Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 75
    In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Ryder,

Paske bërë rrëmujë me postimin tim, po e di si thonë: “kur macja nuk është në shtëpi, miu bën dasëm”.

Të paska mbet ty të flasësh për nocionin respekt, të cilin me sa e shoh e lakon si të shkon për shtati. Edhe hipokrizia në postimet tua gjendeshka me kilogram. Sa I quan besimtarët injorantë, që më pastaj të kthehesh e të shprehish respektin tënd për muslimanët, katolikët… hajde hipokrizi, hajde…

Ti me logjikën që ke, të duket e arsyeshme të kritikosh dikë, por të vie rëndë kur dikush tjetër i komenton postimet tua. Shkruan diçka, po kërkon mos të ket replika. Ku e paske mësu këtë mençuri, të flasësh për të tjerët, po mos tu lejosh të tjerëve të flasin për ty?

Unë qëndroj pas asaj që e shkruaj, hiç pa u hamendur. Për good devil nuk është fare fyese ajo që kam shkruar, se ai vërtet është idiot. Realiteti nuk duhet ta ofendojë njeriun.

Pse si duheshka unë, po edhe të gjithë ata që e ndjejnë veten shqiptarë, të reagojnë në një fjali të këtillë:

sepse nje hitler i 2-te do lindi. dhe historija do perseritet, kte here do e ken rradhen myslimanet.

Çdo njeri me logjikë të shëndoshë e kupton qartë ate që këtu është shprehur. Pse a nuk e di ti bashkë me good devil se pjesa dërmuese e popullatës shqiptare janë muslimanë?
    Pse a të vie mirë ty bashkë me de(b)vilin sikur të del një Hitler I dytë e ti vret nja 4 milionë shqiptarë vetëm se po paskan besimin e tyre a? Pse a duhet tash unë ta zbërthej në detaje këtë “porosinë gjeniale“ të këtij farë devili se kjo është thjeshtë nxitje urrejtjeje fetare? Çka tash, a duhet t’ia nxjerrim sytë njëri tjetrit, si shqiptarë që jemi të ndarë në 3 fe të ndryshme vetëm se ca nga ne qenkemi muslimanë?

Ti që më qenke filozof I zgjuar më spjego si duhet unë të reagoj në një thirrje kaq të qartë që bëhet kundër meje, vëllezërve të mi, po edhe kombit tim në përgjithësi?

Nëse kupton pak, do ta kishe të qartë se ajo që kisha shkruar në postimin tim të mëhershëm, nuk kishte të bëjë fare me çështjen e fesë, po me urrejtjen dhe nxitjen që shfaqet aty kundër muslimanëve.

Si filozof I zgjuar që je, duhet ta kuptosh se feja nuk është subjekt që të mund të luftohet. Të luftosh kundra fesë është njësoj sikur t’i biesh murit me kokë, prandaj dhe nuk është temë që diskutohet… Mund të luftohen vetëm besimtarët e fesë. Kë do të luftojë good devil këtu?

Tjetër herë kur të ngritesh të mbrosh një mendim, ose të akuzosh dikë, së pari mendo, logjiko pak, se nuk ia vlen vetëm qorrazi të turresh në kahje të gabuar. Madje lexo pak me vëmendje “temën” do ta kuptosh nga shqipja e bastardhuar e good devilit se ai as nuk është shqiptar. Me sa duket duhet të jetë ndoj mbeturinë serbe, se vetëm ata kanë mendje kaq të prishur që e shfaqin me nxitje urrejtjeje.

Iliria, ti je një nga moderatorët më COOL në këtë forum dhe toleron postime të ndryshme, por të lutem kësaj rradhe mos të tregohesh dhe aq gjakftohtë të injorosh këtë idiotizëm.

Të lutem të mbyllish këtë "temë".
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 07-04-2005 më 09:05

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Per mace qe qeke, s'ja thoke shum kercimit...del miu aty i fut nji break-dance ja heq trunin te gjithve, pirueta ajrore te pesfishta, salto mortale persmrapshti, rrotullohet nja 3-4 here me koke...masnej del macja me kercy tango lart e posht si kryetar komiteti dhe e marrin te gjith me gure...pranej them ca them un.
    Megjithse fakti qe ma ke shkru emrin me shkronja te medha tregon nji element skenik te rendesishem te kakakteri jot. Mund te lozesh pjesen e macokut me cizme ose mund te behesh nji nga kercimtaret te muzikali "Cats"....se s'po ja maj mend emrin n'bote ati qe e ka shkru...John Wood dicka...leje fare...

