Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23

Tema: Shqiptarit

Gjirokaster ballergjende Maska e Albioni
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Arizona
    Postime
    225

Poezi e bukur

Brari, u bere si ai plaku me shume femije, vetem te madhin dhe te voglin mban mend

Ani, ate ndryshimin e ke theksuar shume, cte ka ber kaq shume pershtypje?

Albano, ne fund te fundit shijet, tekat, zgjuarsia, budalleku, mangesia, stili, kuptimi, mos-kuptimi etj egziston tek truri i cdonjerit nga ne, pa perjashtim.
    E rendesishme eshte te jesh sa me i thjeshte dhe ti afrohesh sa me shume shoqerise.

ps: Ani, I love you
    Be peacefull in your pursuit of a beautiful life.

kalimtare--folje Maska e Ani
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    126
    Tor, si mund te te kuptoj une qe jam ulur ne trotuar nese vete ti flet qe lart nga piedestali? Dhe mos ki frike se asgje s'ka fund, vetem gocat! ;-)

Alb, that's great. :-) Now go love some more... (will give extra points if you know which movie that came from). ;-)

Ani

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    395

Ani.

Te marresh dhe te japesh shpreh nje ndryshim tek mungesat qe ne kemi dhe perpiqemi,te sigurte ne kulm,qe ato nje here do te jene vetem disa shenja dhe asgje tjeter.Cdo ngjarje,cdo kenaqesi dhe cdo fenomen tjeter qe mund te ndodhi ne baze te vete operacionit intelektiv qe ka njeriu,eshte nje shenje dhe asgje tjeter.Gjithcka rikthehet ne libido dhe pastaj vershon drejt nje shenje qe nuk mund te perkthehet sepse shoqeria e sotme eshte kthyer ne nje ingranazh kodifikues.
    Duke lexuar,sic edhe te shkruaja me lart,une rikthehem dhe ri-lexoj,kenaqesine dhe prejardhjen e nje shenje qe ne fund te fundit eshte dhe identifikimi yne.Por nje avantazh dhe degradim te menjehershem smund ta pershtas me kenaqesine per te shprehur lirshem nga lartesite qe ndodhen lart dhe te perpunoj nje oaz,per gjerat dhe qeniet qe ndodhen te kufizuar lart.

...sidoqofte,kenaqesi dhe aprovim per ty,mikja ime Ani.Befsh nje jete sa me te qete dhe me te sukseshme,larg nga interpretimet dhe keqkuptimet qe te tjeret mund te te bejne.Besoj se ky integrim pak jo-pershtates per frymen e shumices te mos ja kete ulur aspak vlerat mendimit dhe qellimit qe poezia jote kishte,perkundrazi une ri-rikthehem edhe nje here duke te komplimentuar(mbase per here te fundit...se fillojne sharjet dhe ironite me vone nga te gjithe-aspirinat?)per cdo gje te bukur qe kam lexuar nga ty.Faleminderit.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Paradigma e Shqiptarit negativ
    Nga RaPSouL nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-10-2010, 00:26
  2. Serbėt, thikė nė zemėr shqiptarit
    Nga Davius nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 23-08-2006, 09:34
  3. Pranga nė Damask shqiptarit tė dyshuar tė Al Kaedės
    Nga Traboini nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 05-01-2006, 13:11
  4. Triumfi shqiptarit nė gjykatėn e Londrės
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-11-2005, 06:51
  5. Feja E Shqiptarit Asht Shqiptaria
    Nga julian72 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-02-2003, 13:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •