heheeeeee po ti mi katragjyshe ske ca bo ene rri e shkru se ca boj un gjith diten :P lool !
heheeeeee po ti mi katragjyshe ske ca bo ene rri e shkru se ca boj un gjith diten :P lool !
ah more titi ,flori ka mare kot eshte bo shume i keq,ska mo kush tja shkuli veshin ,,ndersa andi me eraldin vazhdojne akoma futbollin ,kurse genci eshte ne shkolle te larte per ekonomi !!!adela me arten jane mire fare te fala ke shume !!Postuar mė parė nga titi_ali_demsi
po e pashe florin do i them per punen e nuries edhe do i jap nr tat ,ok lali!!
ika pra rrushi ciaooooo
Mbi detin e qete lunderonte nje flete
mbi te ish shkruar "Te dua per jete"
Po se besove,
puth buzet e mia qe te kuptosh se c'eshte dashuria.
Alidems mire se ke ardhur ne mesin tone
Desheroj te kalosh mire ne foprum mes rinis shqiptare...
Larg jam po mendjen atje tek ty e kam
ai eshte dheu yt o i shtrenjte i imi vatan !
Mireseerdhe plako
po ne jena nje gurp mamunash qe na ka persekutuar ai daja jot Qazoja...(Prefekti Tirones)
j/k mireseerdhe![]()
tomka / inf-smoker/ baby birba/ kercovarja/gjithashtu dhe aiden te cilen e njoh prej kohesh,, flm per mirepritjen qe gjeta midis jush ,,megjithse nuk jam anetar i ri!!!
hajt shnet e pare edhe me nai kupe ishalla interi ket vit lool !!!
Mire Se U Prezantove Titi.....gjetsh Sa Me Shume Shoqe Klase Ne Forum..........![]()
Mireserdhe ali demso.Kam respekt per alidemsat.Cunat me te mire ne tirone ishin.Care veni e ke pase shtepine?
tito mirse ke ardh,ene bofsh qef
tujjjjjj tujjjj mos tmorin sysh se qeke si yv![]()
LoNcJa-Yv-SeLiTe
o-le-le firma
striptella thnx plako ,, shpine e kom mu ke ansambli nqf se e di !!!Postuar mė parė nga striptella
mire se vjen titi
shume prezantim i lezetshem
interi ama s'eshte gje
anywayz ti qeke shum simpatik
Krijoni Kontakt