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Fjolla, ky forum eshte per te gjithet dhe shpesh ndodhin gjera jo te bukura. Mundohem qe mos te mbylli temat( thone se i diskriminoj). Kur ka ofendime ndaj antareve te forumit, i fshij.
    Ju duhet ti raportoni se une nuk kam mundesi ti lexoj te gjithat.Secili postim e ka nje numer dhe ne baze te kesa i gjej.
    Ju lutem te flisni per temat dhe pa ofendime!
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Çdo njeri me logjikë të shëndoshë e kupton qartë ate që këtu është shprehur. Pse a nuk e di ti bashkë me good devil se pjesa dërmuese e popullatës shqiptare janë muslimanë?
    Aspak e vertete. Myslimanet jane pakice ne Shqiperi, per mendimin tim mund te jene dhe me pak se te Krishteret. Shumica e Shqiptareve jane ATEISTE. Feja nuk lindet, feja zgjidhet gjate jetes. Cila qenka kjo shumice Shqiptaresh qe shkon 5 here ne xhami ne dite? Ndoshta 10% e Shqiptareve vertet jane myslimane. Te tjeret nuk besojne. S'ke pse i fut ne "thesin Mysliman" dhe te tjeret. Shifrat 70, 20, 10 jane mbeturine e para-komunizmin dhe nuk jane aspak te sakta. Pa u bere nje numerim i ri i popullsise, asnjera fe nuk mund te deklaroje se ka shumicen ne Shqiperi.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    [QUOTE=Ryder]del miu aty i fut nji break-dance ja heq trunin te gjithve, pirueta ajrore te pesfishta, salto mortale persmrapshti, rrotullohet nja 3-4 here me koke...masnej del macja me kercy tango lart e posht si kryetar komiteti dhe e marrin te gjith me gure...pranej them ca them un.
    QUOTE]

Mos e pyt se të tregon vet... thonë kësajde nga Shkupi.
    Medet medet, çmë tregove!!!

Po ti paske qen goxha mi bre ryder.

Në cilin film të vizatuar e ke pa këte. Paske mbet në ndoj film të fëmijërisë... zgjohu mër se marove në ëndërr.

...dhe mos bën shumë pirueta, salto...pusho nga pak, se shkaktojnë marramendje... tek njerëzit që kanë mend... po ata nuk merren me gjëra të këtilla... vazhdo, vazhdo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fjollat : 08-04-2005 më 04:54

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga R2T
    Aspak e vertete. Myslimanet jane pakice ne Shqiperi, per mendimin tim mund te jene dhe me pak se te Krishteret. Shumica e Shqiptareve jane ATEISTE. Feja nuk lindet, feja zgjidhet gjate jetes. Cila qenka kjo shumice Shqiptaresh qe shkon 5 here ne xhami ne dite? Ndoshta 10% e Shqiptareve vertet jane myslimane. Te tjeret nuk besojne. S'ke pse i fut ne "thesin Mysliman" dhe te tjeret. Shifrat 70, 20, 10 jane mbeturine e para-komunizmin dhe nuk jane aspak te sakta. Pa u bere nje numerim i ri i popullsise, asnjera fe nuk mund te deklaroje se ka shumicen ne Shqiperi.

Shok,

Cilën fjalë se kuptove?
    Çka më del me këto "statistika", sikur nuk e kupton problemin që trajtohet këtu?!
    Për ty nuk qenka e rëndësishme fare kjo problematikë, pasi qenkemi një "pakicë." Nuk prish punë a?

Paske pi ujë komunizmi he burrë. (apo grua?)

Të kuptoj, e ke pasur të vështirë.
    Komunizmi i zi...

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga iliria e para
    Fjolla, ky forum eshte per te gjithet dhe shpesh ndodhin gjera jo te bukura. Mundohem qe mos te mbylli temat( thone se i diskriminoj). Kur ka ofendime ndaj antareve te forumit, i fshij.
    Ju duhet ti raportoni se une nuk kam mundesi ti lexoj te gjithat.Secili postim e ka nje numer dhe ne baze te kesa i gjej.
    Ju lutem te flisni per temat dhe pa ofendime!

Iliria,

Nëse ky forum është për të gjithë, do të thotë se është edhe për shqiptarët muslimanë. Ky nuk është ofendim ndaj anëtarëve në veçanti po ndaj muslimanëve në përgjithësi.

Prandaj që mos ti diskriminosh muslimanët e këtij forumi, duhet ta mbyllish temën se është tema ajo që i fyen muslimanët. Nuk është e drejtë ti diskriminosh të gjithë muslimanët me pretekstin se po e diskriminon hapësin e temës. Nëse nuk e mbyll, atëher fshija fjalitë fyese që i ka rradhit aty.

Mos thuaj se se kam raportuar, lexo postimin fillestar të Good devil në këtë temë, e kupton se për çka po flas.

