Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Erdhi dhe vjosa ...hahahahaha....
    Ai Ronaldo ju futi 3 petlla juve mucacove ne ndeshjen e kaluar per eleminatore...mbaji me shendet ,,,i gezofsh....E mjaft me ate qimeverdhin se late nam..
    Sa per jevgjitin Adriano ja cau piten mucacove argjentinas ne min e 93...hahahahah...dhe i tha ''kupa eshte per brazilianet , jo morra si puna juaj qe
    me ekipin e pare smundet dot rezervat...
    Ik Vjosa futi ndonje pilaf se dukesh se e ke inat brazilin , po ske ci ben jane njeshat e botes ....Fol percart ti sa te duash...

Qazo me ty smerrem me se je i vogel akoma ...ik bej tifoz bilanit ate bej....Kam shkruar gjithe ato postime ku argumentoj mendimet e mia , po juve bilanistave ju jane errur syte ...

Duke degjuar mendimet e BILANISTAVE , te krijohet ideja se KOKVERDHI qenka numeri 1 ne bote...kampioni i botes me Ukrainen.. ....Shevleshi = PELE = Maradona...
    ikni se late nam.... Forca berluska....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Inter-Milan 1-6
    Anėtarėsuar
    29-08-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    19
    pa i lexuar mesazhet se nxitoj ne fakte,por pa diskutim dhe me 100%siguri do thosha,SHEVCENKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
    FORCA MILAN!!!FORCA DJALLI!!FORCA TE GJITHE MILANISTET NE BOTE.
    MILAN KAMPION!!!

JO KOMENT!

Jeta eshte 1 Enderr...... Maska e stalion
    Anėtarėsuar
    10-03-2004
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    74
    Citim Postuar mė parė nga Davius
    Se eshte zezak e ke qef hahaha...t'ishte i bardhe apo verdhush do ta doje Henryn apo jo...
    te ishte i bardhe une do ta rradhtja si lojtarin me te mire te gjitha koherave.
    po qe do une nuk ja jap voten se i kam inat zezak.

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    shevcenko me henrin nuk i nda dot ,,te dy jan lojtare shume te mire ,nuk ka nai gjo te vecante qe te ndash, nga kto dy lojtare !!!edhe ket teme qe keni hap ju oshte pa kuptim se gjithe japin mendime me tifozllik!!! une per vete them qe oshte adriano me i mire hahahahah hajt shnet e pare

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    O INTERIST PO CFAR TE TE THEM UNE ORE ATA MUCOT JU BEJNE ZBOR TER HISTORINE E FUTBOLLIT TUAJ SHYQYR ME FAT NA MORET NJE KUPE SE NEVE O NOKU SA HER DALIM NE FINALE ME JU JUA A SHQYEJME BREKET EDHE KAM FAKTE PER KETE GJE JO ME PERRALLA SI TI SESHTE E VERTETE QE NE JU KEMI RRAFUR NE BRAZIL KURSE JU KURRE NE ARGJENTINEEEEE??? SESHTE E VERTETE QE NE NE 9 FINALE TE KOPA AMERIKA JU KEMI MARRE 8????? .Edhe ne itali ne 90 u skualifikuam ???.SESHTE E VERTETE QE NEVE KEMI MBRETERESHEN E AMERIKES ME EMRIN INDETEPIENTE .APO BOKEN QE SLA SKUADER BRAZILIANE PA RAFUR BRENDA JASHTE???.KJO TREGON NOKU QE KEMI LOJTARE QE SKANE FRIK NGA GABOT.ATA GABELET E BRAZILIT SMUNDET TE MARRIN KUPA PO KUR DALIN PERPARA BIANKOCHELESTET U DRIDHEN KEMBET SE E KANE 99 %E KANE HUMBJEN PRANDAJ PAK ME MUCOT .

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    VJOSA ti ke ik per lesh plako....Une te them shif ujkun , ti me tregon gjurmet...
    Sa here dalim ne finale thote...hahahahahaha...Po ju keni 18 vjet pa pare finale me sy ne bote...hahahaha...dhe ne 1986 tju rroje volejbollisti Maradona qe rrafet anglezet e moret kupen e botes...MBAJ MEND KETO SHIFRA O MUCACO....
    1994 - KAMPION BOTE......1998 - NENKAMPION BOTE....2002 - KAMPION BOTE...Ne jemi 5 HERE KAMPION BOTE ti me tregon Independeleshin...Ne ju rrafem ne finale me ekipin e DYTE para ca ditesh ti kujton ndeshjet e 1930 , s' e atehere keni fituar ca finale juve...Ndersa qe nga vitet 1970 bilanci juaj ne ndeshjet me ne eshte skandaloz....
    Te fala mucacove...e mbase fitoni ndonje medalje ne olimpiade...hahahah..se medaljet jane per ju...Kupat jane per KAMPIONET...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Nese vazhdoni me debate per Argjentine dhe Brazil do mbyll kete teme,
    O hapni (o t`ju hap une nje teme per debate vetem mes jush o mos u merrni me debate qe nuk kane lidhje me Henry e Shevchenko),se na bete Europen Amerike Latine
    Shnet e pare djema.
    Edhe mos u merni me debate te kota.
    Brazili eshte 100 here me i mire se Argjentina dhe pike.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anėtarėsuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    E Pate Se Kush Ishte Sheva Me Duket Beri Nja 3 Gola Me Lacion Kjo Tregon Se Ne Kampionat Do Bej Mbi 25 Gola

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Loje fantastike e Sheves sonte,urroj qe vetem kshu te vazhdoj.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

i/e regjistruar Maska e ballack
    Anėtarėsuar
    23-01-2004
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    267
    O vjosa,i bjen mbi 30 gola per sezonin,se jane 19 ndeshje!!
    Ale;-"Ti piace il calcio?"
    Franz;-"Si!"
    Ale;-"Che squadra tifi?"
    Franz;-"Inter!"
    Ale;-"Ma non hai detto che ti piace il calcio?!"

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Klubi i Milanistėve #12 - (Forza Milan)
    Nga kacaku basket nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 148
    Postimi i Fundit: 29-08-2005, 19:22
  2. Shevchenko 'Topi i Artė 2004'
    Nga josif nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 11:17
  3. Klubi i Milanistave 2
    Nga Asteroid nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 414
    Postimi i Fundit: 04-09-2003, 00:03
  4. Te shikojm se sa fanca ke Shevchenko!!!
    Nga Blerim London nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 03-04-2003, 11:16
  5. Klubi i Milanistave 1
    Nga Asteroid nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 585
    Postimi i Fundit: 15-03-2003, 17:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •