Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 75
    Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    o fjollat s'di ne mes te ketij konfuzioni verbal qe e ke fut veten a e kuptove mesimin qe te ofrova. Dmth qe un ktu te kjo tema rri e te flas ty per pirueta e ti s'ke se si pergjigjesh e per ca pergjigjesh, pa e ul veten ne nje nivel ku te jesh e detyruar te thush fjalen e fundit per te shpetu 2 centimeter dinjitet qe i humbe kur u fute te kjo teme, qe duke mos qen teme serioze un ty te flas per salto mortale te pesfishta dhe ti prap pergjigjesh.

Kjo s'di si quhet ne terma filozofike po kshu me hamendje do thoja qe quhet "te bej te kuptosh se ca flas me pirueta ajrore e 35 poste qe vijne direkt nga sub-koshienca"....pse subkoshienca? Varja, them qe pergjigjen per ket e ka vec peshku magjik qe jeton ne kozmos.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Citim Postuar më parë nga fjollat
    Iliria,

..................................

Mos thuaj se se kam raportuar, lexo postimin fillestar të Good devil në këtë temë, e kupton se për çka po flas.
    Sikure te vepronim ashtu do te duhej te mbyllim shume postime dhe tema ku diskriminohen edhe te krishteret edhe shia edhe.......mos te flas per hebrjt etj.
    Nuk besoj se ka teme psh nga Klevis qe nuk do te mbyllej sipas standardeve evropiane.
    Po sikur ne "te pa fete" te vinim tek forumet e "fetarve" dhe te ju thonim te mbyllni temat se po diskriminoni njerzit qe nuk besojne ne ate qe besoni ju?
    Edhe nje here ju lutem, pa ofendime!
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 09-04-2005 më 05:40 Arsyeja: Nuk i kisham verejtur me par ato fjalet e ndyta. Tashti nuk jane me aty.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    fjolle, pastroje pak oxhakun se u bukos dhoma

Edhe ti o vampirooo!

Ju lutem pa ofendime!
    Iliria e para
    Ndryshuar për herë të fundit nga iliria e para : 11-04-2005 më 07:36

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Hapesi-t te kesaj teme Pershendetje:

Ateist eshte emri im i dyte. Fete apo besimet ne te kaluaren e lashte kane pasur misionin e bashkesive dhe moralit absurd ndertuar nga njerez te prapambetur por qe gjithsesi ka disi vlerat e veta moralistike ne ate lume fjalesh shkruar neper libra fetare qe jane jo pak. Nese do bejme nje hulumtim te thelle te ketyre librave do shohim qe neper shekuj kane njohur ndryshime drastike psh. Kurani: Njohu barazine midis sex-eve, Bibla: pranoi Shkencen nga e e verteta e pamohueshme qe shkenca percoi. Flitet per Zot e Djall! e pra une i besoj ketij te dytit pasi eshte me real dhe i pameshirshem ndaj ideve fikse te paracaktuara ne libra fetare. Kur kerkojme proven del alibia zoti nuk jep prove! E pra une i besoj reales dhe jo ikones, E pra une i besoj shkences dhe jo ptriarkalizmit absurd shprehur ne besime te ndryshme.
    E vetmja gje te cilen une vleresoj ne besimet e ndryshme eshte morali mbi familjen dhe per kete i kam quajtur pergjithmone si shkolla morali.

Dito.

super saiyan Maska e vampiro
    Anëtarësuar
    04-04-2005
    Vendndodhja
    eneh probe
    Postime
    293
    Citim Postuar më parë nga iliria e para
    Edhe ti o vampirooo!
    Po pse me, une jam rob i urte .
    Ate fjalen e perdora dhe nga ana shkencore, se s'desha te fyej njeri. Po jam paqedashes me mo
    Une kam fantazi erotike me Zonjen, prandaj besoj te Zonja. Ku eshte keqja ketu e amon, po po ca dynjaje e pashpirt, s'te lejn te besosh te Zonja qe na ka krijuar, te Ajo qe na lindi, po do ta shohesh ti ne diten e gjykimit, ti qe i ben naze lafshave te saj

Armandoboni.com Maska e White_Shadow:)
    Anëtarësuar
    28-02-2005
    Vendndodhja
    Duke ikur ne hene per te dale nje xhiro nga MArsi me EMInene
    Postime
    248
    Citim Postuar më parë nga vampiro
    Po pse me, une jam rob i urte .
    Ate fjalen e perdora dhe nga ana shkencore, se s'desha te fyej njeri. Po jam paqedashes me mo
    Une kam fantazi erotike me Zonjen, prandaj besoj te Zonja. Ku eshte keqja ketu e amon, po po ca dynjaje e pashpirt, s'te lejn te besosh te Zonja qe na ka krijuar, te Ajo qe na lindi, po do ta shohesh ti ne diten e gjykimit, ti qe i ben naze lafshave te saj
    interesante kjo vampiro....Zonja te ndihmofte

freethinker
    Anëtarësuar
    10-05-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    56
    teme interesante!

Si shpjegohet qe cdo individ ka nevoje per nje 'Zot', qofte ky Zoti, vetja apo dicka tjeter.
    Mos valle ateizmi eshte nje lloj feje, qe beson tek 'mosbesimi' ?!!

Citim Postuar më parë nga freethinker
    Mos valle ateizmi eshte nje lloj feje, qe beson tek 'mosbesimi' ?!!
    Mos vallë ateizmi si mosbesim nuk ka se si të jetë fe, sepse nga vetë përkufizimi, "mosbesimi" nuk beson!

freethinker
    Anëtarësuar
    10-05-2005
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    56
    a mund te "mbijetoje" njeriu, pa lere pastaj te roje dhe te arrije vetaktualizimin, ne qofte se aboslutisht nuk beson ne asgje!!!

Njeriu përdor dijen. Aftësia trunore është ajo çka e dallon nga kafshët e tjera.

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Migjeni
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •