Sa po shoh hapjen e olimpikut drejtperdrejte po si shoh kund shqipetaret.
S'u them tjeter ekipit shiqptare, por vetem na nderoni, please we love u so much ok. Makes us proud.....![]()
Do tu perkrah sa te kem fryme....
Good luck guys....
Sa po shoh hapjen e olimpikut drejtperdrejte po si shoh kund shqipetaret.
S'u them tjeter ekipit shiqptare, por vetem na nderoni, please we love u so much ok. Makes us proud.....![]()
Do tu perkrah sa te kem fryme....
Good luck guys....
Une me ty pata fillu
vec ta bej tjetrin xheloz,
e tash me ty jam dashuru,
...kjo pune me ben nervoz....
[Sapo lexova artikullin ne msn per hapjen e lojrave olimpike ne Athine dhe padashur me shpetoi nje buzeqeshje ironike kur arrita tek rreshti " Moments later, the parade of nations began led by Greek weightlifter Pyrros Dimas, who is seeking his fourth consecutive gold medal at the games". ] Sa turp per te. Me te vertete e meshiroj.
Hapja ...madheshtore!
Rralle ndonjehere ka qene kaq e bukur...
Tek e fundit i takonte Greqise...
Po kthehet Olimpiada ne token Meme!
Cili cable channel e jep ceremoninė e hapjes se lojrave olimpike ?
Po pres pėrgjigje. Mos mė lini ta gdhij kėtu.![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Eshte me te vertet per te ardhur keq me te tille Shqiptar si Pirro Dhima i cili mohon prejardhjen e tij . Pirro Dhima e ka mohuar disa here atdheun e tij. Shqiperia nuk ka nevojė per Pirro Dhimen apo te tille Shqiptar qe mohojn kombesine edhe sikur Ai te ngjise majen e Olimpit.Postuar mė parė nga jonka
Ishe vertet nje hapje shume e bukur sic tha dhe Deusi . Kurre nuk kisha par nje manifestim kaq te madh . Me pelqeu jasht mase . Hallall ju qofte Grekve per kete organizim madheshtor .
Alba
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Shume hapje madheshtore ndoshta me bukura e te gjitha kohrave,por te vjen keq kur shikon pirro dhimen duke mbajtur flamurin grek ,,aq sa dhe komentatori anglez tha qe shume sportiste nga shqiperia e kane braktisur vendin e tyre duke marre kombesi te ndryshme ,oshte me verte per te ardhur keq ,,gjithsesi nje hapje e bukur,edhe suksese sportistave shqiptare!!!
hajt shnet e pare
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Moltisanti : 13-08-2004 mė 18:11
MI KORAZONO...
Po sikur mbaroi moj e uruar !
Apo shifni ritransmetime andeja...?
Une pak pashe...me copa, por me pelqeu goxha!
Tamam ceremoni gjigange mu duk...
Te ishte ai palla (Kolombi) kushedi se me cfare fjalesh do ta pershkruante hapjen (lol)
Do fillonte me ulerimen e Poseidonit , flladin e dashurise qe hodhi Venusi tek spektatoret , Prometeun qe i tregoi njerezve sesi ti ndertonin stadiumet dhe si ti benin fishekzjarret aq te bukla , etj etj...
Prit se vje me vone e ti thur sic di vete ...lol
Hallall Gerrqia...
Vallai e meritojne te nderohen...
Pse jo ? Jane themeluesit e civilizimit , kultures , dijes , shkences , artit , te gjithave...
A thua ta ketė dhėnė USA dhe e kam humbur unė ?
Unė kam qenė para TV , tėrė ditėn.
Ku janė kėto "Jusajtėt" tė na sqarojnė mė shumė ....
Where does a thought go when it's forgotten?
cool dhe mua smu duk keq e gjith ceremonia. Nefakt prisja kur te ndizej ajo qe si di emrin ne shqip (lol) te behej ne menyr pak me te vecant.
anyway ja nje photo e Kaklamanakit (po te thuash emrin e keti 5-6 here rjesht te behet gjuha fjongo) duke ndezur ate per te cilen po flisja me lart..
Ja dhe momenti kur po ngrihej kjo
ps. sorry nqs nuk duken shume qart se i kam ber photot direkt nga tv.
Krijoni Kontakt