Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Leandra qesh qesh, se per te qeshur eshte ne fakt. Po jo per arsyet qe the ti. U tregove shume e ceket. ( me ate qe the me lart mund te kesh ofenduar apo lenduar shume anetare qe baballaret kan shkuar ne mergim per nje jete me te mire).

ps: Ky lumadhi thjesht nuk ka ditur cfare malli ka pas ne shtepi.
    Be yourself and you will always be in fashion.

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Citim Postuar mė parė nga Anabelaaa
    Leandra qesh qesh, se per te qeshur eshte ne fakt. Po jo per arsyet qe the ti. U tregove shume e ceket. ( me ate qe the me lart mund te kesh ofenduar apo lenduar shume anetare qe baballaret kan shkuar ne mergim per nje jete me te mire).

ps: Ky lumadhi thjesht nuk ka ditur cfare malli ka pas ne shtepi.
    Truth hurt, thone. Por eshte e vertete ajo qe thashe me siper per shumicen e shqipatrve qe shkojne jashte shtetit... When u can't cry at least fake ur smile.
    S'e sheh cfare behet andej cdo dite nga nje budellek, s'besoj se ka justifikim per asnjeren pale.
    Cdo njeri shkon jashte shtetit per nje jete te mire sikurse kemi erdhur dhe ne ketu, por cfare bejne shqipatret jashte shtetit te gjithe e dime... lene nam...
    Jo po mund te thuash ti se vellain apo prinderit i njohim, po eshte e vertete po dhe sikur ta dinim se bejne dicka jashte rregullave, nuk do ta pranonim...

Shendet.
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

http://www.ganoweb.com Maska e Shpirt Njeriu
    Anėtarėsuar
    30-09-2002
    Vendndodhja
    Ne toke sepse ne HENE per fat te keq nuk arrita dot
    Postime
    1,869

S'jam pishman qė thera gruan!!

VLORE

Burg me afat 10-ditor" ka qenė masa e sigurisė e dhėnė dje nga Gjykata e Shkallės sė Parė e Vlorės nė ngarkim tė Gėzim Nelajt, 35-vjeēarit nga Drashovica qė akuzohet se theri gruan e vet pėr motive xhelozie. Sipas dėshmisė sė tij, ai e ka kapur nė flagrancė bashkėshorten 28-vjeēare Laureta Nelaj me ēobanin e shtėpisė, Bukurosh Kllogjerin nga Gramshi. Seanca gjyqėsore e zhvilluar dje ėshtė drejtuar nga gjykatėsi Fuat Muka, ndėrsa prokurori i ēėshtjes ka qenė Dritan Marku. Organi i akuzės ka kėrkuar masėn e arrestit "burg me afat 10 ditė" pėr Nelajn. Shkaku i kėsaj mase sigurie, sipas prokurorit Marku, ėshtė mungesa e akteve tė ekspertimit mbi dėmtimin me armė tė ftohtė tip thikė tė Laureta Nelajt dhe Bukurosh Kllogjerit. Sipas prokurorit Marku, 35-vjeēari Nelaj, i pyetur nga organi i akuzės pėr kėtė akt tė dhunshėm, ėshtė shprehur se ka qenė nė gjendje mjaft tė rėnduar psikologjike nė momentin qė e ka parė gruan e tij duke e tradhtuar me ēobanin qė kishin punėsuar. Gazeta ka mundur tė sigurojė edhe dėshminė nė hetuesi tė Nelajt pasi ėshtė arrestuar.

Pse e there gruan tėnde dhe bariun qė kishit punėsuar?
    Nė moment nuk dita ēfarė bėra. M'u errėsuan sytė, teksa kam parė gruan time lakuriq sė bashku me ēobanin qė unė kisha punėsuar, ndėrsa po kryenin marrėdhėnie intime poshtė njė ulliri, pranė stanit.

A kishit dyshuar mė parė pėr tradhtinė e bashkėshortes suaj?
    Kurrė nuk e kisha menduar. Ky ėshtė njė turp i madh pėr tė. Ndėrsa unė rropatem pėr tė nxjerrė bukėn e gojės nė Greqi, ajo mė tradhtonte me ēobanin 25-vjeēar.

Pėrse e kishit punėsuar 25-vjeēarin nga Gramshi?
    Pėr tė ruajtur kopetė e mia, pasi ajo ėshtė pasuria me tė cilėn ushqehej familja ime. Ne e kishim punėsuar qė gruaja ime tė mos lodhej. Sikur dikush tė mė thoshte pėr tradhtinė e saj, kurrė nuk do ta besoja.

Nga goditja juaj ajo edhe mund tė kishte vdekur...
    U tmerrova kur e pashė nė atė gjendje tė turpshme. Kushdo do tė vepronte kėshtu. Unė tani e mendoj dhe mė dridhet mishi nga ajo skenė qė pashė.

Keni frikė se do tė dėnoheni shumė?
    Nuk kam frikė nga dėnimi, sepse e di qė nuk ėshtė dėnim i fortė, pasi cilido burrė kėshtu do tė vepronte, njėsoj si unė, dhe nuk jam aspak pishman.

Freedom Maska e Bianconero
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Citim Postuar mė parė nga Leandra
    Dashuri si ne kooperative...lol. kur degjoj keshtu historira nga gjysherit, lol eshte so funny...

Kjo story me siper e lezetshme sepse ai "punetori i madh" qe na ka ardhur nga Greqia s'besoj se ka lene club apo prostituta pa provuar per 3 vjet si gjithe shqiptaret, dhe pret te shoqen ta prese ne shtepi dhe kjo me idiote shko gjen dashnorin me bageti...bo bo bo/....s'e gjente dot me te ngritur ne detyre....lloooool
    Se ku e ka ''lezetin'' kjo ''blood story'' vetem ti Leandra e di!
    Sipas mendimit tend ai paska shkuar per kurva atje, por duke u bazuar ne arsyetimin tend mund te them se kurva paska Shqiperia sepse...!

Ciao ciao

GuEsS...? Maska e Leandra
    Anėtarėsuar
    24-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    185
    Veprimi qe ka bere ajo nuk ka justifikim, jam pro jetes prandaj s'po them mire ia kere ai, sepse ajo eshte njeri ne radhe te pare, por dhe verpimi tij nuk ka justifikim nuk vritet tjetri sepse te ka tradhetuar, ka rruge te tjera per ta ndeshkuar ate lloj njeriu, jo thika....
    Une me ty pata fillu
    vec ta bej tjetrin xheloz,
    e tash me ty jam dashuru,
    ...kjo pune me ben nervoz....

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •