Welcome Aida .. mire se vjen
ja kalofsh sa me mire ketu
ps: mamuno kishe gje me AliDemin ti lal :PP
njerezit i ka COOOOOOOOOOOOOOOL dhe te Mrekullueshem too :PPP
Welcome Aida .. mire se vjen
ja kalofsh sa me mire ketu
ps: mamuno kishe gje me AliDemin ti lal :PP
njerezit i ka COOOOOOOOOOOOOOOL dhe te Mrekullueshem too :PPP
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Mire se erdhe Aida kalofsh mire ktu me mu. dhe me shoket e shoqet e mi ktu heheh cdo te mire ne jet ..
Tung
GjIlAnAsI_cSi
Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..
Aida shpresoje qe ta kalojme te gjithe mire ketu ne forumshpresoj qe te meresh pjese ne c`do tame te re ne forum
![]()
Mire se vjen midis nesh Aida.Te urroj te kalosh sa me mire ketu
Cdo te mire
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
mirsenakegjet
qef pa hesap si gjithmon
cool nick
RRaK LLdAk FaK
Ju falenderoj shume per mikpritjen e ngrohte qe gjeta midis jush !!!
ps mamuni logel sa per ate pytjen e autobuzit nuk te kthej dot pergjigje megjithse anej nga yzberishi nga vje ti ,domosdo qe ska autobuz lol,,,sa per ato tjerat ti ka shpjeguar titi pak a shume !!!
Mbi detin e qete lunderonte nje flete
mbi te ish shkruar "Te dua per jete"
Po se besove,
puth buzet e mia qe te kuptosh se c'eshte dashuria.
Hello Aida![]()
Wellcome ne forum.
Ja kalofsh sa me bukur.
p.s. 1 pyetje te vogel per ty(lagjja qe the ne tirane ndodhet apo ne dndonje qytet tjeter? Sorry po nuk jam e mire ne lagjet e nuk i di fare![]()
)
theodora te kuptoj shume mire ,,po ne tironcat kena qef qe ti bejme pak reklama lagjeve ,edhe lagjia ime ndodhet mbrenda ne tirone,po si i thone nje fjale kush te ka zili gjithmone te shan dmth ngaqe jena ne alidemsat sh.te mire na kane zili looool!!! edhe flm per urimin theodora bye
Mbi detin e qete lunderonte nje flete
mbi te ish shkruar "Te dua per jete"
Po se besove,
puth buzet e mia qe te kuptosh se c'eshte dashuria.
AIDA Mire se ke ardhur en mesin tone
shpresoj se do kalosh mire mes nesh
Larg jam po mendjen atje tek ty e kam
ai eshte dheu yt o i shtrenjte i imi vatan !
hahaahahahah o kalamojaaaaaaaaaaa po ju mer ... spaska njeri ka noi lagje tjeter ... nonji nga zogu zi psh te me mroj mu re ... se kto alidemsat... pff hahahhhh do ju acaroj gjithveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahah duke fillu nga 4-gjyshja ... hahahaahahha shnet e par Zogu-Zi the best :P
Krijoni Kontakt