po tani qe u ndal shiu do ikesh perseri apo ke vendosur ta zgjasesh viziten deri sa te thahesh . lol
na mori malli . lili
po tani qe u ndal shiu do ikesh perseri apo ke vendosur ta zgjasesh viziten deri sa te thahesh . lol
na mori malli . lili
Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?
Eshte e vertet qe "logos" e njohur tashme sic edhe eshte identiteti yt,te mundi te japi shprese per te lexuar dicka te mire,pa hedhur poshte faktin se nuk mund te pretendohet te rifilloje konteksti i nje shkrimi me vizionar,perbrenda nje utopie time.
-"Sidoqofte lexoj,dhe rilexoj".Kam parasysh mesimin e Foucault,nuk e di nese e ke marre ne dore per ti hedhur nje sy.Pastaj clidhje mund te kete poezia jote,efekti qe me ane te saj ti do te doje te jepje?Edhe pse nje lirshmeri me tradicionale mund t'i perkasi,nje histori me banale mund ta permbysi,poezia jote kerkon nje erresire qe vete ajo shpreh.Eshte e pamundur por thelbi i nje ideimi me tolerant mungon,ashtu dhe sic perkon me dimensionin filosofik qe jeta jone ne kontekst filosofik,permbledh dhe rishkruan ngjarje dhe dualitete qe linguazhi viziv,ate qe mediat sot po bejne me shkrimin e historise dhe parashikimin e saj,qe nuk perkojne absolutisht me deshiren per te dhene nje rivalitete utopik dhe radikal per menyren
e brishte sesi nje shkrimtare percjell brenda vetes se saj tekste te tilla jo te shkruara bukur.
mirsjellje dhe respekt.AP.
Pse mora ndonje gje vesh, thua? Flsini me qarte, mor vlla...Postuar mė parė nga Alban People
Pastaj clidhje mund te kete poezia jote,efekti qe me ane te saj ti do te doje te jepje?Edhe pse nje lirshmeri me tradicionale mund t'i perkasi,nje histori me banale mund ta permbysi,poezia jote kerkon nje erresire qe vete ajo shpreh.Eshte e pamundur por thelbi i nje ideimi me tolerant mungon,ashtu dhe sic perkon me dimensionin filosofik qe jeta jone ne kontekst filosofik,permbledh dhe rishkruan ngjarje dhe dualitete qe linguazhi viziv,ate qe mediat sot po bejne me shkrimin e historise dhe parashikimin e saj,qe nuk perkojne absolutisht me deshiren per te dhene nje rivalitete utopik dhe radikal per menyren
e brishte sesi nje shkrimtare percjell brenda vetes se saj tekste te tilla jo te shkruara bukur.
mirsjellje dhe respekt.AP.
Ani, urime...
penete....
macia ketu te buzeqesh.
edhe pse te kam me pak xhan .
kiss!
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
Pentesilea... e di ti qe dhe vet Mitro Karapataqi me Zaim Avazin do e kishin zili Albionlinjen me ate fraze?
.lol.
Anin e ka bere per aspirin ai pa diskutim... Ajo do kete vrare mendjen por spo guxon te pergjigjet..
lol.
o brari
ke nuk ka bere per aspirina ai?
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Tori!!!!!!!!! po as une s'te kuptoj! Brar, ky eshte AlbanPeople jo Albionline. Jane shume te ndryshem!
nejse Tori, ka shume kritike si Foucault qe vrasin mendjen si e si te deshifrojne poezine apo romanin e tjetrit. une te them qe poezia ESHTE, dhe jo DO TE THOTE. kjo sipas Archibald MacLeish qe shkruan, "a poem should not mean but be" ne poezine e tij "Ars Poetica" nje nga te preferuarat e mia.
Ika te marr proponolol tani LOL
me shume xhan,
Ani
Me falni se kam ngaterru ALBAN PEoplen me Albionlinjen.
Alban Popli eshte ai i arteve figurative..apo jo..
Ok..
katana pse per aspirin ti ..mos ke renur gje brenda?
kujdes..lol.
emo se sa here qe hap gojene flet ai un mbes me goje hapur se 1/2 e kohes nuk e kuptoj se cfare thot. tashti nuk di un mire shqip qe se marr vesh, po sa do ju te tjereve ju kuptoj. mua me duhet nje fjalor albanpeople-shqip! lol
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
Eshte teper e vertete qe qeniet njerezore ngjajne,biles edhe kur ato mungojne ne karakteristika dhe ne formime te tilla sintaksore,gje qe risjell tek meltingpot-i i cdo periudhe shkaterrime dhe rinovime te linguazhit apo thjesht te nje gjuhe qe perdoret sot.
Baudelaire,ne nje liber te tij mbi modernizmin qe sapo kishte filluar te niste nje thyerje me traditen dhe "mobilimin" e cdo gjeje qe kishte te bente me te bukuren,permend fjalen "DEKADENCE".Kjo fjale mund te merret shume ashper nga nje pjese lexuesish,te preferuarit e nje letersie qe rikrijon dimensione te reja,ne vete sensin qe nje poezi,shkrim,duhet te permbaje nje llogjike qe freskon trurin dhe jo e plak ate.Ketu fillon loja e Baudelaire,qe me pas do kete fatin te rinovohet edhe nga shkrimtare te tjere me te rinj,qe rishikojne gjithnje perpara.
"Skuptoj,por do te doja te kuptoj".Ne fund te cdo jete njerezore ska me kuptim,sepse njeriu vdiq,mohimi dhe degjenerimi me ane te kuptimit,qe ne kete rast eshte teper abstrakt,do te perfundonte edhe ate estetike qe vete vdekja permban.
Keshtu une,gabimisht(?),mund te konsideroj poezine tende,madje dhe hyrjen ne nje ambjent ku gjuha eshte teper e perdale.Shprehem keshtu pasiv sepse qendroj mbi nje piedestal dhe s'kerkoj te rishoh fundin edhe nje "here".
...plot urime te sinqerta mikja ime,Ani.
Krijoni Kontakt