Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    --si shpirt-- Maska e aida_83
    Anëtarësuar
    13-08-2004
    Vendndodhja
    planet,i quajtur.toke
    Postime
    30

Përshëntje nga Aida

Une jam aida nga tirana 21 vjece ,banuese e lagjes se mrekullushme ali demi,

Shpresoj qe tja kalojme sa me mire se bashku !!! kaq sa per fillim !!

pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga aida_83 : 13-08-2004 më 15:28

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anëtarësuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Mireseerdhe

Si gjithmone jeni te mire pritur ne www.forumishqiptar.com.Shpresoj tia kalosh mire ne shoqerine e forumit!!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    o rrusho mirese na erdhe ,edhe ja kalofsh ashu si ta doje zemra ty !!! nga dora vete titi

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Mire se erdhe lal ... ! Vetem i gjo du me dit un se nuk e kom mor vesh asiher... !
    ME qen anej ka qendra ose icik mo posht.. nga rruga durrsit ca autobusi duhet me i hyp me dal ne "Lagjen e Mrrekullueshme Te Ali Demit " ?? LoooooooL Kalofsh sa mo mir ... ene me jep pergjigje se nuk e di !

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    lene mer( mamuni logel) filloove ti me provokime ,ta jap une pergjigjen se ca autobuzi morim ,,ne smorim autobuz morim TR4P nga lluca qe o ne alidem hahahahahahaa,po me ca kom nigju o rregullu i cik kto kohet e fundit ,,edhe tashi morim skaf ne ven te trapit!!!ajo e kishte fjalen per robt qe jan ne alidem jane te mrekullushem,,pranaj e shkrujti NE LAGJEN E MREKULLUSHME TE ALIDEMIT,, po kishe nai gjo tjeter me dit ktu jom une !!!

hajt shnet e pare

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga _mamuni_logel
    Mire se erdhe lal ... ! Vetem i gjo du me dit un se nuk e kom mor vesh asiher... !
    ME qen anej ka qendra ose icik mo posht.. nga rruga durrsit ca autobusi duhet me i hyp me dal ne "Lagjen e Mrrekullueshme Te Ali Demit " ?? LoooooooL Kalofsh sa mo mir ... ene me jep pergjigje se nuk e di !
    Ore pesagjysh mos na shaj lagjen..llavesh i keq hihihiihihih....

Aida mire se erdhe ne forum dhe kalofsh sa me mire
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Vallahi ... po qe per pun tr4pi sjom tu shku hic un lale !! Ta siguroj !! Leni punet e tr4pit tani se nsa takojn ne lale !! hajd shnet e par ... akoma se kom mor pergjigjen e autobusit... ( do thoni ju taxi... po jjom pabuks skom lek per taxi hahhahhhha ) nejse bye ! Ore du pergjigjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !

Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Katragjysheeee eene ti ke lagja me tr4p miiiiiiii puu na fulliqettttttttttt per sgjalli ahahahhahhahhahhahhhah ! Tr4pi ka zene nje pjese te madhe te jetes tuaj ... pothuaj se gjith femijerine dhe adoleshencen e keni kaluar mbi tr4p me qellim vajtjen te "Lagja e mrekullueshme e Ali Demi " hahahahahaah urimeeeeeeeeee po mos u llastoni LoL ika shnet e par !!

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Mamuno..ate me tr$p me te futme e ke e?!...apo personal experience?! ...Hajt se nuk dua tia bej chit chat temen goces... so..welcome dhe njehere
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Hahahaahha me kno kjo muuu hagahgahag a!! Kujt ti djegi le ta maj ! hhaahahhh
    Welcome lal po leje cha thot kjo se o pergjumesh ...
    Katragjysheeeee ilacetttttt se mos fle pa ilace ene harro me u zgju ahahahaahahahahahhhahahahahahahahahahha

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •