzikes e shijet e te tjerve, si p.sh ti kacak qe thua qe psy trance dhe goa jane monotone. Muzika eshte me shije dhe shijet nuk gjykohen.
Nuk dua te zgjatem shume, une jam nje nga adminet e albaniandj.com. nuk e di nqs keni degjaur ndonje here per per kete faqe. Do tju ftoja te gjithve qe te bashkoheshit me ne ne kete komunitet te madh te dj-producenteve shqiptare. NE kemi edhe nje forum tonin ne te cilin bisedojme dhe ndajme mendimi per shume gjera qe kane lidhje me produksionin, miximin dhe deri ne llojet e ndryshme te muzikes. Do ishte shume mire, qe ti kacak apo ti Storm e te tjeret te bashkoheshit me ne. Ne faqet tona, publikohet mesatarisht 1 here ne jave 1 mix live nga dj shqiptare ku do qe jane. Po keshtu kemi producente te ndryshem qe jane goxha te afte.
U zgjata shume em duket, dhe po e le me kaq. Mos ma merrni si reklame te faqes sone kete postim, thjesht dicka e re per ju mbase. Sa me shume te jemi aq me mire do jete.
P.L.U.R - Peace Love Unity Respect![]()
Krijoni Kontakt