Une jam aida nga tirana 21 vjece ,banuese e lagjes se mrekullushme ali demi,
Shpresoj qe tja kalojme sa me mire se bashku !!! kaq sa per fillim !!
pershendetje
Une jam aida nga tirana 21 vjece ,banuese e lagjes se mrekullushme ali demi,
Shpresoj qe tja kalojme sa me mire se bashku !!! kaq sa per fillim !!
pershendetje
Ndryshuar për herë të fundit nga aida_83 : 13-08-2004 më 15:28
Si gjithmone jeni te mire pritur ne www.forumishqiptar.com.Shpresoj tia kalosh mire ne shoqerine e forumit!!
o rrusho mirese na erdhe ,edhe ja kalofsh ashu si ta doje zemra ty !!! nga dora vete titi
Mire se erdhe lal ... ! Vetem i gjo du me dit un se nuk e kom mor vesh asiher... !
ME qen anej ka qendra ose icik mo posht.. nga rruga durrsit ca autobusi duhet me i hyp me dal ne "Lagjen e Mrrekullueshme Te Ali Demit " ?? LoooooooL Kalofsh sa mo mir ... ene me jep pergjigje se nuk e di !![]()
lene mer( mamuni logel) filloove ti me provokime ,ta jap une pergjigjen se ca autobuzi morim ,,ne smorim autobuz morim TR4P nga lluca qe o ne alidem hahahahahahaa,po me ca kom nigju o rregullu i cik kto kohet e fundit ,,edhe tashi morim skaf ne ven te trapit!!!ajo e kishte fjalen per robt qe jan ne alidem jane te mrekullushem,,pranaj e shkrujti NE LAGJEN E MREKULLUSHME TE ALIDEMIT,, po kishe nai gjo tjeter me dit ktu jom une !!!
hajt shnet e pare
Ore pesagjysh mos na shaj lagjen..llavesh i keq hihihiihihih....Postuar më parë nga _mamuni_logel
Aida mire se erdhe ne forum dhe kalofsh sa me mire![]()
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Vallahi ... po qe per pun tr4pi sjom tu shku hic un lale !! Ta siguroj !! Leni punet e tr4pit tani se nsa takojn ne lale !! hajd shnet e par ... akoma se kom mor pergjigjen e autobusit... ( do thoni ju taxi... po jjom pabuks skom lek per taxi hahhahhhha ) nejse bye ! Ore du pergjigjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !
Katragjysheeee eene ti ke lagja me tr4p miiiiiiii puu na fulliqettttttttttt per sgjalli ahahahhahhahhahhahhhah ! Tr4pi ka zene nje pjese te madhe te jetes tuaj ... pothuaj se gjith femijerine dhe adoleshencen e keni kaluar mbi tr4p me qellim vajtjen te "Lagja e mrekullueshme e Ali Demi " hahahahahaah urimeeeeeeeeee po mos u llastoni LoL ika shnet e par !!
Mamuno..ate me tr$p me te futme e ke e?!...apo personal experience?!...Hajt se nuk dua tia bej chit chat temen goces... so..welcome dhe njehere
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Hahahaahha me kno kjo muuu hagahgahag a!! Kujt ti djegi le ta maj ! hhaahahhh
Welcome lal po leje cha thot kjo se o pergjumesh ...
Katragjysheeeee ilacetttttt se mos fle pa ilace ene harro me u zgju ahahahaahahahahahhhahahahahahahahahahha
Krijoni Kontakt