Po si nuk late teme pa shpartalluar mer jahu!
Ore njerez, perqendrohuni tek Lojerat Olimpike dhe lerini Pirro Dhimat, Mirela Manjanet dhe Kishat Ortodokse menjane... Na u be ky Pirro Dhima legjende mer ja shpofte gamori delen ishalla! Cfare eshte ai njeri qe te ngrihet dhe te diskutohet per te cdo sec ? Njeri mer, si gjithe te tjeret, me krahe, gjunje dhe bel te fuqishem, qe ngren disa pesha te renda! Kaq!
Asgje tjeter nuk ben...Aq gje e ben edhe gamori!
Kur e kishim, nuk e vleresuam. Tani qe tjetri kerkon te shohe jeten e tij (ashtu sic i pelqen), i bejme gam gam me vite per mrapa...Rrace e qelbet paskena qene!
Edhe kush eshte me e forta?!
Me e forta eshte se 80% e atyre qe postojne ketu, jane emigrante neper cepat me te mira te botes. Jane njerez (si une) qe e kane lene Shqiperine, thjesht per nje cope buke me te shijshme. Imagjinoni pak veten sesi beni n.q.s ju jepet mundesia per nje British ose USA Passport! Vetem per KAQ, ju i fusni nje 'kak' te modhe atdheut...dhe me beni si patriotet me te djegur kur diskutoni per te tjeret!
Imagjinoni pak veten, t'ju vije amerikoni dhe t'ju dhuroje te ardhuren e Dhimes!
Miliona dollare (flasim per miliona, pranej mendohuni para se flisni) ne banken tuaj, nje jete te shtuar para kembeve tuaja, nje te ardhur te majmur per femijet tuaj...dhe pastaj flisni per Dhimen! Iku ne Greqi, u be grek...me plasi shume! ...edhe zgjedhja e tij mer! Ashtu sic kam une te drejten te behem Egjyptian tani, ashtu e ka edhe ai. Deshet demokraci pra...
Po ju del greku ne enderr cdo nate...
Ketej Lojrat Olimpike, ketej na paska plas politika e diskutimi rreth Himares...
Eh ju pjerdhsha ne vesh une ju...
Te perqendrohemi tek tema tani:
Kina mban vendin e pare aktualisht per medalje te arta!
USA pason e dyta pas saj!
U kenaqa duke pare garat e notit. Ma heqin trunin ato notaret per fizikun qe kane. Notin e kam pas qejf gjithmone dhe biles notar i mire jam. Ka lezet ai lloj sporti. Ta mban trupin klas gjithnje dhe te shto jeten. Dikur ashtu e kishim dhe ne...tani Mc Donalds amerikon na plasen (kapuni tek politika tashi prape, se keni variant te diskutoni rreth hamburgerve amerikon qe jane nje lloj virusi qe po perdor USA ndaj botes)
USA dhe Australia duken sikur po triumfojne ne not!
Volejbollin me ka ngel merak qe nuk e pashe fare...
Shnet!
Krijoni Kontakt