Armandoboni.com Maska e White_Shadow:)
    Anëtarësuar
    28-02-2005
    Vendndodhja
    Duke ikur ne hene per te dale nje xhiro nga MArsi me EMInene
    Postime
    248
    Une ketu mbeshtes fjollen.....
    Iliria....si moderator qe je te lutem shiko postimin e pare te Atij djallit te mire e shiko se cfare shkruhet aty...

E pastaj vendos se kush dhe ke ka ofenduar ...

tung

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    [QUOTE=fjollat]
    Citim Postuar më parë nga Ryder
    del miu aty i fut nji break-dance ja heq trunin te gjithve, pirueta ajrore te pesfishta, salto mortale persmrapshti, rrotullohet nja 3-4 here me koke...masnej del macja me kercy tango lart e posht si kryetar komiteti dhe e marrin te gjith me gure...pranej them ca them un.
    QUOTE]

Mos e pyt se të tregon vet... thonë kësajde nga Shkupi.
    Medet medet, çmë tregove!!!

Po ti paske qen goxha mi bre ryder.

Në cilin film të vizatuar e ke pa këte. Paske mbet në ndoj film të fëmijërisë... zgjohu mër se marove në ëndërr.

...dhe mos bën shumë pirueta, salto...pusho nga pak, se shkaktojnë marramendje... tek njerëzit që kanë mend... po ata nuk merren me gjëra të këtilla... vazhdo, vazhdo.
    Kot me t'pyt ca je tu fol? lol
    Piruetat shkaktojne marramendje te njerezit qe kane mend? Ne c'fare ligji te Quantum mechanics futet kjo?
    "...po ato nuk merren me gjera te ketilla"? Pse, ca paskan njerezit me mend kunder piruetave kshu? Piruetat jane levizje te koordinuara qe po u kryen saktesisht zakonisht jan kenaqese per syrin...ke nej gje kunder piruetave ti?
    "Ne cilin film te vizatuar (lol) e kam pare ket"?...Pse u doka me e pas pa ne film te vizatuar? (thuhet vizatimor meqe ra fjala)
    Kush doli me perpara veza apo pula, imagjinata apo stafi i mbi-paguar i Walt Disney-t? Jo per gje po le nam...
    lol

Shkon e m'jep edhe nji keshille ne fund "vazhdo, vazhdo"...sikur te pyta un a te vazhdoj apo ti jap fund me kaq. lol Njerez interesant ju nga Shkupi, vec thuj ishalla s'ke moter binjake.

ps: Iliria s'jane tu ta respektu autoritetin hic kta fetaret plako, futen ktu e dun me te tregu detyren...bjeri! lol

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Citim Postuar më parë nga Ryder
    Kot me t'pyt ca je tu fol? lol
    Piruetat shkaktojne marramendje te njerezit qe kane mend? Ne c'fare ligji te Quantum mechanics futet kjo?
    "...po ato nuk merren me gjera te ketilla"? Pse, ca paskan njerezit me mend kunder piruetave kshu? Piruetat jane levizje te koordinuara qe po u kryen saktesisht zakonisht jan kenaqese per syrin...ke nej gje kunder piruetave ti?
    "Ne cilin film te vizatuar (lol) e kam pare ket"?...Pse u doka me e pas pa ne film te vizatuar? (thuhet vizatimor meqe ra fjala)
    Kush doli me perpara veza apo pula, imagjinata apo stafi i mbi-paguar i Walt Disney-t? Jo per gje po le nam...
    lol

Shkon e m'jep edhe nji keshille ne fund "vazhdo, vazhdo"...sikur te pyta un a te vazhdoj apo ti jap fund me kaq. lol Njerez interesant ju nga Shkupi, vec thuj ishalla s'ke moter binjake.

ps: Iliria s'jane tu ta respektu autoritetin hic kta fetaret plako, futen ktu e dun me te tregu detyren...bjeri! lol
    Lol,

Njrëzit me mend nuk kanë asgjë kundër piruetave, po njerëzit me mend e dijnë se ku bëhen piruetat... ke fantazi të bujshme, si ato të filmave vizatimorë.

Kot me të tregu çka jam tu fol, nuk e merr vesh edhe se është punë e thjeshtë, për ty si "filozof" që je, është e vështirë ta kuptosh, duhet ti bësh ca salto të mbrijsh te caku.
    Piruetat dhe saltot e kanë fajin. Eeehhhh ashtu kur s'dëgjon, të këshillova të pushosh pak. Ke marramendje? O më fal se harrova, s'paske dëshirë me të këshillu (as me të komentu).

Falemnderit për korigjimin, kisha harru se u thonë vizatimorë... ka kohë që si shoh ata filma.

Po thirresh në Ilirinë tash? Mirë, tash jemi në faqen e njejtë.

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Migjeni
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •