Postuar mė parė nga
bani
ata jane tradhetare.
sportistet qe nuk thane vetem fjale ofenduese ndaj shqiperise , per mua nuk jane shqiptare , jam vete ketu ne greqi dhe e kam degjuar vete pirro dhimen duke thene se si e trajtonin ne shqiperi , se si e shanin <greko maskara> , keto tashme i di i madh e i vogel ne greqi,
po, eshte e vertete, per arsye ekonomike mund te shkoj secili nga ne ne nje vend te huaj , por duke e ditur se ne greqi ke 500 mije shqiptare qe mezi presin te mburren me luanin nga elbasani, e mirelen nga durresi , ata nuk denjojne as te shprehin piken e interesit ,per keta njerez , qe fyen e ofendohen perdite nga , mediat, qeveria, parlamenti, e populli grek , duke na quajtur si rrace me te ulet se ata , si njerez pa kulture , pa fe , skllever , si dhe nganjehere dhe turq.
do te dukem pak ekstremist , por nuk e mbaj dot , une nuk kam me pike meshire per ata , uroj qe tu heqin shtetesine greke , shqiperia te mos i pranoje me, dhe te enden rrugeve per nje cope buke , uroj te dalin e te punojne arat per te jetuar , ishalla , amin
Krijoni Kontakt